Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eşime buna açıkladım bak yumurtlama dönemim hamile kalma ihtimalim başka zaman yok diye adam bana dedi bugün kalsın haftaya sonraki haftaya önümüzdeki aya yaparız. Kendilerinde her an hamile bırakacak potansiyelin olduğunu sanıyorlar kesinlikle

Ay hepsi aynı ama sinirlenmicem eşin seninle kadın doğum doktoruna odaya gidiyor mu peki hiç?? Yani doktor görüşmelerinde olunca bi kafalarına hafif dank ediyor da..

Selam kızlar. Beni de ekleyebilir misiniz? Papatyamelo bat 19 mart, şuan regl yim. ilk kez bu ay ciddi deneyeceğim. Bir iki aydır deneyelim diyoruz bir şekilde kaçırdığımız günler oluyor. Bakalım belki siz ve burası bana uğurlu gelir

Ay hepsi aynı ama sinirlenmicem eşin seninle kadın doğum doktoruna odaya gidiyor mu peki hiç?? Yani doktor görüşmelerinde olunca bi kafalarına hafif dank ediyor da..
Kızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi

Kızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi
Hıhı evet.. dedelerimiz acaba bizim gibi paketli yiyecekler, hormonlu etler, plastik damacanadaki sular, soluduğumuz egzosla mı büyümüş???

Hıhı evet.. dedelerimiz acaba bizim gibi paketli yiyecekler, hormonlu etler, plastik damacanadaki sular, soluduğumuz egzosla mı büyümüş???
Bu arada benim adete dair hiç bir belirtim yok mesela geçen ay kürtaj sonrası ilk adetimde 5 gün önceden falan göğüslerim ağrımaya başlamıştı bu ay tık yok ve de ben ilk pili 11 inde görmüştüm sonra 12 si yine ve devamını biliyorsun çöpe gitti hepsi. Yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra mı adet görüyoruz?

80 mi bende Instagram'da gördüm Dr. Mehmet Fatih Karslı'nın sayfasında kadın 50 yaşında hamile kalmış maşallah diyeyim de

Evet 14.. senin bat günün bugün olması lazım.. kız yoksaaaa sizin 8-9-10 şubatta değerlendirme olmuş muydu???

80 mi bende Instagram'da gördüm Dr. Mehmet Fatih Karslı'nın sayfasında kadın 50 yaşında hamile kalmış maşallah diyeyim de
Canım bizim dede 4 eş almış ölmüş almış birini hiç sevmemiş üstüne almış sonra o da ölmüş( bizim babaanne) onun da üstüne almış derken kaç çocuğu var bilmiyorum 20 ye yakın olması lazım taramalı tüfekmiş rahmetli

Evet 14.. senin bat günün bugün olması lazım.. kız yoksaaaa sizin 8-9-10 şubatta değerlendirme olmuş muydu???
Hayır tatlım olmadı. Hem belirti çıkardı şimdiye en basiti gece çişlerinden anlardım. Ben hala dişi kuşu etkileme dansı bekliyorum 14 şubatta okula çiçek göndermekle olmaz bu işler. Libidom yerlerde zaten çok mendeburum

Abooooo Allah rahmet eylesin dedenin maşallahı varmış

Kızlar propolis bal karışımı almıştık geldi.. Aç karna mı günde kaç sefer alıyoruz

Kızlar merhaba bat 15 Mart beni de ekler misiniz ? Sizce yumurtlama olmuş mu?

Eklentiler

• D31E8F72-DAA7-4B73-8811-B5FEA87B1368.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…