Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size birşey soracağım adet takvimime göre bugün adet günüm ama bende adet belirtisi yok. Ama ben de bir haftaya yakındır daralma terleme sürekli yorgunluk sürekli uyku hali var. Birde ben de adet gunu yaklasinca akıntı olurdu oda yok sadece dün biraz gelmiş azıcık birde dün mide bulantısı oldu. sizce hamile olma ihtimali var mıdır. Test alacaktım ama umut baglamak da istemedim acikcasi

Kizlar size birşey soracağım adet takvimime göre bugün adet günüm ama bende adet belirtisi yok. Ama ben de bir haftaya yakındır daralma terleme sürekli yorgunluk sürekli uyku hali var. Birde ben de adet gunu yaklasinca akıntı olurdu oda yok sadece dün biraz gelmiş azıcık birde dün mide bulantısı oldu. sizce hamile olma ihtimali var mıdır. Test alacaktım ama umut baglamak da istemedim acikcasi
Bu şeyleri daha önce yaşamadıysan bi test alıp bak derim. Allah iki bayramı birden yaşatsın canım ❤️

Merhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım

Merhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Merhaba, umutsuzluğa kapılmadan önce biraz daha bekleyin derim. Ayrıca saymaya cumartesi itibariyle başlamanız gerek bugün 6. gününüz henüz. Ben 10. Gün erken gebelik testinde yakalamıştım :)

Kizlar biraz silik çıktı ama sizce kesin midir Allah nasip ederse pazartesi kan verecegim

Eklentiler

• IMG-20210724-WA0000.jpeg
    IMG-20210724-WA0000.jpeg
    207,7 KB · Görüntüleme: 41
Bende sevindim ama birde korku var bende Canim isteyerek yaptım ama işte ikinciyi yapabilir miyim baş edebikir miyim bilmiyorum 😔😔

Kızlar bugün ameliyyatım oldu, 9 yumurta topladılar, aslında 10 taneymiş ama 1 tanesi kaçmış,onu toplayamadılar 😅30u transfer olacak

X