- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.001
Canım benimmmNaklen yayın yapıcam yaa hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum.. siz olmasanız naapardım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimmmNaklen yayın yapıcam yaa hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum.. siz olmasanız naapardım yaa
Hafif bir gölge görüyorum ama kaç dk sonra cıktı acaba ?Birde gebelik olabilir mi diye normal test yaptım erken gebelik testim yoktu onu da atayım bir bakın bakalım
Canım değerlendir ama bence pik gözükmüyor yarın olur muhtemelenKızlar bugün regli günüm Ovulasyon testim böyle sizede atıyorum pik mi acep
İnşallah hamilesindir darısı bizlerede olur inşallahKızlar son 5 gün kaldı adetime..
Belirtiler şöyle;
10 gun kala kasik agrisi, bel agrisi / kelle paca icme istegi ( nefret ederdim)
6 ila 5 gun kala sicak basmasi
Gogsumdeki kahverengi genislemesi
Bugün uyku bastırdı ki nasil uyku...
Yarin erken gebelik testlerim gelicek her gün yapcam bakalim, biliyorum hamileyim de neyse.
şimdi sen bizim grubumuzun ilk annesi mi olacaksın hadi inşallah sürecini yaz tamam mı aklımız sendeSon kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu
@Random33 My_Moonlight06 @Venev @Hayat su
Derincim sen baştan beri kesin diyordun ben de ilk tebriğimi yapmıştım hatırlarsan seninle aramızda 3 gün var sıkı takipçinim şu saydığın belirtilerin hiç biri bende olmadı ve dediğin gibi hamilelik belirtilerin çok yüksek ay hani inşallah sonucunu al hemen bizle paylaş.Kızlar son 5 gün kaldı adetime..
Belirtiler şöyle;
10 gun kala kasik agrisi, bel agrisi / kelle paca icme istegi ( nefret ederdim)
6 ila 5 gun kala sicak basmasi
Gogsumdeki kahverengi genislemesi
Bugün uyku bastırdı ki nasil uyku...
Yarin erken gebelik testlerim gelicek her gün yapcam bakalim, biliyorum hamileyim de neyse.
inşallah çifte mutlu yaşarsın canım hoşgeldinKızlar selamlar, ben mayıs grubundan @HTCNM diğer üyeliği bana ait olmayan pcde açık unuttuğumdan kapattım bu hesabı açtım Papatyamelo beni listeye ekler misin canım? Perşembe çatlatma iğnesi olacak gibi, batım nasıl etkilenir bilmiyorum 10 mart beklenen bat ve doğum günüm, lütfen şans getirsin aminnn
Sevda ay inşallah ya test konusunda birbirimize hadi yapalım diyeceğimiz günlere çok az kaldıİnşallah hamilesindir darısı bizlerede olur inşallah
kız 3 martsa sen nerelerdeydin biz burda Mart ilk haftalı olan insanlarla kalp krizi geçiriyoruz gün yaklaştı test olalım mı diye başladık konuşmalara var mı belirtilerin?Selam kızlaaar benide ekler misiniz
Bat 3 mart , inşallah iki çizgiyi görelim hep beraber bu ay
Aminn isteyenlere versin ilk önce rabbim benim bir evladım var çünküİnşallah hamilesindir darısı bizlerede olur inşallah
Ilk gebeligimde de konu acmistim burda orda da herkes diyodu nasil eminsin diye. Orda daha fazla belirtin vardi misal sağdan sola donerken cimdik batiyodu kasigima ani hareketlerde agrim oluyodu her hamilelik baska tabi ama..Derincim sen baştan beri kesin diyordun ben de ilk tebriğimi yapmıştım hatırlarsan seninle aramızda 3 gün var sıkı takipçinim şu saydığın belirtilerin hiç biri bende olmadı ve dediğin gibi hamilelik belirtilerin çok yüksek ay hani inşallah sonucunu al hemen bizle paylaş.
Öncelikle günaydin canım,Ilk gebeligimde de konu acmistim burda orda da herkes diyodu nasil eminsin diye. Orda daha fazla belirtin vardi misal sağdan sola donerken cimdik batiyodu kasigima ani hareketlerde agrim oluyodu her hamilelik baska tabi ama..
ama bilemiyorum ya yumurtlama öncesi 3 gün once birliktelik oldu ya bilemiyorum esim degilsin bence diyo biraz mantikli konustu qcaba diorum
Ama bence hamileyim yoksa nie kelle paca işteyim ki su 5 gun gecmez gari bana ya. Aynen kuzum aramızda az gun var ama herkeste belieti olcak diye bisiy yokmus biliyomusun belirtisiz hamile kalip gecikmeden anlayanlar cok burda.
Umarim saglikli bi hamilelik geçiririz varsa
11di benimde, yumuşların şuan boyutu ne peki?12. Günüm senin?
Aminnn bu ay yüzümüzü güldürsün inşallahinşallah çifte mutlu yaşarsın canım hoşgeldin
Gunaydin canimÖncelikle günaydin canım,
Yumurtlama öncesi ve sonrası hatta bazen 3 güne kadar önerilen bir süre zaten o yüzden bence de sende var bir haller ne zaman test yapacaksın veya kan vereceksin?
Bana gelince valla inşallah diyorum ama normalde kasık ağrımdan duramazdım adet öncemde şimdi hiçbir şey yok hemde hiç. Sanki adetim yeni bitmiş gibi, bilmiyorum bekleyip görelim benimde bat 4 Mart pazartesi ben de bi test yaparım
Lüften gelir gelmez hemen yapmaz ay şu yemeği yiyim öyle yapayım deme ben testleri yapmaz mıyım hele bi o güne geleyim gün aşırı yapcam Allahtan işim yoğun da gün geçiyor yoksa kafaları yerdim. bu arada eğer hamileysen (inşallah) cinsiyet olarak ne hissediyorsun. Sen vücudunu tanıyan bir kadınsın var mı bir. hissiyatınGunaydin canim
Evet ya varmış öyle kişiler bilemiyorum yarin testlerim geliyo yapcam gelir glmes bitane =)
Bence sen de hamilesin gizliyo kendini ama 1 martta yap testini bnce
Yok ya hemrn yapcam tosbigim durursa =)Lüften gelir gelmez hemen yapmaz ay şu yemeği yiyim öyle yapayım deme ben testleri yapmaz mıyım hele bi o güne geleyim gün aşırı yapcam Allahtan işim yoğun da gün geçiyor yoksa kafaları yerdim. bu arada eğer hamileysen (inşallah) cinsiyet olarak ne hissediyorsun. Sen vücudunu tanıyan bir kadınsın var mı bir. hissiyatın
ya sana inanamıyorum diğer kızlar yazmadan ben hemen kendimin kimi sorayım o zaman ne diyorsun sence var mıdır bende de birşeyler? varsa ne hissediyorsun o temiz kalbine ne doğuyorYok ya hemrn yapcam tosbigim durursa =)
Ilk hamileligimde ikiz dedim cinsiyet erkek dedim. Doktor %80 kiz dedi ben erkek dedim. 2 3 tane doktora daha gittim erkek diyen olmadı. Eşim guzel kizim diye severken oyle söyleme o erkek diyordum. 20. Haftada detaylida öğrendik erkek diye ama diger bebegim gelisemedi onu bilemiyorum =(
Eger hamileysem ve tek bebek ise kiz hissediyorum. Esim diyo cok kiz bebek istiyosun sen ama bence yone erkek olur diyo =) ama ben bu kez pek hissedemiyor gibiyim kiz diyorum ama cok istedigim icinde oluyo olabilir ilk defa kararsiz kaldim =)
Bu arada kendi hamileligim değil baskalarinin hamileliklerinde de boyle hissiyatlarim var..
Yengem hamile kalmaya calistigi ay ara kanama gordu ben ozaman bekardim, doktorlarla calistigim icin bir dizi doktor tanıdığım vardi. Yengem ilac alicakken durdurdum alma hamilesin dedim testler negatifti onunda belirti yoktu hiç. Adet günü geldiğinde test aldim pozitif cikti silik.. doktora gittik kese yok dedi. Ben daha erken dedim, bekle dedim...
Yengem 6 haftalik hamileydi hesaplarina göre ama hala kese yoktu dis gebelik dediler almak istediler orda bebek var dedim beklee abla... sonra 2 hafta sorna kese gorundu ama kalp atisi yok saglikwiz deyip kürtaj yapacakken beni aradi sakin dedim biraz olsun bans güveniyorsan cik hastaneden eve git. Annem kadin senin yuzunden zehirlencek diye bi ton kizdi bana ama ertesi gun götürdüğüm doktor beklememiz gerektigini soyledi. 3 gun sonra kalp atisi alındı ve gebeligi başladı resmi olarak (=
Yengem hala bana dua eder.. suan 6 yasinda tosbik bir yigenim var ve bana cok bagli..
Bunun gibi sayısız hamilelik hikayem var ve cok sasiran insan var cevremde.
Hamile olduğunu düşünüyorum ama 4 mart degilde 6 7 marta kadar bekle derim net sonuc için. Bu arada eger ki hamile degilsen; adet bitiminden itibaren her 2 gunde 1 adetine kadar ilişkiye gir ve bosalmadan sonra yastik koy ve ayaklarini dik 1 saat kalkma ve yikanma 3 saat kadar.ya sana inanamıyorum diğer kızlar yazmadan ben hemen kendimin kimi sorayım o zaman ne diyorsun sence var mıdır bende de birşeyler? varsa ne hissediyorsun o temiz kalbine ne doğuyor
Allah kalbinden geçeni sağlıcakla nasip etsin inşallah bir prensesin olur da abisi ile birlikte büyür