- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şeyleri daha önce yaşamadıysan bi test alıp bak derim. Allah iki bayramı birden yaşatsın canımKizlar size birşey soracağım adet takvimime göre bugün adet günüm ama bende adet belirtisi yok. Ama ben de bir haftaya yakındır daralma terleme sürekli yorgunluk sürekli uyku hali var. Birde ben de adet gunu yaklasinca akıntı olurdu oda yok sadece dün biraz gelmiş azıcık birde dün mide bulantısı oldu. sizce hamile olma ihtimali var mıdır. Test alacaktım ama umut baglamak da istemedim acikcasi
Yok ilk defa yaşıyorum normalde adet gunu akıntı falan okur ama şu an yok adet belirtisi hiç yokBu şeyleri daha önce yaşamadıysan bi test alıp bak derim. Allah iki bayramı birden yaşatsın canım
Sonuçtan haberdar et merak ettim bendeYok ilk defa yaşıyorum normalde adet gunu akıntı falan okur ama şu an yok adet belirtisi hiç yok
Yarın alacağım inşallah testi inşallah hayırlı.seyler görürüzSonuçtan haberdar et merak ettim bende
Merhaba, umutsuzluğa kapılmadan önce biraz daha bekleyin derim. Ayrıca saymaya cumartesi itibariyle başlamanız gerek bugün 6. gününüz henüz. Ben 10. Gün erken gebelik testinde yakalamıştım :)Merhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Kizlar biraz silik çıktı ama sizce kesin midir Allah nasip ederse pazartesi kan verecegim
Gayet belirgin bence hayırlı olsunKizlar biraz silik çıktı ama sizce kesin midir Allah nasip ederse pazartesi kan verecegim
Ooo maşallah canım ya tebrik ederim. Baya belirgin çıkmış... sağlıkla bebeğini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimKizlar biraz silik çıktı ama sizce kesin midir Allah nasip ederse pazartesi kan verecegim
İnşallah canım ya bakalım yarın sağlık ocağına kan verecegim hem değerlerine baktiracagim hemde hamilelik beta ya baktiracagimOoo maşallah canım ya tebrik ederim. Baya belirgin çıkmış... sağlıkla bebeğini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
İnşallah herşey yolunda gider canım benim çok sevindim senin adınaİnşallah canım ya bakalım yarın sağlık ocağına kan verecegim hem değerlerine baktiracagim hemde hamilelik beta ya baktiracagim
İnsallab canım rabbim isteyenn herkeslere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasinİnşallah herşey yolunda gider canım benim çok sevindim senin adına
Amin inşallah canım benim...İnsallab canım rabbim isteyenn herkeslere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin
Cok az kalmis hadi hayirlisi guzel haberi de verKızlar bugün ameliyyatım oldu, 9 yumurta topladılar, aslında 10 taneymiş ama 1 tanesi kaçmış,onu toplayamadılar 30u transfer olacak
İnşallah canımCok az kalmis hadi hayirlisi guzel haberi de ver