- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Fikir benden acması senden olsun kuzumSüpersinnnn çok iyi fikir sen aç
oy birliğiyle karar verilmiştir
Açın benide etiketleyinoy birliğiyle karar verilmiştir
Benim de erken geldi. Cuma olmasi lazimdi. Bugun ogleden sonra geldi. Ignenin 12.gunuŞubat'ta herkes erken oldu nerdeyseneden acaba. Bahara kaldı umutlar
Hoşgeldin aramıza inşallah hayırlı haberler alırız bu ay çoğunluklaHerkese selamlar
2015 Mart annesiyim
Bugüne kadar spiral ile korundum
Şimdi de ikinci bebek için bu ay denemelere başlıyoruz umarım Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.12 şubatta adet olmam gerekiyor bilinçli olarak korunmaya devam ettim eğer kısmet olursa Mart a burası herkesin bebiş haberleriyle dolar
Bat olarak 14 Mart ile Ben de varım diyorum
Bu ay nedense çoğunlukla erken geldi ya hava değişimimidir nedirBenim de erken geldi. Cuma olmasi lazimdi. Bugun ogleden sonra geldi. Ignenin 12.gunu
Kız siz bi tane de sohbet topiği acın adı da gebelik motivasyon olsunmüthiş olur stres atmalık
Moralim yerine geldi sayende
İnşallah canımmmmYoook ben acmammm. Ben Şubat'ta gebe olup pilini Pirtimi toplayıp kacaccamm
Kizz ben etiketleme bile yapamıyorm topik hiç acacammm
Kizz ben etiketleme bile yapamıyorm topik hiç acacammm
Aynen ya benimde geçen ay 2 gün ,bu ay 1gün erken geldiBu ay nedense çoğunlukla erken geldi ya hava değişimimidir nedir
etiket yapmak istediğin kişinin isminin önüne @ işareti koy canım....@Eflatun1kelebek gibi
Gülücük işareti ile @ işareti arasına boşluk koy canım..Bide benim telde normal internetten girince olmyor etiket ve emojiler ancak googla kadınlar kulubü yazınca ordan girince çıkıyor@Eflatun1Kelebek oldummmu