- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 34
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.441
Bende de çok gaz okuyo bide goyuslerim hassas özellikle sabahları belirti olunca heycanlaniyorumhiç yok hemde hiç ara sıra çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çok gaz okuyo bide goyuslerim hassas özellikle sabahları belirti olunca heycanlaniyorumhiç yok hemde hiç ara sıra çok hafif kasık ağrısı ve gaz sancım var
Kız hele sükür geri döndüün senin başlığı ben devraldım sonra o ay hamiş kaldım benYaaa burda misin sen
ay napayım ya şurda stresin arasında az gülelim dedim gaz verirsem oğlunun pipisi gruba şans getirir diye=) kiz gaz verme
Kiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz esimin halasinin bebekleri ikiz =)Allah bağışlasın canım bizde çok sevinmiştik ama nasipte yokmuş demekki, benim anne tarafımda ikiz çok var nasip olur inşallah yeniden :)
işte o göğüs hiç yok bende ki normalde göğüslerim çok hassastır benim ağrıdanBende de çok gaz okuyo bide goyuslerim hassas özellikle sabahları belirti olunca heycanlaniyorum
Yaaa çok şaşırdım şuan özür dileriz bebek beydenbunun ardı kız olur erkeğe benzeyen kızın ardından oğlan geliyor senin de ikinci kız olur gör ba
İnşallah gönlünden geçen olsunQg
Hahahaha sorun yok canim herkes oylr sanıyor alistim =)
İnşallah kiz olur çünkü cok istiyodum kizim olsun bende hamileysem kiz hissediyorum gerçekten bu kez =)
ayyy Derin sen ne şanslısın ya maşallah ikiz olur inşallah sağlıcaklaKiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz esimin halasinin bebekleri ikiz =)
Ilk gebeligimde dogal yoldan ikizdi ama gelismedi kendi kendine gitti sonra klomenle hizlandirip ikiz elde etmistim yine biri kaldi iste bu da dogal yolla oldu kaldıysam belkide ikizdir. Cunku adetliyken o beyaz sivi varya o baya uzayip geliyodu acaba dedim yumurtladim mi.. cunku ucuzlere hamile kaldigimda 3 kez yumurtlamistim o kadar emindim. Bu ayda 2 jez yumurtlamis olabilirim
at canım tabikiÖzelden atayım isterseniz
ALLAH sana da nasip etsin kiz fazla fazla versin tum isteyenlere =) ikiz olursa epey zorlanirim ve yardimci tutmak zorunda kalirimayyy Derin sen ne şanslısın ya maşallah ikiz olur inşallah sağlıcakla
belki sen göremiyorsundur at bi bizde bakalım silik mi acaba
Ay inşallah vardır da bu salak test göstermiyordur ilk defa gördüm bu markayı cunku markalarla hasır nesir oluncatam da sana yazmıştım dur bakalım erken test değil ya belki çıkmamıştır
ben ikiz o kadar çok isterim ki sağlıcakla tabi ikisi bir arada çıkmış olurdu hem, ama ne benim ne eşimin ailesinde maalesef yok.ALLAH sana da nasip etsin kiz fazla fazla versin tum isteyenlere =) ikiz olursa epey zorlanirim ve yardimci tutmak zorunda kalirim
Tamam nezanan istersen İnshaAllah.. burdayım etiketlersen beni kaçırmam mesajınıFaydası oluyorsa denerim tabi ki yardım ederseniz. Hiç bilmiyorum çünkü. Birdahaki ay için alayım olmazsa
Benimde normalde olmaz ama şuan var yumurtlamaysa geçirdim ama hadi hayırlısı bı kere kimyasal oldu onda da böyle ta yumurtlamadan başlamıştı göğüs hassasiyetiişte o göğüs hiç yok bende ki normalde göğüslerim çok hassastır benim ağrıdan
Evet kuzumm.. ben çektirdim de bugünCanım Rahim filminden mi bahsediyosunuz
burda göstermemiş olabilir ama geç döllenme vs gibi şeyler yaşayan çok oluyor sen batı bekle o gün bir daha yapAy inşallah vardır da bu salak test göstermiyordur ilk defa gördüm bu markayı cunku markalarla hasır nesir olunca
Ayy ikiz bende çok isterim zaten ben ikizmişim Allah nasip ederse bende çok isterdimKiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz esimin halasinin bebekleri ikiz =)
Ilk gebeligimde dogal yoldan ikizdi ama gelismedi kendi kendine gitti sonra klomenle hizlandirip ikiz elde etmistim yine biri kaldi iste bu da dogal yolla oldu kaldıysam belkide ikizdir. Cunku adetliyken o beyaz sivi varya o baya uzayip geliyodu acaba dedim yumurtladim mi.. cunku ucuzlere hamile kaldigimda 3 kez yumurtlamistim o kadar emindim. Bu ayda 2 jez yumurtlamis olabilirim
ayyy hadi bakalım. inşallah bünye farklılıkları diyelim gelişmeleri yaz olur muBenimde normalde olmaz ama şuan var yumurtlamaysa geçirdim ama hadi hayırlısı bı kere kimyasal oldu onda da böyle ta yumurtlamadan başlamıştı göğüs hassasiyeti
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım bu ayburda göstermemiş olabilir ama geç döllenme vs gibi şeyler yaşayan çok oluyor sen batı bekle o gün bir daha yap