- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
Canım bi alıntı yapmıştım mesajından gördünmü acaba bişey sorcamdaEvet devam ediyorum:) test yapma bağımlılığı oldu artık ikinci yumurtlama olursa kaçırmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bi alıntı yapmıştım mesajından gördünmü acaba bişey sorcamdaEvet devam ediyorum:) test yapma bağımlılığı oldu artık ikinci yumurtlama olursa kaçırmak istemiyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Öpüp koklayacak bir evladım olsun da sana da Rabbim inşallah 2. Yi nasip eder. Bizim işler zor biraz sende bilirsin az çok bizde deniyorduk aslında ama sağlık sorunu çıkınca ne yapacağız bilmiyorum şu an Rabbim yardımcımız olsunBende aynı durumdayım canım bizde haziranı beklıyoruzz. Ama yinede denedim bu ay. Ertelesem nolcak zaten ilk hamileliği de de eşim Suriyedeydi.. Artık nasip inşallah bizde gideriz hep beraber.
Herşeyin hayırlısı inşallah rabbim en hayırlı zamanda size de bir bebiş nasip etsinİnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Öpüp koklayacak bir evladım olsun da sana da Rabbim inşallah 2. Yi nasip eder. Bizim işler zor biraz sende bilirsin az çok bizde deniyorduk aslında ama sağlık sorunu çıkınca ne yapacağız bilmiyorum şu an Rabbim yardımcımız olsun
O da mantıklı ama her ay ikinci yumurtlama olmuyor değil mi?Evet devam ediyorum:) test yapma bağımlılığı oldu artık ikinci yumurtlama olursa kaçırmak istemiyorum
Amin isteyen herkese inşallahHerşeyin hayırlısı inşallah rabbim en hayırlı zamanda size de bir bebiş nasip etsin
Valla ilk t çizgisi koyu olan çarsamba saat 12.55 diğeri -t çizgisi silik olan- bugün saat akşam 10 gibi. 54 saat falan sürmüş sanırım. 2 buçuk gün. Dünü değerlendiremedik. Ama salı ve carsamba bir de önceki günleri değerlendirdik. Nasip bakalım.Evet canım yumurtan çatlamış artık yumurtlama sürecin bitmiş hayırlısı olsun.. Peki arası ne kadar sürdü bu iki Testin canım kaç saat ortalama
Şimdi benim testim de aynı seninki gibi koyu pik çıktı da. Acaba ne zaman çatlar onun peşindeyimValla ilk t çizgisi koyu olan çarsamba saat 12.55 diğeri -t çizgisi silik olan- bugün saat akşam 10 gibi. 54 saat falan sürmüş sanırım. 2 buçuk gün. Dünü değerlendiremedik. Ama salı ve carsamba bir de önceki günleri değerlendirdik. Nasip bakalım.
Hadi bakalım hayırlısı fırsatını kacırma. Benim her ikisi de kopkoyu olmadı ya. T çizgisi koyu oldu carsamba günü o kadar. Matematik problemi gibi yemin ederim C çizgisi t çizgisi. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyuluga 24 saatte ulaştıysa sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşırŞimdi benim testim de aynı seninki gibi koyu pik çıktı da. Acaba ne zaman çatlar onun peşindeyim
Haha ama canım senin t çizgisi kopkoyu çıkmış daha güzel ultra pik olmuş benimki de öyle oldu,Hadi bakalım hayırlısı fırsatını kacırma. Benim her ikisi de kopkoyu olmadı ya. T çizgisi koyu oldu carsamba günü o kadar. Matematik problemi gibi yemin ederim C çizgisi t çizgisi. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyuluga 24 saatte ulaştıysa sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşır
Cahilliğime verin pik oldu demek ne oluyor yani yumurta çatlamış mı oluyor. Yoksa yumurtladın demek mi oluyorHaha ama canım senin t çizgisi kopkoyu çıkmış daha güzel ultra pik olmuş benimki de öyle oldu,
Pik demek yani çatlamaya hazır hale gelmiş yani olgunlaşmış yumurta demek. Her an çatlayabilir çatlayınca da t çizgisi tekrar silikleşiyorCahilliğime verin pik oldu demek ne oluyor yani yumurta çatlamış mı oluyor. Yoksa yumurtladın demek mi oluyor
Bir ara bende öyleydim ama o işlerin öyle olmadığını hayat gösteriyor gerçi görmeyen görmüyor hemen hamile kalan da var. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı doldursun geç olsun güç olmasınİşin komiği ne biliyo musunuz kızlar. 31 yaşımdayım üç yıl olacak evliyim. Üç yıldır korunuyoruz. İlk zamanlar prezervatif + dışarı bosalma ile korunuyorduk o kadar uzaktım çocuk fikrine. Daha bir iki ay öncesine kadar her seks hamilelik riski taşıyormuş gibi geliyordu. Yani yumurtlama falan pek bilmiyorum ne zaman korunmasak hamile kalıcam sanıyordum. Ne kadar cahilmişim...
Anladım simdiiii. Ee o zaman en azından salı carsambayı değerlendirmişim sevindim. Tesekkür ederim açıklama icinPik demek yani çatlamaya hazır hale gelmiş yani olgunlaşmış yumurta demek. Her an çatlayabilir çatlayınca da t çizgisi tekrar silikleşiyor
Evet canım aslında cevap vermiştim ama yeniden vereyim tüm testlerimi saat 17:00 civarı yapıyorum, pik günü aynı, 26-1 yazanda saat 17:00 de, 26-2 yazanı gece yaptım, çatlamadan emin olmak için iki test yaptımCanım bi alıntı yapmıştım mesajından gördünmü acaba bişey sorcamda
Yok canım olmuyor, bazen olabiliyormuş bende kendimi oyalıyorum, yumurtlamadan sonra beklemesi daha zorO da mantıklı ama her ay ikinci yumurtlama olmuyor değil mi?
Görmedim canım mesajını kusura bakma. Yani 24 saate mi çatlamış oldu senin dediğini e göre 17.00 pik ertesi gün 17.00 çatlamışEvet canım aslında cevap vermiştim ama yeniden vereyim tüm testlerimi saat 17:00 civarı yapıyorum, pik günü aynı, 26-1 yazanda saat 17:00 de, 26-2 yazanı gece yaptım, çatlamadan emin olmak için iki test yaptım
Rica ederim bence de en önemli günler o günlerAnladım simdiiii. Ee o zaman en azından salı carsambayı değerlendirmişim sevindim. Tesekkür ederim açıklama icin
Hiç gebelik yaşamadın mı kuzum kaç yıllık yada aylık evlisin acaba bi bakayım canım sayfayabende de vardı 6 cm şu an yok. Ben hamile kalamadım ama .Hiç korkma çikolata kistinden benim ablamda 8 cmdi şimdi Nur topu gibi bebeği. instagramda clife sayfasına bir macunu al kullan. 3 ay kullandım ben 4. Ay kullanmadım. Ve 5. Ayda yoktu kist. Macunu satanda aynen öyle demişti bana 3 ay kullan 1 ay ara ver gider demişti.
Ayrılmayı düşünmüyorsanız böyle bir sorununuz yoksa hamile kalmayı deneyin derim Nasibiyle gelecektir elbet bir yol açılır diye düşünüyprum hamile kalırsanız moralinizi bozmayın .. Kimse yanlış anlamasın ama bana çocuk sahibi olmak çok basit normal sıradan bişey gelirdi hiç bu konuyla uğraşıcağım bu kadar şey öğreniceğim aklıma bile gelmezdi bu kadar geç olucagını bilseydim sevgiliken denemeye baslardım o kadar sinir oluyorumKızlar benim bu aralar çok moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum. Evleneli 2 sene oldu eşimin işi dolayısıyla düzenli bir hayatımız olmadı ancak düzen kurduk derken bu sefer başka şeyler çıktı yine ertelemek zorundayız. Hadi tamam neyse diyeceğim kısa süre ara vereceğiz ama bu sefer de yine denemeye kalktığımızda 2-3 yıllığına farklı yerlerde kalmamız gerekebilir. Bu olaylar beni 30 yaşıma getirecek ve bir sorun var mı yok mu ikimizde de bilmiyoruz. Nasıl bir çıkar yol bulacağım yoruldum. Çok istiyorum bir evlat bu ay 3. Denememiz olacaktı ovulasyonla 2 ay denedik olmadı bir sorun olduğunu düşünmeye başladım artık. Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim