Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nerdesin sen ya gözlerim seni aradı 😰😰 yok yapmadım kızlardan fırça yedik. 😂 ilk beraberliği düşünürsek bugün 8. gün 🤣🤣 pazar günü test beni bekler 😍😍😍
Ben ovulasyon testine göre hesaplarsam 1 ya da 2 mart oluyor sanırım.Daha çok varmiss😂sancım var o günden beri benim,hevesleneyim diyorum ama kesin üsütmusumdur diye düşünüyorum sonra da

kız 3 martsa sen nerelerdeydin 😒 biz burda Mart ilk haftalı olan insanlarla kalp krizi geçiriyoruz 😂 gün yaklaştı test olalım mı diye başladık konuşmalara 😂😂 var mı belirtilerin?
Hahaha yaaa sorma bende kendi kendime çatlıyordum evde sonra dedimki bu gruba gireyim herkese sorayım içim açılsın.. aslında korkuyorum hep negatif gördüğüm için bu ayda kendimi ümitlendirmek istemiyordum. Yumurtlama gününden bu yana cok fazla gaz sancım var bide ara ara giren kasık ve bel ağrılarım var başkada bi belirtim yok ama bu diğer aylardada oldu ve hep negatifti o yüzden kendimi heveslendirmek istemedim :KK43:

Bat tarihi yaklaşan hanımlar durumlar nasıl 😅test yapanınız varmı,birde bat tarihlerinş yazarken beni etiketleyin ki göreyim bazen beni eriketlemeden yazılıyor göremiyorum arada kaynıyor,hadi bakalım bu ay bize uğur getirsin şans getirsin umut getirsinn😊

Benim 3 mart ama kendimi cok zor tutuyorum test yapmamak için yaaa. Bugun ovulasyon testi yapayım diyorum kopkoyu olunca hamilelik ihtimali olabiliyormuş ya hani işte bi ihtimal 😂

Kızlar daha çok erken biliyorum ama ben test yapmak istiyorum 😰😰 lütfen beni vaz geçirin hem hayal kırıklığı hem kendime kızmak istemiyorum 😫😫 bat 4 Mart daha 8 gün var
Bende test yapmak istiyorum kendimi cok zor tutuyorum ama bugun ovulasyon yapmak istiyorum. Hamilelilte ovulasyon koyu cıkıyormuş ya işte 😂 doğrumu bilmiyomda ama

Kızlar sabretmek zor biliyorum.ama daha test için çok erken degilmi daha rahme yerleşmemistir bile bebislerimiz kanda bile çıkmaz ama işte bizimkisi bi umut anlayabiliyorum sizleride insaAllah sabrimizin sonu selamet olur😍🥺

Benim 3 mart ama kendimi cok zor tutuyorum test yapmamak için yaaa. Bugun ovulasyon testi yapayım diyorum kopkoyu olunca hamilelik ihtimali olabiliyormuş ya hani işte bi ihtimal 😂
Biraz daha sabret bakalım hiç düşünme bile o günü aklından testleri çıkar daha çok erkenn 😅

Bende hiç belirti falan yok sadece goyuslerim dolgunlasti sizliyo biraz sabahları özellikle ama iğnenin etkisinden de olabilir
Piskolojik bile olabilir.Ben 8 aylık evliyim .Nedense erken basladım bu strese gereksiz yere.Dediğim tek şey Rabbim kimseye aratmasın.İstedigi zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin .

X