- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.121
Ben eşime buna açıkladım bak yumurtlama dönemim hamile kalma ihtimalim başka zaman yok diye adam bana dedi bugün kalsın haftaya sonraki haftaya önümüzdeki aya yaparız. Kendilerinde her an hamile bırakacak potansiyelin olduğunu sanıyorlar kesinlikleYarim yamalak okuyunca yanlis anlamisimdir cnm. 70, 80 varmiymis yaa, biliyodum iste o kadar da iyi olmadigini, abarttiklariniBen de esime diyorum dikkat et biraz, şunu şunu ye ic diye hic umrunda degil. Diyorum ki, zaten ayda yilda bir saglikli yumurtaya denk gelecegiz, buldun mu iskalamaman tutturman lazim diyorum daaa, nafile. O kendine guveniyo. Orta segment haa, cok iyiymis ya. Dr. da bana bunu delikanli diye kaktiriyo Bize gelince yok efendim yasiniz soyle, rezerviniz boyle Adama da desenize, olmaaz hep kadina vururlar.
Yok canım işte yarın gidicem bende çook heyecanlıyım inşallah güzel gelişmiştir günler geçmek bilmedi bana zatenHiç boyut bakıldı mı bu ay? Çok heyecanlı
Ay hepsi aynı ama sinirlenmicemBen eşime buna açıkladım bak yumurtlama dönemim hamile kalma ihtimalim başka zaman yok diye adam bana dedi bugün kalsın haftaya sonraki haftaya önümüzdeki aya yaparız. Kendilerinde her an hamile bırakacak potansiyelin olduğunu sanıyorlar kesinlikle
Kızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisiAy hepsi aynı ama sinirlenmicemeşin seninle kadın doğum doktoruna odaya gidiyor mu peki hiç?? Yani doktor görüşmelerinde olunca bi kafalarına hafif dank ediyor da..
Genelde aksam 18 gibi bırakıyor klubeye kargocubugün eline geçerse saat kaç olursa olsun yaz tamam mıinşallah inşallah olumlu dur güzel haberlerini bekliyorum
Hıhı evet.. dedelerimiz acaba bizim gibi paketli yiyecekler, hormonlu etler, plastik damacanadaki sular, soluduğumuz egzosla mı büyümüş???Kızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi
Bu arada benim adete dair hiç bir belirtim yok mesela geçen ay kürtaj sonrası ilk adetimde 5 gün önceden falan göğüslerim ağrımaya başlamıştı bu ay tık yok ve de ben ilk pili 11 inde görmüştüm sonra 12 si yine ve devamını biliyorsun çöpe gitti hepsi. Yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra mı adet görüyoruz?Hıhı evet.. dedelerimiz acaba bizim gibi paketli yiyecekler, hormonlu etler, plastik damacanadaki sular, soluduğumuz egzosla mı büyümüş???
80 miKızımda da bu gebeliğimde de tüm kontrollerde yanımdaydı canım ama zaten bunlardaki inanç şöyle (dedeleri 80 yaşında baba oldu bu arada) attıkları kurşun asla sekmez. Sandalye ceket ilişkisi
Evet 14.. senin bat günün bugün olması lazım.. kız yoksaaaaBu arada benim adete dair hiç bir belirtim yok mesela geçen ay kürtaj sonrası ilk adetimde 5 gün önceden falan göğüslerim ağrımaya başlamıştı bu ay tık yok ve de ben ilk pili 11 inde görmüştüm sonra 12 si yine ve devamını biliyorsun çöpe gitti hepsi. Yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün sonra mı adet görüyoruz?
Canım bizim dede 4 eş almış ölmüş almış birini hiç sevmemiş üstüne almış sonra o da ölmüş( bizim babaanne) onun da üstüne almış derken kaç çocuğu var bilmiyorum 20 ye yakın olması lazım80 mibende Instagram'da gördüm Dr. Mehmet Fatih Karslı'nın sayfasında kadın 50 yaşında hamile kalmış maşallah diyeyim de
Hayır tatlım olmadı. Hem belirti çıkardı şimdiye en basiti gece çişlerinden anlardım. Ben hala dişi kuşu etkileme dansı bekliyorum 14 şubatta okula çiçek göndermekle olmaz bu işler. Libidom yerlerde zaten çok mendeburumEvet 14.. senin bat günün bugün olması lazım.. kız yoksaaaasizin 8-9-10 şubatta değerlendirme olmuş muydu???
AboooooCanım bizim dede 4 eş almış ölmüş almış birini hiç sevmemiş üstüne almış sonra o da ölmüş( bizim babaanne) onun da üstüne almış derken kaç çocuğu var bilmiyorum 20 ye yakın olması lazımtaramalı tüfekmiş rahmetli
Olmamış henüz olmak üzereKızlar merhaba bat 15 Mart beni de ekler misiniz ? Sizce yumurtlama olmuş mu?
bende 4 mart döngüm 32-33Ya 36 gun atiyo takvim 4 Mart adetlerim duzensiz oldugu icin ortalamayi almis ama en son 25 ocakta oldm
Kızlar merhaba bat 15 Mart beni de ekler misiniz ? Sizce yumurtlama olmuş mu?
Teşekkür ederimOlmamış henüz olmak üzere
Hemen değerlendir bugünü ve yarinida degerlendir.Kızlar merhaba bat 15 Mart beni de ekler misiniz ? Sizce yumurtlama olmuş mu?
Olmamış ama yarın büyük ihtimalle piki görürsün canım. Riske atma değerlendir :))Kızlar merhaba bat 15 Mart beni de ekler misiniz ? Sizce yumurtlama olmuş mu?