Gebeliğe Hazırlık Mart 2022 çatlatma iğnesi olanlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizem9798

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
109
46
Merhaba kızlar öncelikle hiç bir sorun olmadığı taktirde daha nasip olmadı bekledik bizde doktor dedi sorun yok ama kol en iç çatlatma iğnesi yapalım bakalım bu işe yarar inşallah bizde deneyelim dedik ilk defa içtim ve 4 martta iğne oldum kasık ağrılarım çok var sağ tarafta ama sebebsiz yere daha nasip olmadı ya sürekli olumsuz sonuç alınca sanki pek umut dolu hissedemedim birazda olumlu cevaplar alıp enerjimi yükseltmek istiyorum varmı iğne olan yada belirtileri olanlar bide ne zaman test yapmalıyız erkenden belli olur mu?? Yeni evliyiz 1 yıl olmuş ama hiç sorun yok 1 yıl dolduğu için zaten klomen verdi nasip dua bekliyorum

kızlar bende katılayım aranıza :) umudum yok ama olsun . Bu ay femara kullandım perşembe sabah 10 da iğne oldum ama carsamba aksamı yumurtam zaten çatlamış salı ve perşmbeyi değerlendirebildim. İnşallah olur bugün catlamadan sonra 4 . günüm banada dua edin olur mu

canım yumurtan kaç mm di inşallah olur bi de neden klomen değilde femara ben klomen kullandım ilk iğnem ve ilacım

evet bencede cunku onlar daha ıyı algılıyor yarın aynı saatte yap . Bir belirtin var mı ? bende uyku idrar ve gögüs ucu sızısı vardı

evet bencede cunku onlar daha ıyı algılıyor yarın aynı saatte yap . Bir belirtin var mı ? bende uyku idrar ve gögüs ucu sızısı vardı
İştahım arttı idrara her zamankinden daha sık çıkmaya başladım gögüs ucu sızısı hep adetten 1 hafta önce olurdu zaten yine öyle

İştahım arttı idrara her zamankinden daha sık çıkmaya başladım gögüs ucu sızısı hep adetten 1 hafta önce olurdu zaten yine öyle
ya işte herkeste farklı oluyor ben özellikle geceleri 15 kez wc ye gıdıyordum ama kımyasal oldu . sen yarın sabah tekrar yap bence ilk idrarla yap

Tamam o zaman öyle yapayım hem iğnenin prospektüsün de yazıyor ki 10 güne kadar yalancı pozitif olabilir 11.gün olmaz herhalde
dedım ya herkeste farklı benım bugün 5. günüm iğne gününü saymazsak . Sen yarın yap bak ne diyeceğim Miratech marka normal gebelik testı al erken gebelik gibi zaten ben onunla öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…