- 9 Mart 2022
- 109
- 46
-
- Konu Sahibi Mucizem9798
İnşallah hayırlı haberlerini alırızzzSizde benim gibisiniz benimde 14. Gün yarın ve test yapacağım inşallah
canım yumurtan kaç mm di inşallah olur bi de neden klomen değilde femara ben klomen kullandım ilk iğnem ve ilacımkızlar bende katılayım aranıza :) umudum yok ama olsun . Bu ay femara kullandım perşembe sabah 10 da iğne oldum ama carsamba aksamı yumurtam zaten çatlamışsalı ve perşmbeyi değerlendirebildim. İnşallah olur bugün catlamadan sonra 4 . günüm banada dua edin olur mu
2 yumurtam 18 mm di o aksam catlamıs ben bırde sabahına iğne vuruldum bos yere catlama öncesi ve bir gün sonrayı değerlendirdim böyle hamile kalan okudunuz mu hıccanım yumurtan kaç mm di inşallah olur bi de neden klomen değilde femara ben klomen kullandım ilk iğnem ve ilacım
bu arada ben occak ayında klomen ıle kımyasal gebelik yasadım . dr daha ıyı bır ılac veeyım dedı Femara verdicanım yumurtan kaç mm di inşallah olur bi de neden klomen değilde femara ben klomen kullandım ilk iğnem ve ilacım
Bekliyoruzzzz)))Benim 14. Günüm yarın inşallah yarın sabah test yapacağım bütün gruplarda paylasirim artık
Doktordan şimdi çıktım çatlama olmuş 12 mm rahim kalınlığı var dedi 29 unda test yap dedibu arada ben occak ayında klomen ıle kımyasal gebelik yasadım . dr daha ıyı bır ılac veeyım dedı Femara verdi
hadi inşallah tutar :) bende 28 ınde yapacağım ınsallah olmusturDoktordan şimdi çıktım çatlama olmuş 12 mm rahim kalınlığı var dedi 29 unda test yap dedi
canım ben 9.gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kaset yaptım negatif çıktı iğne etkisi midir halahadi inşallah tutar :) bende 28 ınde yapacağım ınsallah olmustur
resım at bakalım ? benım 9 gün hıc bırsey yoktu 11. gün erken gebelik yaptım cok silikti 13 gün kaset test yaptım cift cıktıcanım ben 9.gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kaset yaptım negatif çıktı iğne etkisi midir hala
resım at bakalım ? benım 9 gün hıc bırsey yoktu 11. gün erken gebelik yaptım cok silikti 13 gün kaset test yaptım cift cıktı
9.gün iğne saatini doldurup 10.güne geçmiştim 3 saat sonraresım at bakalım ? benım 9 gün hıc bırsey yoktu 11. gün erken gebelik yaptım cok silikti 13 gün kaset test yaptım cift cıktı
Erken gebelik testi mi yapayım yinebu iğne etkısı olabılır . Benım 7. gün gectı etkisi ama kısıden kısıye değişir sen yarın aynı saatte tekrar yap bakalım silik mii yoksa daha mı koyu
evet bencede cunku onlar daha ıyı algılıyor yarın aynı saatte yap . Bir belirtin var mı ? bende uyku idrar ve gögüs ucu sızısı vardıErken gebelik testi mi yapayım yine
evet bencede cunku onlar daha ıyı algılıyor yarın aynı saatte yap . Bir belirtin var mı ? bende uyku idrar ve gögüs ucu sızısı vardı
İştahım arttı idrara her zamankinden daha sık çıkmaya başladım gögüs ucu sızısı hep adetten 1 hafta önce olurdu zaten yine öyleevet bencede cunku onlar daha ıyı algılıyor yarın aynı saatte yap . Bir belirtin var mı ? bende uyku idrar ve gögüs ucu sızısı vardı
ya işte herkeste farklı oluyor ben özellikle geceleri 15 kez wc ye gıdıyordum ama kımyasal oldu . sen yarın sabah tekrar yap bence ilk idrarla yapİştahım arttı idrara her zamankinden daha sık çıkmaya başladım gögüs ucu sızısı hep adetten 1 hafta önce olurdu zaten yine öyle
Tamam o zaman öyle yapayım hem iğnenin prospektüsün de yazıyor ki 10 güne kadar yalancı pozitif olabilir 11.gün olmaz herhaldeya işte herkeste farklı oluyor ben özellikle geceleri 15 kez wc ye gıdıyordum ama kımyasal oldu . sen yarın sabah tekrar yap bence ilk idrarla yap
dedım ya herkeste farklı benım bugün 5. günüm iğne gününü saymazsak . Sen yarın yap bak ne diyeceğim Miratech marka normal gebelik testı al erken gebelik gibi zaten ben onunla öğrendimTamam o zaman öyle yapayım hem iğnenin prospektüsün de yazıyor ki 10 güne kadar yalancı pozitif olabilir 11.gün olmaz herhalde
gece miratech yaptım çok silikti dedim ki kendimi kandırıyorum yok gibiydi belki de yoktudedım ya herkeste farklı benım bugün 5. günüm iğne gününü saymazsak . Sen yarın yap bak ne diyeceğim Miratech marka normal gebelik testı al erken gebelik gibi zaten ben onunla öğrendim