- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.161
Aynen de insan duramiyor yaHarcama boşa testlerini daha çok erken
demekkı eskılerde var bıseyler :) ay ne ıgnesı kızzz gercekten mıAynen oyle adamlarda libido var ya. Babam her ay atlara vurulan igneler var ya onlardan vurduruyo kendine cildiriyorumahhhh ahhhhh annem neler cekti bi bilsen......
Bilemiyorum bunca zinaya eyler miNeyse ölmüşler Allah rahmet eylesin
sağol tatlımSabah aç karnına 1 çay kaşığı canım
Kız ilk defa duydum böyle bişey gerçektenmiAynen oyle adamlarda libido var ya. Babam her ay atlara vurulan igneler var ya onlardan vurduruyo kendine cildiriyorumahhhh ahhhhh annem neler cekti bi bilsen......
Yok benim ilk denemem. Sen ?Tamamdır inşallah güzel sonuçlar alırız, sen hiç iğne oldun mu?
Ne güzel bir rüya ALLAH hayırlara vesile etsin,tabi ki sabırsızlığını anlıyorum bende geçen ay çok sabırsız davrandım ve sonuç hüsranEvet doğru diyorsunfa işte gönül ferman dinlemiyorya bide acayip şekilde bu ay ben rüyamda bebemi emziriyodum ilk defa gördüm böyle nasıl emiyor görseniz yeni doğurmuşum falan sütlerim bol bol geliyor cocuk emdikçe kilo alıyor kucağımda böyle görüncede içimdeki heves ikiye katlandı
Tatlımmmm aldığımız bal geldidemekkı eskılerde var bıseyler :) ay ne ıgnesı kızzz gercekten mı
Eskiden yedikleri ictikleri temizdi cunku. Bugun d vitaminine bile yumurtlamayi bozan maddeler ekleniyor ve devlet tarafindan veriliyor. En basitinden dogan cocuklara 36 tanr asi yapiliyor ve o asilarin içeriğinde yumurtlamayi bozan maddelerden tut losemiyr kdr sevep olan bir asi icinde olmamasi gereken maddelere kdr neler nwler var. Yeni nesil elbette ureme zorlugu ceker. Cunku her yerden saldiriyor pislikler.demekkı eskılerde var bıseyler :) ay ne ıgnesı kızzz gercekten mı
Bi sabırsız daha başımıza bende kendime sabırsız derdim beterin beteri var gerçektenAynen de insan duramiyor ya8 testim var her gun 1 2 tane yapcam eheueheuehu
şifa olsun kuzumm, bızımde yarıya geldı 2 3 gune bıter sanırımTatlımmmm aldığımız bal geldi
Var tabiki. Uroloji doktorları yapiyor normalde atlara vuruluyor sahlansinlar dinc olsunlar diye ama doktor babama uygulamış adam bi hallere girdi sorma canlaniyo bakti düşüyor hemen bida oluyo o yuzden bu ureme işleri genetikKız ilk defa duydum böyle bişey gerçektenmi
İnşallah hadi bakalım hayırlısı olsunSelam kızlar. Beni de ekleyebilir misiniz?Papatyamelo bat 19 mart, şuan regl yim. ilk kez bu ay ciddi deneyeceğim. Bir iki aydır deneyelim diyoruz bir şekilde kaçırdığımız günler oluyor. Bakalım belki siz ve burası bana uğurlu gelir
Daha neler duyucazVar tabiki. Uroloji doktorları yapiyor normalde atlara vuruluyor sahlansinlar dinc olsunlar diye ama doktor babama uygulamış adam bi hallere girdi sorma canlaniyo bakti düşüyor hemen bida oluyo o yuzden bu ureme işleri genetik
ayy yazık kadına yaaaa,Eskiden yedikleri ictikleri temizdi cunku. Bugun d vitaminine bile yumurtlamayi bozan maddeler ekleniyor ve devlet tarafindan veriliyor. En basitinden dogan cocuklara 36 tanr asi yapiliyor ve o asilarin içeriğinde yumurtlamayi bozan maddelerden tut losemiyr kdr sevep olan bir asi icinde olmamasi gereken maddelere kdr neler nwler var. Yeni nesil elbette ureme zorlugu ceker. Cunku her yerden saldiriyor pislikler.
Ben çocuğumun hicbir asisini yaptirmadim. Gebelikte hicbir asiyi olmadim.
Aynen ya igne oluyor testesteronu dusmustu bi ara annemi darliyodu niye olmuyo diye annemde git doktora dediydi aptal doktor canlandirdi babami igneyi yaptirdiktan sonra bi haller bi haller
Aynen sabirsizim ya çünkü küçük bebegim var 8 disi var dogdugundan beri anam ağladı desem yeri. Suan cok erken ama kazaya kurban gitmis olabilirim. Esim 15 gun hastaydi birikim vardi benimde yumurtlamaya 6 gun vardi korkmadim ama 3 gun sonra yumurtlamayi görünce yogun sekilde korktum....Bi sabırsız daha başımıza bende kendime sabırsız derdim beterin beteri var gerçekten
sağol tatlım,siz sabah akşam mı alıyorsunuz,? 1 tatlı kaşığı mışifa olsun kuzumm, bızımde yarıya geldı 2 3 gune bıter sanırım
kuzum cay kasıgı kadar alıyoruz tahta kasık var bıraz buyuk , sabah aksamsağol tatlım,siz sabah akşam mı alıyorsunuz,? 1 tatlı kaşığı mı
Uzun süre ilşki yaşamayıp sonrasında olduysa spermlerin kalitesi düşüyomuş ama o yüzden en az 3 günde bir ilişki öneriyolarAynen sabirsizim ya çünkü küçük bebegim var 8 disi var dogdugundan beri anam ağladı desem yeri. Suan cok erken ama kazaya kurban gitmis olabilirim. Esim 15 gun hastaydi birikim vardi benimde yumurtlamaya 6 gun vardi korkmadim ama 3 gun sonra yumurtlamayi görünce yogun sekilde korktum....
Birde migren botoksu yapcaktim ertelemek zorunda kaldım baya bi suan agrim da var bakalim.. ama biliyorum hamileyim ya cok belittim var.
tamam guzum..Uğurlu gelir inş ikimize de şifa olsunkuzum cay kasıgı kadar alıyoruz tahta kasık var bıraz buyuk , sabah aksam