- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.181
sen varya adamsın adamYaptim test nursuattim resim negatif
Biz bu ay gün aşırı değerlendirdikUzun süre ilşki yaşamayıp sonrasında olduysa spermlerin kalitesi düşüyomuş ama o yüzden en az 3 günde bir ilişki öneriyolar
amınnn canımmm, ınsallaahhh bn gercı henuz pık goremedım ama dun bıraz koyuydu , ınsallaaahh bugun kopkoyu olur :)tamam guzum..Uğurlu gelir inş ikimize de şifa olsun
Yok hiç yapmadım kaset testlerle takibini. Çok da anlamıyorum o işlerden. Regl takibi yaptığım bi uygulama var telefonda sadece ondan bakıyorum. İnşallah güzel şeyler olur herkes içinİnşallah hadi bakalım hayırlısı olsunhiç ovulasyon takibi vs falan yaptınmı yoksa bu aynı başlayacaksın
hahahaAynen de insan duramiyor ya8 testim var her gun 1 2 tane yapcam eheueheuehu
Biz bu ay gün aşırı değerlendirdik
ah mucize şu koca sayfada sen ben Derin ve Sevda var sabırsız olan sanırımUzun süre ilşki yaşamayıp sonrasında olduysa spermlerin kalitesi düşüyomuş ama o yüzden en az 3 günde bir ilişki öneriyolar
benim de canım gün aşırı istemiyorYumurtlama takibi yoksa en sağlıklısı ki yumurtlama takibi olsa bile insan hergün yoruluyo müsait olmuyo falan filan kısacası en güzeli gün aşırı
kuzum erken gebelik testi mi bu yoksa normal mi?Kızlar son 5 gün kaldi bata ama negatif sorun yok ilk hamileligimde adet gunu ogrenmistim
Bebek düşünüyosun o kadarda değil sen onu gün aşırı yapbenim de canım gün aşırı istemiyor3- 4 günde bir
yumurtlama haftası hariç 3-4 gün şeklinde kuzum, ama yumurtlama haftası günaşırı devamBebek düşünüyosun o kadarda değil sen onu gün aşırı yap
Hee o zaman tamamyumurtlama haftası hariç 3-4 gün şeklinde kuzum, ama yumurtlama haftası günaşırı devam
Korunmana gerek yok canım hamileysen bile bebeğe herhangi bi zararı yok geç yumurtlamış olma ihtimaline karşı korunmamanı öneririrmAklıma bişey takıldı bi danışmak istedim size. Regli olana kadar değerlendiriyor musunuz yoksa son zamanlarda korunuyor musunuz hamilelik varsa sorun olmasın diye
Eşinde herhangi bi problem yoksa yumrtlama döneminde 3 gün üst üste ilişkide hamile kalma olasıpın daha fazla oluryumurtlama sürecinde her gün değerlendirmek de çok iyi değil dimi kızlar?
Anladım canım teşekkürlerEşinde herhangi bi problem yoksa yumrtlama döneminde 3 gün üst üste ilişkide hamile kalma olasıpın daha fazla olur
eğer bu ay olmazsa bende bundan sonra ovulasyon testleriyle takip edip yapacağım normalde kendi akıntıma göre yapıyorumHee o zaman tamam
Evet yapmayacağım bekleyeceğimmmNe güzel bir rüya ALLAH hayırlara vesile etsin,tabi ki sabırsızlığını anlıyorum bende geçen ay çok sabırsız davrandım ve sonuç hüsranhemde erken adet oldum Tamda test yaptığım gün o yüzden biraz daha sabır,zaten varsada çıkmaz daha erken olduğu için o yüzden testlerini boşa harcama
Teşekkür ederim cevabın için canımKorunmana gerek yok canım hamileysen bile bebeğe herhangi bi zararı yok geç yumurtlamış olma ihtimaline karşı korunmamanı öneririrm