- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.141
bırakma kuzum bugun doktor dedi keçiboynuzu ve iki günde bir ilişki dedi bebek istiyorsanız diye 3 tane spermiyogram testini yan yana koyup öyle değerlendiririz dedi kesin sonuç için erkek faktörünü eleriz dedi üroloji doktoru adam ama sanki kadın doğumcuymuş gibi bilgilendirdi benide . Bakalım lifta etkisini gösterecek mi eşim saatli bomba gibi dolanır artık evdeKac dk. Kaynamasi lazim ve sicak soguk nasil icilecek. Onumuzdeki aya hazirlik olsunAma tembeliz biz ya, 2 gun yapar birakiriz. Yemek isini zor hallediyoruz, nerdee bunu yapicaz.
Aynen canım öyle yapıcam çok sağolHemen değerlendir bugünü ve yarinida degerlendir.
yooo valla dua etsin burun kıvırdığı polen karışımını bu sabah kendi istedi korktu bayakuzum 7dk kaynatıyorum , soguyunca ıcıyo esım.olsun ıkı gunde bır de olur
haklısın vallaaa bende calısıyorum eve gıdıyorum yemekle ugrasırken onu yapmaya calısıyorum esımde burun kıvıyor bu ara yaptıgıma dua et dıyorum sınırlenıyorum
İnşallah canım sağolasın değerlendiricemOlmamış ama yarın büyük ihtimalle piki görürsün canım. Riske atma değerlendir :))
Tamamdır inşallah güzel sonuçlar alırız, sen hiç iğne oldun mu?Yok canım işte yarın gidicem bende çook heyecanlıyım inşallah güzel gelişmiştir günler geçmek bilmedi bana zatenyarın sonuçları yazalım muhakkak
Adrese ulaşsın inşallah hayırlı haberler almak nasip olsunTeşekkür ederim
bızımkıde 8 aydır yedıgı ııcın bu ara baya sıkıldıyooo valla dua etsin burun kıvırdığı polen karışımını bu sabah kendi istedi korktu baya
Yaptim test nursubende 4 mart döngüm 32-33
80 miKızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi
Amin amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimAdrese ulaşsın inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
Sabah aç karnına 1 çay kaşığı canımKızlar propolis bal karışımı almıştık geldi.. Aç karna mı günde kaç sefer alıyoruz
Benim babamin dedesinin de 10 tane karisi varmis köyün agasiymis80 mimaşallah
Eskiler çok çocuk yapar derlerde tek bi kadından genelde bu kadar kadın çok fazlaBenim babamin dedesinin de 10 tane karisi varmis köyün agasiymiskac tane cocugu var bilinmiyor.
Babamin babasi yani dedemde 4 5 kez evlenmiş yasadigi dost hayatlarini saymiyorum cok azginmis
Amcam da dedesiyle ayni ada sahip ve oda 5 tane evlilik yapti 4 cocugu var resmiyette gerisini bilmiyom simdi 6.karisiyla dini nikah yasiyor kenfisi 60 yasinda.
Babamda pek aktif sayılır annem bikti ama napsin gen genetik iste
maşallaaahhh bızde ugraısyoruz pekmezlerle fındıklarla :)Benim babamin dedesinin de 10 tane karisi varmis köyün agasiymiskac tane cocugu var bilinmiyor.
Babamin babasi yani dedemde 4 5 kez evlenmiş yasadigi dost hayatlarini saymiyorum cok azginmis
Amcam da dedesiyle ayni ada sahip ve oda 5 tane evlilik yapti 4 cocugu var resmiyette gerisini bilmiyom simdi 6.karisiyla dini nikah yasiyor kenfisi 60 yasinda.
Babamda pek aktif sayılır annem bikti ama napsin gen genetik iste
Harcama boşa testlerini daha çok erken
Emin ol olmeselerdi daha yaparlardiEskiler çok çocuk yapar derlerde tek bi kadından genelde bu kadar kadın çok fazla
Aynen oyle adamlarda libido var ya. Babam her ay atlara vurulan igneler var ya onlardan vurduruyo kendine cildiriyorummaşallaaahhh bızde ugraısyoruz pekmezlerle fındıklarla :)
Neyse ölmüşler Allah rahmet eylesinEmin ol olmeselerdi daha yaparlardi