- 7 Ocak 2021
- 71
- 68
- 32
Amin rabbim herkese göstersin inşallahTesekkurler hayirlisi ile kucagina alirsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin rabbim herkese göstersin inşallahTesekkurler hayirlisi ile kucagina alirsin insallah
Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Bebk olmamasında gerçekten bir hayır olmuş, İnşallah daha iyi olursun ve aramıza yeniden gelirsin. Dualarımız seninle.Selam kızlar geçmiş mesajları çok okuyamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. Beyin omurilik sıvısında sızma varmış 1 hafta hastanede kaldım ilaç serum vs tedavisini yaptılar kendiliğinden kapanabilir takip edelim dediler. Omurilikten su alınıp basınca bakıldı basınç normalden az çıktı. Kapanmazsa o zaman küçük bi operasyonla beyin cerrahi kapatıyormuş orayı kan yaması diye birşeyle. Baş ağrılarım hala geçmedi ama en şiddetli olduğu anlara göre bin şükür şu an çok daha iyi. Sağlığıma tam kavuşamadım inşallah herşey normale güzele sağlıklı haline döner. Kafamın içinde basıncın az olduğunu hissediyorum zaten hem baş ve göz ağrılarımdan hem kulaklarımın az duymasından. Bebek planlarını en az 3 ay ertelemem gerekti kendimi izlemeye aldım. Geçen ay iyiki bebek olmamamış yoksa nasıl tomofgrafi röntgen vs çektirirdim ya da ilaç tedavisi de alamazdım. Herşeyde bir hayır var Tekrar atak yaşamamak için dua ediyorum. İnşallah aramızda yeni hamişler vardır. 3-4 ay sonra sahalara döndüğümde bana da çok bekletmeden gelir inşallah bebiş. Sağlıktan önemli hiçbirşey yok. Çok daha önemli sonuçlar olabilirdi bu halime şükür. Güzel günlere kavuşmayı umutediyorum son 1 yıl hem bebek kaybıyla hem ameliyatlar hastalıklarla beni çok yordu. Dilerim bu son olmuştur
Merhaba şuan durumunuz nasıl, herşey yolunda mı?Kızlar ben de hamileyim sat göre 5+2 olmuşum. Pazartesi günü doktora gideceğim. Çok korkuyorum bundan önce bir düşük olmuştu. Dua edin. Ben öğrendiğim günden beri herkese dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Şimdi okudum yazını, geçmiş olsun çok çok. İnşallah bu son olmuştur canım benim.Selam kızlar geçmiş mesajları çok okuyamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. Beyin omurilik sıvısında sızma varmış 1 hafta hastanede kaldım ilaç serum vs tedavisini yaptılar kendiliğinden kapanabilir takip edelim dediler. Omurilikten su alınıp basınca bakıldı basınç normalden az çıktı. Kapanmazsa o zaman küçük bi operasyonla beyin cerrahi kapatıyormuş orayı kan yaması diye birşeyle. Baş ağrılarım hala geçmedi ama en şiddetli olduğu anlara göre bin şükür şu an çok daha iyi. Sağlığıma tam kavuşamadım inşallah herşey normale güzele sağlıklı haline döner. Kafamın içinde basıncın az olduğunu hissediyorum zaten hem baş ve göz ağrılarımdan hem kulaklarımın az duymasından. Bebek planlarını en az 3 ay ertelemem gerekti kendimi izlemeye aldım. Geçen ay iyiki bebek olmamamış yoksa nasıl tomofgrafi röntgen vs çektirirdim ya da ilaç tedavisi de alamazdım. Herşeyde bir hayır var Tekrar atak yaşamamak için dua ediyorum. İnşallah aramızda yeni hamişler vardır. 3-4 ay sonra sahalara döndüğümde bana da çok bekletmeden gelir inşallah bebiş. Sağlıktan önemli hiçbirşey yok. Çok daha önemli sonuçlar olabilirdi bu halime şükür. Güzel günlere kavuşmayı umutediyorum son 1 yıl hem bebek kaybıyla hem ameliyatlar hastalıklarla beni çok yordu. Dilerim bu son olmuştur
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dualarımız seninle bir an önce iyileş kuzumKizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Bende Cemal Ünlü ye gitmek istiyorum acaba nasıl siz gittiniz mi?Evet arkadaşa katılıyorum gokalp öner'i bende önermiştim az önce ama cemal ünlü de var onu söylemeyi unutmuşum tercih senin cnm her iki dr da iyiler @beyazipek
Adetün 7 gün geçmiş, test yapman gerekiyor yardımlık birşey yokKızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..
Yaşayan var mı diye merak ettim böyle adet olmadan negatif çıkan oldu mu diyeAdetün 7 gün geçmiş, test yapman gerekiyor yardımlık birşey yok
Ben gitmedim ama instegramdan takip ediyorum. Gördüğüm ve edindiğim bilgiler doğrultusunda dr. çok başarılı ve bilgili. Geçmiş olsun..Bende Cemal Ünlü ye gitmek istiyorum acaba nasıl siz gittiniz mi?
hemen neden beklıyorsunkıKızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?
Canım hiç umudum yok ki. Cumartesi test yaptım negatif çıktıhemen neden beklıyorsunkı
Bende aynı durumdayım dr tarlusal verdi onuda kullanmadım bekliyorum halaCanım hiç umudum yok ki. Cumartesi test yaptım negatif çıktı
Ahh ahhh beklemek o kadar zor ki bi umut sabah yine test yaptım negatif çıktıBende aynı durumdayım dr tarlusal verdi onuda kullanmadım bekliyorum hala
Ben adet oldum 1 haftadır soğan içiyodum tarlusal yerine onu kullanayım dedim, en azından önümüzü görüyoz, ovu testi alcam çünkü adet olacağım gün 3 gün boyunca yumurtlama oldu sanki, ilk defa böylee oldum şaştı iyice bende anlamadımAhh ahhh beklemek o kadar zor ki bi umut sabah yine test yaptım negatif çıktı
Şubat ayında bende soğan suyu kullandım adetim 45. günde kendiliğinden geldi. Bu ay da bal tarçın çörek otu kullandım acaba o mu geciktirdi bilmiyorum. Testlerim hep negatif çıkıyor. Doktora gidip baktırcam birde. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen adet oldum 1 haftadır soğan içiyodum tarlusal yerine onu kullanayım dedim, en azından önümüzü görüyoz, ovu testi alcam çünkü adet olacağım gün 3 gün boyunca yumurtlama oldu sanki, ilk defa böylee oldum şaştı iyice bende anlamadım
Kaç gün kullandın bal tarçın dan, sanırım bu ay çoğu kişide böyle gecikme oldu arkadaşta aynısı oldu, Allah hayırlısını versin bebek isteyen herkese Rabbım geciktirmesin inşallahŞubat ayında bende soğan suyu kullandım adetim 45. günde kendiliğinden geldi. Bu ay da bal tarçın çörek otu kullandım acaba o mu geciktirdi bilmiyorum. Testlerim hep negatif çıkıyor. Doktora gidip baktırcam birde. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
1 hafta kadar kullandım ama düzenli değil bi gün sabah yedim diğer gün akşamKaç gün kullandın bal tarçın dan, sanırım bu ay çoğu kişide böyle gecikme oldu arkadaşta aynısı oldu, Allah hayırlısını versin bebek isteyen herkese Rabbım geciktirmesin inşallah