Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer

İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa

ay canım ya günümü güzelleştirdin benim zaten adetim düzensiz olduğu için yumurtlmayı bile doğru düzgün bilmeden telefon uygulaması üzerinden hesapla yarak yapmıştım. O yüzden dediğin gibi 4 Mart'tan önce de veya sonrasında da olabilirim,bekleyeceğim sabırla

Ama ne yalan söyleyim hep ilk çocuğum erkek sonra iki kızım olsun isterdim. Allah sağlıkla versin de tabiki öncelikle Eğer olursa Benim eşimin ailesine ilk torun olacak bu arada

Amin insallah yoksa kiz icin 2023 martta tekrar hamile kalcam 3 cocuk yapmus olcam hamileysem kizim olursa cok makbule gecer

İnsallah sende hayirrli evlad sahibi olursun yakin zamandaa
niye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi var instagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor

niye martı bekliyorsun kız bi hesaplama şeyin mi var instagramda bir sayfa var %80 doğruluğu var cinsiyetini sana söyleyim diye ben tabi asla inanmam 30 TL istiyor
Çünkü kan yenileme testi diye birsey varmis yeni öğrendim yaptim benimki oglumunki ve tum aile dogru cikti. Benim en erken 2023 Mart kiz gösteriyor tabi yanilma payida varmış. Veren Allah böyle seylere pek itibar etmemek lazim ama merak iste eger simdi hamis degilsem iyi korunup 2023 mart hedefm

Allah inşallah kalbindekini verir kuzum ilk torun kiymetli olur

Migrenim oldugu icin korunma yöntemleri olmuyor bana bi tek prezvtf iste oda skinti oldu. Bu ay hamis degilsem migren botoksu olcam
ben de sen söyledikten sonra hemen açıp okudum baktım yaptım Mart ayı ful kız diyor Çin takvimi kız Rus ve Japon takvimi erkek diyor yumurtlama öncesinde beraber olursanız kız sonra olursanız erkek olur derler hep, ay neyse o aşamaya bi gelelim de inşallah

Kan yenileme daha gercekci (=

Bu arada bir diger belirtim koftenin kokmasiydi ( esim gayet normal dedi) ben tiksindim ve yemedim dün. Diger belirtim de suyun tadinin degisikligi ( bugun fark ettim)

Aklimag gec geliyo =) not olsun diye yaziyorum sonra unuturum felan soran olursa okur =)

İnşallah

Canım aynı şekildeki birliktelik yaşadık biz de tahmini 10 kasımdı 7 sinde olduk birlikte hamile kaldım . Maalesef kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum. Gönlünce olsun her şey

Beni cıkartırmısınız listeden? Kusura bakmayın hakkınızı helal edin ugrastırdım sizide. Stres yapıyorum bu sekilde sürekli mesajatarak kendimi yoklayarak o yüzden cıkmak istiyorum yanlış anlamayın hepimiz cok iyisiniz Allah tez vakitte isteyen herkese saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Benim bu ara stresım cok arttı adet düzenim de bir tuhaf oldu anlayışa karsılarsanız sevinirim

Sadece bunlarla mı arttı?

Hafifi birşey var gibi.. biraz karanlık tam net görünmüyor.. sen goruyormusunn çıplak gözle..?
Hafif zaten gölgemsi bir şey bu testi gününden önce yaptığımda buz gibi beyazdı hatta insan azcık gölge çıkar bu ne ya demiştim oregliye kdr bekleyin reglide yaparım bunu demiştim normal gebelik testi diye

Martta Hediyenizi alırsınız umarım ❣ Umudunuzu kaybetmeyin

Bnde işkembe şaştım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…