- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Öyle tabi Allah biliyo doğru zamanı kısmet artıkBende geçen ay öyle yaptım biliyo musun nasip sanırım birazda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi Allah biliyo doğru zamanı kısmet artıkBende geçen ay öyle yaptım biliyo musun nasip sanırım birazda
Ama bn adetken gitmedim biteli 4 5 gün oldu öyle normal kontrole gittim içim rahatlasın diye kürtaj olmuştum 2 ay geçti onun için o test yapalım gene dediBendende aldılar adetin ikinci günü gittiğimde hem hormon testi verdim hem simir testi, ama simir testi daha çıkmadı, kontrol günü geçsin diye geç çıkarıyorlar galiba o testi
Olabilir canım bendende hsg filmi istendi geçen pazartesi çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açıldı, 7 yaşında bir oğlum var sezeryanla doğmuştu
Hadi inşallahHenuz degil ama ya yarin ya sonraki gun koyulasacak gibi.
Bilmiyorum valla sperm yaşadığı İçin ertesi günde canlı oluyo ya ondan dedim hergün ne kocalarda hal kalıyo ne bizde .ne çektik beYok kız 2 gün üst üste bişi olmaz birde şöyle düşün yjmurtlama diye değerlendirdiğin gün aslında yumurtlama olmuyor, ertesi gün pik yaptığında gerçek yumurtlama günü oluyor ve o günü sperm kalitesi için boş geçip çatlama günü değerlendirmiş oluyorsun, o zaman gerçek yumurtlamayı kaçırmış oluyorsun, yumurtlama çatlamanın önündeki gün oluyor
Anladım canım hayırlısıyla olur inşallah, bu ay deniyormusunuz yaoksa doktorunuz bekleyin mi dediAma bn adetken gitmedim biteli 4 5 gün oldu öyle normal kontrole gittim içim rahatlasın diye kürtaj olmuştum 2 ay geçti onun için o test yapalım gene dedi
Benimde 9 ay kadar oldu, adetin 2. Günü doktora gittim, muayene etti hsg istedi, adetin bitiminden itibaren 4 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş, ben radyoloji merkezinde 850 ye çektirdim (bursada yaşıyorum) anestezisiz çekildi, Sağ tüpüm tıkalıymış, basınçla açtılar henüz doktora gidemedim, simir testini bekliyorum pazartesi gidicem bakalım inşallah bu ay bakalımYaa öyle mi sizin ne zamandır olmuyor. Peki bu hsg nerelerde çekiliyor bir de ücretli galiba sigorta karşılıyor mu
Aynen yaaa bide bende çocuk var uyumuyo eşek sıpasıBilmiyorum valla sperm yaşadığı İçin ertesi günde canlı oluyo ya ondan dedim hergün ne kocalarda hal kalıyo ne bizde .ne çektik be
Anladım canım hayırlısıyla olur inşallah, bu ay deniyormusunuz yaoksa doktorunuz bekleyin mi dedi
Benimde 9 ay kadar oldu, adetin 2. Günü doktora gittim, muayene etti hsg istedi, adetin bitiminden itibaren 4 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş, ben radyoloji merkezinde 850 ye çektirdim (bursada yaşıyorum) anestezisiz çekildi, Sağ tüpüm tıkalıymış, basınçla açtılar henüz doktora gidemedim, simir testini bekliyorum pazartesi gidicem bakalım inşallah bu ay bakalım
Aynen yaaa bide bende çocuk var uyumuyo eşek sıpası
Ben fikir almak için soruyorum tedavi amaçlı sormuyorum ki merak ettiğimiz bir çok şeyi burada öğreniyoruz kimse inanıp uygulama yapmak zorunda değil herkesim kendi aklı ve iradesi var zatenHanımefendi bu soruyu bana değil her iki doktora sormalısınız ? birinin ak dediğine diğeri kara diyor bunu o doktorlar ile sorgulamalısınız. Ben siteden sorumluyum ve burada bunun yasak olduğunu ifade ediyorum, yine dediğime çıkıyor konu gidin doktora sorun ama burada üyeye sormayın.
1 ve 3 olabilirKızlar yumurta 2 gün pik yapıp 3. Gün çatlıyorsa sizce hangi gün değerlendirilmeli 1. Pik boşluk çatlama günü mu yoksa bekleyip 2. Pik günü ve çatlama günü mü
Valla canım kürtajdan sonra bu ayla birlikte 2 aydır işte bu deniyoruz ovu testi de aldım bu ay böyle deniyorum inşallah tutarAnladım canım hayırlısıyla olur inşallah, bu ay deniyormusunuz yaoksa doktorunuz bekleyin mi dedi
Benimde 9 ay kadar oldu, adetin 2. Günü doktora gittim, muayene etti hsg istedi, adetin bitiminden itibaren 4 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş, ben radyoloji merkezinde 850 ye çektirdim (bursada yaşıyorum) anestezisiz çekildi, Sağ tüpüm tıkalıymış, basınçla açtılar henüz doktora gidemedim, simir testini bekliyorum pazartesi gidicem bakalım inşallah bu ay bakalım
İnşallah bu ay hepimizin göbüşü dolsunValla canım kürtajdan sonra bu ayla birlikte 2 aydır işte bu deniyoruz ovu testi de aldım bu ay böyle deniyorum inşallah tutar
Aynen kuzum kısmetÖyle tabi Allah biliyo doğru zamanı kısmet artık
Tamam canım atayım yapabilirsemAt canım ben tıksınmem özelden at istersen
Kimyasal gebelikle alakası yok o pıhtının muhtemelen rahim duvarı kalındı ve döküldü adet olunduğu için geç yumurta çatladıysa adette geçikme oluyor kimyasala yorup moral bozmayın bence inş öyle değildirTamam canım atayım yapabilirsem
Gözünüz aydın o zaman inşallah olur artık. Benim de inşallah tıkalı değildir ama olmazsa ben de bunu araştıracağımAnladım canım hayırlısıyla olur inşallah, bu ay deniyormusunuz yaoksa doktorunuz bekleyin mi dedi
İnşallah dediğin gibidir canım benim sağol ilgilendiğin için. Ama bu ay adetim iki günün sonunda kesildi ve normal kan gibi değildi. Kahverengi çamur gibi öyleydi.Kimyasal gebelikle alakası yok o pıhtının muhtemelen rahim duvarı kalındı ve döküldü adet olunduğu için geç yumurta çatladıysa adette geçikme oluyor kimyasala yorup moral bozmayın bence inş öyle değildir
Adet öncesi ben de çok sinirli oluyorum. Bi de beklenti içine girince insan daha bı stres oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunBende sinir başladı tam adet öncesi sendromu
Spirali taktığında ne kadar süre durdu sende canım...?Ben yeni spiral çıkarttım kizlar sizce Matta hamile kalma ihtimali var mıdır acaba Şubat adetim oldu