Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın canım😍 bizde çok sevinmiştik ama nasipte yokmuş demekki, benim anne tarafımda ikiz çok var nasip olur inşallah yeniden :)
Kiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz 🤣 esimin halasinin bebekleri ikiz =)

Ilk gebeligimde dogal yoldan ikizdi ama gelismedi kendi kendine gitti sonra klomenle hizlandirip ikiz elde etmistim yine biri kaldi iste bu da dogal yolla oldu kaldıysam belkide ikizdir. Cunku adetliyken o beyaz sivi varya o baya uzayip geliyodu acaba dedim yumurtladim mi.. cunku ucuzlere hamile kaldigimda 3 kez yumurtlamistim o kadar emindim. Bu ayda 2 jez yumurtlamis olabilirim

Qg
Yaaa çok şaşırdım şuan özür dileriz bebek beyden🙉🙉🙉bunun ardı kız olur erkeğe benzeyen kızın ardından oğlan geliyor senin de ikinci kız olur gör ba

Hahahaha sorun yok canim herkes oylr sanıyor alistim =)

İnşallah kiz olur çünkü cok istiyodum kizim olsun bende hamileysem kiz hissediyorum gerçekten bu kez =)

Kiz cocuk tasiyor ikiz geni. Benimde annemin halasi ikiz teyzemin ikizi var babam ikiz 🤣 esimin halasinin bebekleri ikiz =)

Ilk gebeligimde dogal yoldan ikizdi ama gelismedi kendi kendine gitti sonra klomenle hizlandirip ikiz elde etmistim yine biri kaldi iste bu da dogal yolla oldu kaldıysam belkide ikizdir. Cunku adetliyken o beyaz sivi varya o baya uzayip geliyodu acaba dedim yumurtladim mi.. cunku ucuzlere hamile kaldigimda 3 kez yumurtlamistim o kadar emindim. Bu ayda 2 jez yumurtlamis olabilirim
ayyy Derin sen ne şanslısın ya maşallah 😍😍😍 ikiz olur inşallah sağlıcakla

Eklentiler

• 16456340055841374873766878310293.jpg
    16456340055841374873766878310293.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 39

Ayy ikiz bende çok isterim zaten ben ikizmişim Allah nasip ederse bende çok isterdim🥺

Benimde normalde olmaz ama şuan var yumurtlamaysa geçirdim ama hadi hayırlısı bı kere kimyasal oldu onda da böyle ta yumurtlamadan başlamıştı göğüs hassasiyeti
ayyy hadi bakalım. inşallah bünye farklılıkları diyelim 🙏🙏 gelişmeleri yaz olur mu

X