Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yada 6 Mart hangisine eklersen

istemiyorum da içim içimi yiyor çünkü hiçbir adet veya hamilelik belirtim yok. İnsanın göğsü şişmez mi yok kasıkları ağrımaz mı çok çok ince bir sızı var başka da birşey yok
8 gün öncesinde kimsenin adet belirtisi olmaz belki gecikme olacak 10 gün öncesi demek bu ne gerek var kendine stres yapıyorsun belki ikinci kez yumurtlama olacak ya da geç döllenme olacak sen gününün 3 gün geçmesini bekle

Canım bat 14 Mart ekler misin

Ahh MashaAllah cnim çok Sevindim.. yanlız hastaneye neden gideceksiniz .. kaçırmışım sanırım aşılama filan mı yapicaktiniz..

Bende yarın Hsg cektircem İnshaAllah hayırlı olur
Ohh yarın hsgler aşılamalar… hayırlısı olsun bizim için.. işlerin rsst gitsin canım Güzel sonuçlar al inşallah.. ben de bi aşılanayım dedim maceraya yeni bir boyut

doğru diyorsun açıkcası negatif görme korkusu bile vazgeçmem için bir sebep. Biz yeni yeni beraber olduğumız için mi bu adet düzensizliği oldu acaba geçen ay 6 gün geçmişti ahhh geçen ay ne hayaller kurmuştum

Stres yaptığın içinde gecikiyordur ben buradan 4 ay uzaklaştım herşey rayına oturdu ne zaman buralarda vakit geçirsem adetimde gecikmeler oldu..Doktorum bile ultrason da stresli olduğumu görüp kızdı..Düşünmemeye çalış burayada fazla bakma.. Herşeyin zamanı vakti vardır daha yenisin zaten bizim 1 buçuk seneyi geçti 8 ay boyunca yumurtlama dönemlerinde birlikte olup gebelik olusmazsa o zaman eşinle birlikte doktora gidersin.. Telefon uygulamalarına da güvenme yanlış gösteriyor testlerden alıp takip et ya da doktora gidip yumurtlama dönemlerinin hangi aralikta olduğunu öğren zaten değerlendirmeniz gereken günleri söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…