- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.041
bat ın ne?Kizlar sat 25 ocak kasik bacak agrisi ates basmasi agiz kurumasi var. Acaba test yapsa m varsa cikar mi ki
Eşinde herhangi bir rahatsızlık yoksa doktorun verdiği ilaç ve yediklerine dikkat ederek artar..benim eşiminde arttıSadece bunlarla mı arttı?
1 yada 6 Mart hangisine eklersenHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Negatifi görmek istiyorsan yap tabiKızlar daha çok erken biliyorum ama ben test yapmak istiyorumlütfen beni vaz geçirin hem hayal kırıklığı hem kendime kızmak istemiyorum bat 4 Mart daha 8 gün var
yediğim şeye bak iki kocaman avokadoKızlar daha çok erken biliyorum ama ben test yapmak istiyorumlütfen beni vaz geçirin hem hayal kırıklığı hem kendime kızmak istemiyorum bat 4 Mart daha 8 gün var
istemiyorum da içim içimi yiyor çünkü hiçbir adet veya hamilelik belirtim yok. İnsanın göğsü şişmez mi yok kasıkları ağrımaz mı çok çok ince bir sızı var başka da birşey yokNegatifi görmek istiyorsan yap tabi
Yapma bence daha erkenistemiyorum da içim içimi yiyor çünkü hiçbir adet veya hamilelik belirtim yok. İnsanın göğsü şişmez mi yok kasıkları ağrımaz mı çok çok ince bir sızı var başka da birşey yok
8 gün öncesinde kimsenin adet belirtisi olmaz belki gecikme olacak 10 gün öncesi demek bu ne gerek var kendine stres yapıyorsun belki ikinci kez yumurtlama olacak ya da geç döllenme olacak sen gününün 3 gün geçmesini bekleistemiyorum da içim içimi yiyor çünkü hiçbir adet veya hamilelik belirtim yok. İnsanın göğsü şişmez mi yok kasıkları ağrımaz mı çok çok ince bir sızı var başka da birşey yok
Hiç haberim yok valla yarın sabah 10da randevum var bakalım ne alemdeler11di benimde, yumuşların şuan boyutu ne peki?
Amin canım hepimiz pozitifi görelim inşallahBen iki gündür kullanıyorum hayirli haberlerle dönersin inşallah
Canım bat 14 Mart ekler misinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Ohh yarın hsgler aşılamalar… hayırlısı olsun bizim için.. işlerin rsst gitsin canımAhh MashaAllah cnim çok Sevindim.. yanlız hastaneye neden gideceksiniz .. kaçırmışım sanırım aşılama filan mı yapicaktiniz..
Bende yarın Hsg cektircem İnshaAllah hayırlı olur
Ahh canım benimşimdi sen bizim grubumuzun ilk annesi mi olacaksınhadi inşallah sürecini yaz tamam mı aklımız sende
doğru diyorsun açıkcası negatif görme korkusu bile vazgeçmem için bir sebep. Biz yeni yeni beraber olduğumız için mi bu adet düzensizliği oldu acaba geçen ay 6 gün geçmişti8 gün öncesinde kimsenin adet belirtisi olmaz belki gecikme olacak 10 gün öncesi demek bu ne gerek var kendine stres yapıyorsun belki ikinci kez yumurtlama olacak ya da geç döllenme olacak sen gününün 3 gün geçmesini bekle
doğru diyorsun yapmamak lazım çünkü gerçekten çok erkenYapma bence daha erken
evet, zaten artmasını ıstedıgımız sayı ve hızdı, nısanda 1 sene olacak ılk testı verelı ve ancak bu kadar etkı ettıler, ve her ay yaptık bu dedıklerımızıSadece bunlarla mı arttı?
ınşallah kuzum yaaİnşallah bir ümit işte ufak da olsa insan denemek istiyor.. belki de o ay bu aydır hepimiz için
Yaaa olabilir işte de ne biliyimCanım aynı şekildeki birliktelik yaşadık biz de tahmini 10 kasımdı 7 sinde olduk birlikte hamile kaldım . Maalesef kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum. Gönlünce olsun her şey
Stres yaptığın içinde gecikiyordur ben buradan 4 ay uzaklaştım herşey rayına oturdu ne zaman buralarda vakit geçirsem adetimde gecikmeler oldu..Doktorum bile ultrason da stresli olduğumu görüp kızdı..Düşünmemeye çalış burayada fazla bakma.. Herşeyin zamanı vakti vardır daha yenisin zaten bizim 1 buçuk seneyi geçti 8 ay boyunca yumurtlama dönemlerinde birlikte olup gebelik olusmazsa o zaman eşinle birlikte doktora gidersin.. Telefon uygulamalarına da güvenme yanlış gösteriyor testlerden alıp takip et ya da doktora gidip yumurtlama dönemlerinin hangi aralikta olduğunu öğren zaten değerlendirmeniz gereken günleri söylüyordoğru diyorsun açıkcası negatif görme korkusu bile vazgeçmem için bir sebep. Biz yeni yeni beraber olduğumız için mi bu adet düzensizliği oldu acaba geçen ay 6 gün geçmiştiahhh geçen ay ne hayaller kurmuştum