Adetili iken alttan muayene yapmıyo ama demiCanım her ikisinede bakıyor, adetin 2. Günü önce yumurtalara bakıyor, kist, miyon vs onlara bakıyor, sonrasında kan testi istiyor
Canım benim eşimde gitmem ben sen git baktır vs. Diyordu, doktora gidince eşindenspermiogram benden hsg istesitabi benimki hemen sen çektir bir ay geçsin ben ondan sonra yaptırırım demeye başladı, ama hsgyi anestezisiz yaptırdım onada dedim ben bunu çektiysem sende bi şey yap artık, mecburiyetten yaptırdı
Ben gebe kaldıktan sonra coraspin ve iğne başlayacağım öncesinde önermedi ondan sormak istedim canım folat ne acaba birde coraspin kaçlık kullanıyorsunBenim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot gebelik öncesi coraspirin ve folat gebelik sonrası iğne ve coraspin olacak tabi bu adet azalması başıma iş açmaz ise sizin hangi genleriniz
Bende ekim sonu bebeğimi kaybettim kalbi durdu 8 haftalıkBenim MTHFR A1298C heterozigot ve Paı 4g4g homozigot gebelik öncesi coraspirin ve folat gebelik sonrası iğne ve coraspin olacak tabi bu adet azalması başıma iş açmaz ise sizin hangi genleriniz
Neden istemiyor peki ? Bi gerekce sunuyor mu sana? Ataerkil toplumda bizim sucumuz bu iste. Ya kotu bisey cikarsa erkekligi bitecek diye dusunup yediremiyorlar kendilerine cogu.En azından hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptırmak istiyorum ama adam yanaşmıyor ne yapacagim bilmiyorum. Belki şimdilik erken olduğu içindir bilmiyorum ben gidip sperm testi vermem diyoro kadar ön yargılı ki. Yaza kadar normal yollardan gidelim diyorum ondan sonra da olmazsa ki o zaman 5-6 ay olacak doktor kontrolüne girelim. Bazıları için ne kadar kolay hamile kalmak ben mi kendi kendime zorlaştırıyorum hiç bilmiyorum
Yapıyor canım, alttan ultrason yumurtalıklarına bakıyor, tabi her doktor aynı değildir, ama benim gittiğim doktor o şekilde bakıyor,Adetili iken alttan muayene yapmıyo ama demi
Hmm anladım canım ilk kez duydum adetli iken bakıldığını kusura bakma yeniyiz ya dahaYapıyor canım, alttan ultrason yumurtalıklarına bakıyor, tabi her doktor aynı değildir, ama benim gittiğim doktor o şekilde bakıyor,
Vajinal ultrasonla goruyorlarCanlar ben bişey sorcam doktor yumurtaları kan değeri ile mi ultrason ile mi görüyor yumurtlama zamanlarını falann benn bunu anlamadım pek
Coraspirin 100lük canım folat da folik asit canım ama folik asitin folat formu olmalıymış MTHFR geni yüzünden, sizin trombofoli sonucunuz ne peki, bir de kaybınızdan sonra adetinizde azalma oldu mu acabaBen gebe kaldıktan sonra coraspin ve iğne başlayacağım öncesinde önermedi ondan sormak istedim canım folat ne acaba birde coraspin kaçlık kullanıyorsun
ÇıkarKızlar yumurtlamadan 11 gün sonra kan versem çıkar mı sizce?
1,5 yıllık evliyiz denemede 3. Ayımız canım erken olduğunu düşünüyor ben 27 eşim 28 yaşında. Acele ediyorsun birkaç ay deneyelim diyor. Ama işte insanın aklına düşünce hemen olsun istiyor bir de Haziran ayında tayin ve ayrı kalma durumumuz var o yüzden biraz sıkıştırıyorum sanırım. Tabiki şükür halimize Rabbim bize de nasip eder inşallahNeden istemiyor peki ? Bi gerekce sunuyor mu sana? Ataerkil toplumda bizim sucumuz bu iste. Ya kotu bisey cikarsa erkekligi bitecek diye dusunup yediremiyorlar kendilerine cogu.
valla sorma al benden de okadar . Arkadasim bende 3-4 ay once evlendi sonra aman nasilsa hemen olmaz hadi baslayalim denemeye diyip doktora bile gitmeye firsat olmadan hamile kaldi sok oldu . Iste kimisi boyle kimisi de bizim gibi ugras dur. Allah cozemeyecek dert vermesin bunada sukur diyorum
Erken gebelikte çıkar burda arkadaşlar 10. Gün dem itibaren silik gördüler ve gebe çıktılar daha erken çıkan yok en az 10 gün geçecek sizin 11 gün erken gebelik varsa yapın2 gündür baş dönmesi yaşıyorum. tedirgin oldum. acaba kanda çıkar mı diye. kendimi dinlemicem diyorum ama bariz bir baş dönmesi var. belki de stresten
Rabbim yardımcınız olsunMerhaba kizlar 5 yaşında oğlum var. İkinciyi düşünüyoruz 2 aydır. Ama 2 ayda 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.pihtilasma ve kromozom bozukluğu testleri yapıldı beklemedeyiz. Hamile kalmaya korkuyorum
Valla sonucumu hatırlamıyorum Dr aile dostumuz o ilgileniyor bitanem bende folik asit kullanıyordum ama bu ay bıraktım diğer hamileliğe karar verdiğimden beri kullanıyordum kürtaj sonrasında devam ettim ama fazla yükleme iyi değilmiş bu ay ara verdim adetimde azalma olmadı 5 gün oluyorum kürtaj sonrası 27 gün sonra ilk adetimi oldum sonrasında korunmayın zaten rahim kendini ne zaman toplar ve hazır hissederse olur dediler geçen ay ve bu ay ciddi düşünüyoruz tekrar nasipse bana da iğne ve 100 lük coraspin kullanırsın hemen öğrendiğin an dendi eşim iş sebebi ile farklı şehirdeyim hamile kaldığım anda kullanmaya başlayacağımCoraspirin 100lük canım folat da folik asit canım ama folik asitin folat formu olmalıymış MTHFR geni yüzünden, sizin trombofoli sonucunuz ne peki, bir de kaybınızdan sonra adetinizde azalma oldu mu acaba
Hiç korkmayın arkadaşım 2 ay arka arkaya geçirdi 3. Ay normal gebelik yaşadı şuan hamile kötü düşünmeyin rahim kendini hazırlıyor die düşünün erken öğrenmemeye çalışın geçirmeyi bekleyin ve kan verinMerhaba kizlar 5 yaşında oğlum var. İkinciyi düşünüyoruz 2 aydır. Ama 2 ayda 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.pihtilasma ve kromozom bozukluğu testleri yapıldı beklemedeyiz. Hamile kalmaya korkuyorum
Canim adetin 3.gunu kadin doguma gitmen lazim bu degerlere baktirman icinArkadaşlar bu söylediğiniz değerlere dahiliyede de bakıyolar mi. Fsh lh prolaktin.. benim TSH yüksekliği vardı çok değildi ama şimdi düştü hamd olsun . Tekrar kontrol için gideceğim. Bakmisken diğer değerlere de bakın desem bakarlar mi acaba. Daha önce aile hekimliğinde gebelik için hormonlara da bakar mısınız dediğimde folat demir B12 falan bakmislar. Onlar yeterli dedi çok şükür. Yeni planladığimiz için başka diğerlere de bakılması gerektiğini bilmiyordum. Buralardan öğrendim.Bakar mı dahiliye doktoru acaba. Kan alınmışken ona da baksınlar
Tam adetimin 3. Gününe denk geliyor sanırım .ondan dedimCanim adetin 3.gunu kadin doguma gitmen lazim bu degerlere baktirman icin
Bakabilirler belki canim bilmiyorum endokrinde bakmislardi benimkineTam adetimin 3. Gününe denk geliyor sanırım .ondan dedim
Ben de acaba yapışıklık mı oldu diye korkuyorum ama rahim filmini de 2 veya 3 denemede olmazda çekilmek istiyorum çünkü her operasyon bir stres bir umut sıkıntı çıkmaz diye umudum var ama bakalım. Bende bu ay kürtaj sonrasi ilk kez bıraktım korunmayıValla sonucumu hatırlamıyorum Dr aile dostumuz o ilgileniyor bitanem bende folik asit kullanıyordum ama bu ay bıraktım diğer hamileliğe karar verdiğimden beri kullanıyordum kürtaj sonrasında devam ettim ama fazla yükleme iyi değilmiş bu ay ara verdim adetimde azalma olmadı 5 gün oluyorum kürtaj sonrası 27 gün sonra ilk adetimi oldum sonrasında korunmayın zaten rahim kendini ne zaman toplar ve hazır hissederse olur dediler geçen ay ve bu ay ciddi düşünüyoruz tekrar nasipse bana da iğne ve 100 lük coraspin kullanırsın hemen öğrendiğin an dendi eşim iş sebebi ile farklı şehirdeyim hamile kaldığım anda kullanmaya başlayacağım