Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun kız ümidimizden başka neyimiz var sen hala test yapmadın mı az kalmış erken genellikte bence çıkar
Ben genelde iğneden 15 gün sonra adet olurum daha önceki iki ignedemden sonra öyle oldu varda daha cumartesi oldum iğne testte çıkmaz ovulasyonda da testtede iğnenin etkisiyke pozitif olur beklemedeyim daha en erken adet günü yapmayı düşünüyorum test

Biraz daha sabret bakalım hiç düşünme bile o günü aklından testleri çıkar daha çok erkenn
Evet doğru diyorsunfa işte gönül ferman dinlemiyor ya bide acayip şekilde bu ay ben rüyamda bebemi emziriyodum ilk defa gördüm böyle nasıl emiyor görseniz yeni doğurmuşum falan sütlerim bol bol geliyor cocuk emdikçe kilo alıyor kucağımda böyle görüncede içimdeki heves ikiye katlandı

Kızlar benim kasıklarımda acayip şişkinlik ve doluluk var göğüs uçlarım çok hassas acıyor. Yarın kontrolüm var yumurtlalar kaç mm olmuş bakacaktı doktor eğer ben erken yumurtlamışsam kendiliğinden çatlama falan olmuşsa ultrasonda anlaşılır mı bu

Bildiğim kadarıyla anlıyolarmış yumurta sanırım çatlayınca iz bırakıyomuş sıvı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…