- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.021
Amin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecerya sana inanamıyorumdiğer kızlar yazmadan ben hemen kendimin kimi sorayım o zaman ne diyorsun sence var mıdır bende de birşeyler? varsa ne hissediyorsun o temiz kalbine ne doğuyor
Allah kalbinden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah bir prensesin olur da abisi ile birlikte büyür
ay canım ya günümü güzelleştirdinHamile olduğunu düşünüyorum ama 4 mart degilde 6 7 marta kadar bekle derim net sonuc için. Bu arada eger ki hamile degilsen; adet bitiminden itibaren her 2 gunde 1 adetine kadar ilişkiye gir ve bosalmadan sonra yastik koy ve ayaklarini dik 1 saat kalkma ve yikanma 3 saat kadar.
İlk bebeğinde kiz
niye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi varAmin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer
İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa
Çünkü kan yenileme testi diye birsey varmis yeni öğrendim yaptim benimki oglumunki ve tum aile dogru cikti. Benim en erken 2023 Mart kiz gösteriyorniye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi varinstagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor
Migrenim oldugu icin korunma yöntemleri olmuyor bana bi tek prezvtf iste oda skinti oldu. Bu ay hamis degilsem migren botoksu olcamniye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi varinstagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor
ben de sen söyledikten sonra hemen açıp okudum baktım yaptım Mart ayı ful kız diyorMigrenim oldugu icin korunma yöntemleri olmuyor bana bi tek prezvtf iste oda skinti oldu. Bu ay hamis degilsem migren botoksu olcam
Kan yenileme daha gercekci (=ben de sen söyledikten sonra hemen açıp okudum baktım yaptım Mart ayı ful kız diyorÇin takvimi kız Rus ve Japon takvimi erkek diyor yumurtlama öncesinde beraber olursanız kız sonra olursanız erkek olur derler hep, ay neyse o aşamaya bi gelelim de inşallah
Ben iki gündür kullanıyorum hayirli haberlerle dönersin inşallah12 Şubat'ta başladım canım 3 gün kullandım günde iki kere aynı anda içtim. Perşembe günü sabah kontrolüm var. Sen ne zaman başladın
Canım aynı şekildeki birliktelik yaşadık biz de tahmini 10 kasımdı 7 sinde olduk birlikte hamile kaldım . Maalesef kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum. Gönlünce olsun her şeyIlk gebeligimde de konu acmistim burda orda da herkes diyodu nasil eminsin diye. Orda daha fazla belirtin vardi misal sağdan sola donerken cimdik batiyodu kasigima ani hareketlerde agrim oluyodu her hamilelik baska tabi ama..
ama bilemiyorum ya yumurtlama öncesi 3 gün once birliktelik oldu ya bilemiyorum esim degilsin bence diyo biraz mantikli konustu qcaba diorum
Ama bence hamileyim yoksa nie kelle paca işteyim kisu 5 gun gecmez gari bana ya. Aynen kuzum aramızda az gun var ama herkeste belieti olcak diye bisiy yokmus biliyomusun belirtisiz hamile kalip gecikmeden anlayanlar cok burda.
Umarim saglikli bi hamilelik geçiririz varsa
Ben kireçlenme olabileceğini düşünüyorumBen hamile değilim ağrım aynı böyle. Rahmimde sorun mu var diye korkuyorum
Beni cıkartırmısınız listeden? Kusura bakmayın hakkınızı helal edin ugrastırdım sizide. Stres yapıyorum bu sekilde sürekli mesajatarak kendimi yoklayarak o yüzden cıkmak istiyorum yanlış anlamayın hepimiz cok iyisiniz Allah tez vakitte isteyen herkese saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Benim bu ara stresım cok arttı adet düzenim de bir tuhaf oldu anlayışa karsılarsanız sevinirimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Sadece bunlarla mı arttı?canımm ınsalaahh gecen sene nısanda test verdık ve olıgospermı yazıyodu kagıttaa baya uzulduk, sonra doktor uc ay kullanım ıcın actıbıyol dıye bır kapsul verdı, bnde kecıboynuzu kaynatıtm hergun sabah aksam, kecıoynuzu pekmezı, fındık,cevız,havuç,yesıllık,nohut yemegı, bıtter cıkolata ve muz bunları cokca yedırdım yanı hergun mutlaka muz ve ıkı parca bıtter cıkolata, kecboynuzu suyu hergun gıbı, sukur ılk asılamada 50mılyon cıktı sperm sonra 90 mılyon cıktı ılerı hızda 15 ten 35e cıkmıs, suanda bıtkısellerı yıne yapıyorum ama ılac kullanmıyor, bakalım ınsallah kuzum
Hafif zaten gölgemsi bir şey bu testi gününden önce yaptığımda buz gibi beyazdı hatta insan azcık gölge çıkar bu ne ya demiştim oregliye kdr bekleyin reglide yaparım bunu demiştim normal gebelik testi diyeHafifi birşey var gibi.. biraz karanlık tam net görünmüyor.. sen goruyormusunn çıplak gözle..?
Hemen çıktıHafif bir gölge görüyorum ama kaç dk sonra cıktı acaba ?
Regli günüm dündü o nedenle yaptımCanım değerlendir ama bence pik gözükmüyor yarın olur muhtemelen
Martta Hediyenizi alırsınız umarım ❣Herkese merhaba;
Bende Şubat topiğinden buraya transfer oldum. Aralık ayında kürtaj olup Şubat ayında ilk kez denemiştik. Tam oldu derken oda kimyasal oldu maalesef. İnşallah Mart topiği hepimize uğurlu gelir.Papatyamelo beni de listeye ekler misin. Bat tarihim 23 Mart.
Bnde işkembeKızlar son 5 gün kaldı adetime..
Belirtiler şöyle;
10 gun kala kasik agrisi, bel agrisi / kelle paca icme istegi ( nefret ederdim)
6 ila 5 gun kala sicak basmasi
Gogsumdeki kahverengi genislemesi
Bugün uyku bastırdı ki nasil uyku...
Yarin erken gebelik testlerim gelicek her gün yapcam bakalim, biliyorum hamileyim de neyse.