- 8 Aralık 2011
- 311
- 244
Sen hangi ara geldin kıss hoş geldinKizlarr merhaba surelab markasi guvenilirmidir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi ara geldin kıss hoş geldinKizlarr merhaba surelab markasi guvenilirmidir?
Benim yok da arkadaşım oldu temizlediler. Kaç cm onun bilmiyorumPolip 1 cm senin ne kadar dı boyunsayısı vs
Sevgiliyken yok olmasın yok evlenince güzel yok şöyle yok böyle sevgiliyken başlasaymışım yinede olmazmış gibi kızmadım demek istediğini çok iyi anladım burada mesele vurgu yaparak çok şey anlatmak istemişsin sandık ki biz evlenince tık olıvericek eee neymiş bu hayatta kolay diye hiçbişeyi hafife almayacaksınAyrılmayı düşünmüyorsanız böyle bir sorununuz yoksa hamile kalmayı deneyin derim Nasibiyle gelecektir elbet bir yol açılır diye düşünüyprum hamile kalırsanız moralinizi bozmayın .. Kimse yanlış anlamasın ama bana çocuk sahibi olmak çok basit normal sıradan bişey gelirdi hiç bu konuyla uğraşıcağım bu kadar şey öğreniceğim aklıma bile gelmezdi bu kadar geç olucagını bilseydim sevgiliken denemeye baslardım o kadar sinir oluyorum
Sevgiliyken yok olmasın yok evlenince güzel yok şöyle yok böyle sevgiliyken başlasaymışım yinede olmazmış gibi kızmadım demek istediğini çok iyi anladım burada mesele vurgu yaparak çok şey anlatmak istemişsin sandık ki biz evlenince tık olıvericek eee neymiş bu hayatta kolay diye hiçbişeyi hafife almayacaksın
Bence hiç öyle şeyler söylemeyin herşeyin bir sebebi vardır. o zaman öyle düşünmüssüniz biri size cahil dese alınırsınız şimdi ise evet cahilmişsin desek alınmayabilir haklı diyebilirsiniz işte yaşamadan kimse hiçbirşeyi bilemiyor sizin 3 yılınızı almış yinede erken farkında olmanız güzel bazen çok geç kalmak iyi değil hele ki elinde sonunda isteyeceğiniz şeye geç kalıyor olmak zor.İşin komiği ne biliyo musunuz kızlar. 31 yaşımdayım üç yıl olacak evliyim. Üç yıldır korunuyoruz. İlk zamanlar prezervatif + dışarı bosalma ile korunuyorduk o kadar uzaktım çocuk fikrine. Daha bir iki ay öncesine kadar her seks hamilelik riski taşıyormuş gibi geliyordu. Yani yumurtlama falan pek bilmiyorum ne zaman korunmasak hamile kalıcam sanıyordum. Ne kadar cahilmişim...
Bu dediğinizin cahillikle alakası olduğunu düşünmüyorum sadece hayatınızdan giden 3 yıla sebeb olmuş bir TECRÜBE hiç öyle düşünmeyin yakın olmadığınız şeyi yapmış olsaydınız belki bugünkü duygularınızla anne olmak istemyecektiniz pişmişsin işte şimdi bunları anlamış olman çok güzel. Allah yolunu açık etsin bu yoldaİşin komiği ne biliyo musunuz kızlar. 31 yaşımdayım üç yıl olacak evliyim. Üç yıldır korunuyoruz. İlk zamanlar prezervatif + dışarı bosalma ile korunuyorduk o kadar uzaktım çocuk fikrine. Daha bir iki ay öncesine kadar her seks hamilelik riski taşıyormuş gibi geliyordu. Yani yumurtlama falan pek bilmiyorum ne zaman korunmasak hamile kalıcam sanıyordum. Ne kadar cahilmişim...
İnan nasıl strese soktuysam bat mat görmeden jet gibi marta girdim geçikme olan ben kendime ne yaptım böyle dedim 4 gün önceden hasta oldum. Bu kadar çalışıp sıfır almak benimde zoruma gidiyor martta inşallah iyi birşeyler alırız da şu yazdıklarımı dönüp bakıp bakıp okuyup halime gülerek ne günlerdi be demek istiyorummmmmmGercekten anlamyorum hiç bir sorun yok cift cizgi vs hepsi tamam yine tutmuyor başarısızlık olarak görüyorum zaten unutma kısma hiç olmuyor adet ol günleri say piki yakala yat kalk bekle tekrar adet gününü hele o adete son iki üç gün kala nasılstres olmadan beklenir ben hiç yapamıyorum sonrada zaten sıfır olup yerime oturuyorum
Ayrılmak derken boşanmayı kastediyorsaniz aklımın ucundan bile geçmiyor eşimi çok seviyorum yazmak istediğim sadece hep eşim ve benim elimizde olmayan sebeplerle sağlık vb. korunmak zorunda kalışımız. Tabiki nasibiyle gelir her yavru Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyrılmayı düşünmüyorsanız böyle bir sorununuz yoksa hamile kalmayı deneyin derim Nasibiyle gelecektir elbet bir yol açılır diye düşünüyprum hamile kalırsanız moralinizi bozmayın .. Kimse yanlış anlamasın ama bana çocuk sahibi olmak çok basit normal sıradan bişey gelirdi hiç bu konuyla uğraşıcağım bu kadar şey öğreniceğim aklıma bile gelmezdi bu kadar geç olucagını bilseydim sevgiliken denemeye baslardım o kadar sinir oluyorum
Bende öyleyim 2 denemede de aynısını yaşadım stres stres. sanki gebeyim gibi geliyor tüm belirtilerim var ama bebek yokGercekten anlamyorum hiç bir sorun yok cift cizgi vs hepsi tamam yine tutmuyor başarısızlık olarak görüyorum zaten unutma kısma hiç olmuyor adet ol günleri say piki yakala yat kalk bekle tekrar adet gününü hele o adete son iki üç gün kala nasılstres olmadan beklenir ben hiç yapamıyorum sonrada zaten sıfır olup yerime oturuyorum
Evet canım 2, 3 ay korunmak lazımmış.Aşı olunursa korunmak mı gerekiyormuş
Yaaa bence için rahat etsin diye gidip baktıranilirsin. Adetin 2. Günü ve döngümortasında herhangi bir gün gidip 2 kez kan vereceksin o kadar. En azından varsa sıkıntı bu arada onları halledErsinAslında gidip hormon testlerimi falan yaptırmak istiyorum hatta eşim için de sperm testi istiyorum ama bir yandan da korkuyorum henüz yeni denemeye başlamışken bir şey çıkarsa iyice strese girerim diye. Bir yandan da bir şey varsa erken çıksın istiyorum. Bu ne kafası bilmiyorum Sanırım doktorların da 1 sene normal yoldan deneyin olmazsa gelin deme sebebi bu stres
ya aşı %100 korusa valla aşı olurum ama risk devam edecek yani o yüzsen ben olmama kararı aldım.Covid geçirenler sanırım olmucak diye biliyorum. Bizim okulda ds bir öğretmen olmuştu o olmucakmış aşı. Hayırlısı olsun artık ne diyelim. Sanırım aşı olmucam ben ya erteleyip sonrasında pişman olmaktan korkuyorum. Ertelemeyip korona olursam diye de korkuyorum ama hala kararsızım
Oy oyyyyyy bende özel eğitimdeyim çocuklarla çok içli dışlıyız 1 martta başlıyorum bende ama hem korku Var nemde içimden bir his aşı olma diyor. Çift maske ile devam diyorumOkul öncesi öğretmeniyim anaokulunda. Tam zamanlı 5 gün çalışmaya başladık. Valla yaş 31. 3 aydır denedik olmadı. Ya olmazsa korkusu var. Eşim de 10 yıl sonra olmuş biraz o yüzden de belki olumsuz düşünüyorum. Ama aşı olmucam gibi. Sağlık ocağındaki doktora danıştım ol aşıyı ertele çocuğu diyor. Ama anlatamıyorum bu aşı 6 ay koruma sağlıyormuş. 6 ay sonra yine olmamız gerekli. E 4 ay korunmak lazımmış. Kalıyo 2 ay hesap yapmaktan devreler yandı bende
bende öyle düşünüyordum yaaaa korkardım şimdi öğrendik ki aslında o kadar da kolay değil allah hepimize nasip etsin inşallahİşin komiği ne biliyo musunuz kızlar. 31 yaşımdayım üç yıl olacak evliyim. Üç yıldır korunuyoruz. İlk zamanlar prezervatif + dışarı bosalma ile korunuyorduk o kadar uzaktım çocuk fikrine. Daha bir iki ay öncesine kadar her seks hamilelik riski taşıyormuş gibi geliyordu. Yani yumurtlama falan pek bilmiyorum ne zaman korunmasak hamile kalıcam sanıyordum. Ne kadar cahilmişim...
hiç gebelik yaşamadım canım 4,5 yıldır evliyim 19 aydır korunmuyoruz 19 kez negatif gördükHiç gebelik yaşamadın mı kuzum kaç yıllık yada aylık evlisin acaba bi bakayım canım sayfaya
Amin inşallah canım inşallah...H. Buldum çok hızlı jet gibi geldim düşün bat görmeden adet oldum inşallah şubattan gelen arkadaşlarla martta çoğalırız
Evet canım ya bende Ekim ayında başlamıştım kullanmaya bunları okuyunca bıraktım. Gerçekten hamilelik olunca verir zaten doktor. Benim bu ay sanki kimyasal oldu gibi öyle düşünüyorum. Pedime gelen parça bunu gösteriyor. İsterseniz bi atayım tiksinme yoksa bana bu konuda bilgi verin nedir bu???folik asitle alakalı eczacı arkadasım şu bilgiyi verdi ;
gebelik oluşmassa bırak oluncunca zaten doktor verıyor eksık gorursekı ılk 3ay kullanım yeterlı oluyormus ıyı kı yazmıs arkadas burdan öğrendım bende 3 ay dır full kullanıyorum ama ıkı gundur bıraktım kullanmıyorum herseyın fazlsı zarar
Adetin 2. Ve 3. Gününü kaçırdım başka hangi gün gitmem lazım canım biliyor musun? Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim köy okulunda çalışıyorum açıldık. Covid de geçirdim 3 ay kadar önce ama aşı meselesi nasıl olacak hiç bilmiyorumEvet canım 2, 3 ay korunmak lazımmış.
Yaaa bence için rahat etsin diye gidip baktıranilirsin. Adetin 2. Günü ve döngümortasında herhangi bir gün gidip 2 kez kan vereceksin o kadar. En azından varsa sıkıntı bu arada onları halledErsin
ya aşı %100 korusa valla aşı olurum ama risk devam edecek yani o yüzsen ben olmama kararı aldım.
Oy oyyyyyy bende özel eğitimdeyim çocuklarla çok içli dışlıyız 1 martta başlıyorum bende ama hem korku Var nemde içimden bir his aşı olma diyor. Çift maske ile devam diyorum
bende öyle düşünüyordum yaaaa korkardım şimdi öğrendik ki aslında o kadar da kolay değil allah hepimize nasip etsin inşallah
hiç gebelik yaşamadım canım 4,5 yıldır evliyim 19 aydır korunmuyoruz 19 kez negatif gördük
Günaydınnnnn çok çok sevindim senin için sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canımG ÜN O
İyi hafta sonları hanımlar
Canım benim çok teşekkür ederim Darısı bekleyen tüm anne adaylarına hemencecik olsun inşallahGünaydınnnnn çok çok sevindim senin için sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canım
Evet benim benim bir gün yumurtlama oldu ertesi gün çatlamış oluyorGörmedim canım mesajını kusura bakma. Yani 24 saate mi çatlamış oldu senin dediğini e göre 17.00 pik ertesi gün 17.00 çatlamış
Amin inşallah canımCanım benim çok teşekkür ederim Darısı bekleyen tüm anne adaylarına hemencecik olsun inşallah
Canım hormon için ve vajinal muayene için adetin 2. Günü ve adet döngün ortalama 28 gün ise 12.14. Gün bakılıyor 3 farklı doktor üçü de bu zamanlarda baktılar. Yani adetli iken ve yumurtlamaya yakın zamanlar gibi düşünebilirsin senin madem bu sürede bekleyeceksin aşı ol bari aradan çıksın yani senin yerine kendimi koyup düşünüyorum sanki öyle yapardın benAdetin 2. Ve 3. Gününü kaçırdım başka hangi gün gitmem lazım canım biliyor musun? Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim köy okulunda çalışıyorum açıldık. Covid de geçirdim 3 ay kadar önce ama aşı meselesi nasıl olacak hiç bilmiyorum