- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.061
YaaaaBnde işkembeşaştım valla
Amin hayırlısı diyelim varsa nasipte tekrar olur.Yaaa olabilir işte de ne biliyim
Allah yeniden nasip eder inşallah sana canım..
Aynen Allah'im ol der ve olur...Amin hayırlısı diyelim varsa nasipte tekrar olur.
Cnm ancak bu kadar etki etti demissin de zaten degerleriniz cok iyi degil mi. Benim esimin toplam 82.5milyon, ileri hiz %40, yavas %20, hareketsiz %40. Anomali %15, normal morfoloji %85. Uroloji dr.si bu degerlere keh keh siritmis, delikanli gibisin demis. Ben pek ikna olmadimevet, zaten artmasını ıstedıgımız sayı ve hızdı, nısanda 1 sene olacak ılk testı verelı ve ancak bu kadar etkı ettıler, ve her ay yaptık bu dedıklerımızı
Ya ben hemşireyim .kendımı zor tutuyorum kan vermemek için hastanedeAdet gecikmesi olunca önce evde test yapicam
Canım bu değerler cok cok iyi masallahCnm ancak bu kadar etki etti demissin de zaten degerleriniz cok iyi degil mi. Benim esimin toplam 82.5milyon, ileri hiz %40, yavas %20, hareketsiz %40. Anomali %15, normal morfoloji %85. Uroloji dr.si bu degerlere keh keh siritmis, delikanli gibisin demis. Ben pek ikna olmadimkadin dogumcuya gosterdim, o da iyi, sorun yok dedi. Pek anlamiyorum ama can sikacak bir durumun yok. Cabanizin karsiligini almissiniz masallah.
kuzum ılk test baya dusuktu 8mılyon sperm, 90 oldu gayet ıyı ya suan, ılerı hız 35 oldu burda 70 80 ılerı hızları gorunce bızımkı orta segment :) ıyı kuzum bencede degerleriniz maşallaahh, yok bn aslında bunu basardıgımıza elhamdullılah sevınıyorum, yorumda sadece bunlarmı arttı yazınca bnde ancak bunu becerebıldık dedım :)Cnm ancak bu kadar etki etti demissin de zaten degerleriniz cok iyi degil mi. Benim esimin toplam 82.5milyon, ileri hiz %40, yavas %20, hareketsiz %40. Anomali %15, normal morfoloji %85. Uroloji dr.si bu degerlere keh keh siritmis, delikanli gibisin demis. Ben pek ikna olmadimkadin dogumcuya gosterdim, o da iyi, sorun yok dedi. Pek anlamiyorum ama can sikacak bir durumun yok. Cabanizin karsiligini almissiniz masallah.
kecıboynuzunu her sabah ve aksam kullansın canım, kanat suyunu ıcır kesınlıkle faydalıKızlar aksilik demeyeyim de ufak sorunumuz çıktı eşim üç gündür sertleşme sorunu yaşıyordu şimdi doktordan çıktık lifta adında bir ilaç verdi yine sperm testi istedi ve bebek düşünüyoruz diyincede keçiboynuzunu önerdi kesinle eşine kaynat diye
Yarim yamalak okuyunca yanlis anlamisimdir cnm. 70, 80 varmiymis yaa, biliyodum iste o kadar da iyi olmadigini, abarttiklarinikuzum ılk test baya dusuktu 8mılyon sperm, 90 oldu gayet ıyı ya suan, ılerı hız 35 oldu burda 70 80 ılerı hızları gorunce bızımkı orta segment :) ıyı kuzum bencede degerleriniz maşallaahh, yok bn aslında bunu basardıgımıza elhamdullılah sevınıyorum, yorumda sadece bunlarmı arttı yazınca bnde ancak bunu becerebıldık dedım :)
ınsallaahhh sızlerede bızlerede nasıp olur hayırlı saglıklı evlatlar.
Kac dk. Kaynamasi lazim ve sicak soguk nasil icilecek. Onumuzdeki aya hazirlik olsunkecıboynuzunu her sabah ve aksam kullansın canım, kanat suyunu ıcır kesınlıkle faydalı
Gec kalmadım inşallah durrr yapmaKızlar daha çok erken biliyorum ama ben test yapmak istiyorumlütfen beni vaz geçirin hem hayal kırıklığı hem kendime kızmak istemiyorum bat 4 Mart daha 8 gün var
ayy cok haklısın ya gercektennnn, ya bncede güzel degerler olacak oldumu 1mılyon sperm 0 hız ıle bıle oluyor ya gercekten Rabbım ol desın yeterkı.Yarim yamalak okuyunca yanlis anlamisimdir cnm. 70, 80 varmiymis yaa, biliyodum iste o kadar da iyi olmadigini, abarttiklariniBen de esime diyorum dikkat et biraz, şunu şunu ye ic diye hic umrunda degil. Diyorum ki, zaten ayda yilda bir saglikli yumurtaya denk gelecegiz, buldun mu iskalamaman tutturman lazim diyorum daaa, nafile. O kendine guveniyo. Orta segment haa, cok iyiymis ya. Dr. da bana bunu delikanli diye kaktiriyo Bize gelince yok efendim yasiniz soyle, rezerviniz boyle Adama da desenize, olmaaz hep kadina vururlar.
kuzum 7dk kaynatıyorum , soguyunca ıcıyo esım.olsun ıkı gunde bır de olurKac dk. Kaynamasi lazim ve sicak soguk nasil icilecek. Onumuzdeki aya hazirlik olsunAma tembeliz biz ya, 2 gun yapar birakiriz. Yemek isini zor hallediyoruz, nerdee bunu yapicaz.
Adetin ilk gününden yumurtlama dönemine kadar içiliyor sabah akşam şuan içmeKızlar bu hayıt otu çayının yumurtlama döneminde zararı olur mu günde 1 bardak içiyorum sadece