- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.101
Yaa canım bende ne hissediyorsun olurmu senceAmin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer
İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa
Ayy bendeBende yarın gideceğim çok heyecanlı
AminnPiskolojik bile olabilir.Ben 8 aylık evliyim .Nedense erken basladım bu strese gereksiz yere.Dediğim tek şey Rabbim kimseye aratmasın.İstedigi zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin .
Hayirlisi olsun =)Ben 4 martta Dr gideceğim bakacak bakalım
sen ne zaman test düşünüyorsunSabretmk zor biliyorum nursum ama cikmaz felan uzulurdun dayan (=
Belim vekasiklaeuk agriyo ya =( ben de test glse dye bkliomm bak
Ben genelde iğneden 15 gün sonra adet olurum daha önceki iki ignedemden sonra öyle oldu varda daha cumartesi oldum iğne testte çıkmaz ovulasyonda da testtede iğnenin etkisiyke pozitif olur beklemedeyim daha en erken adet günü yapmayı düşünüyorum testolsun kız ümidimizden başka neyimiz varsen hala test yapmadın mı az kalmış erken genellikte bence çıkar
Bebegin -2 de olmasi ne demek bilgin var mi? Bebek eger -2 de ise sanciyla inmez mi? Beni zorla sezeryana aldilar o gunden beri acaba diyorum cok kotu bir sezeryan sureci gecirdim .. 40+3 de doğuma aldilar.Elbette
Test kuryede tasimada gorunuyor gelir gelmez yapcam kuzum resimde atacagim her gunse
sen ne zaman test düşünüyorsun
Amin inşallah gerçektenPiskolojik bile olabilir.Ben 8 aylık evliyim .Nedense erken basladım bu strese gereksiz yere.Dediğim tek şey Rabbim kimseye aratmasın.İstedigi zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin .
Benim iki sene oldu olmuyo bebişPiskolojik bile olabilir.Ben 8 aylık evliyim .Nedense erken basladım bu strese gereksiz yere.Dediğim tek şey Rabbim kimseye aratmasın.İstedigi zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin .
AminHayirlisi olsun =)
-2 derken neyi kast ettiğini anlayamadım daha çok açarsan seni bilgilendirebilirimBebegin -2 de olmasi ne demek bilgin var mi? Bebek eger -2 de ise sanciyla inmez mi? Beni zorla sezeryana aldilar o gunden beri acaba diyorum cok kotu bir sezeryan sureci gecirdim .. 40+3 de doğuma aldilar.
Evet doğru diyorsunfa işte gönül ferman dinlemiyorBiraz daha sabret bakalım hiç düşünme bile o günü aklından testleri çıkar daha çok erkenn
Rahimde bebek -2 de diyerek beni aldi sezeryana doğmaz kendi kendine dedi. Once suni vereyim dedi sorna vermedi aceleye geldi baya iknaya da ugrastilar sanci ile iner miydi cok aklimda kaldi-2 derken neyi kast ettiğini anlayamadım daha çok açarsan seni bilgilendirebilirim
bugün eline geçerse saat kaç olursa olsun yaz tamam mıTest kuryede tasimada gorunuyor gelir gelmez yapcam kuzum resimde atacagim her gun
Bildiğim kadarıyla anlıyolarmış yumurta sanırım çatlayınca iz bırakıyomuş sıvı gibiKızlar benim kasıklarımda acayip şişkinlik ve doluluk var göğüs uçlarım çok hassas acıyor. Yarın kontrolüm var yumurtlalar kaç mm olmuş bakacaktı doktor eğer ben erken yumurtlamışsam kendiliğinden çatlama falan olmuşsa ultrasonda anlaşılır mı bu
Ya 36 gun atiyo takvim 4 Mart adetlerim duzensiz oldugu icin ortalamayi almis ama en son 25 ocakta oldmbat ın ne?
Hiç boyut bakıldı mı bu ay? Çok heyecanlıAyy bende