- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Özelden yazdım.Adet oldum bitti bile canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazdım.Adet oldum bitti bile canım
Merhaba canım bir sorum olucaktı rahmimde kramp yaşıyorum afedersin özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi bugün iki üç kere oturduğum yerden kalkamadım nerden baksan 1 dakika oturttu beni gebelik belirtisi mi buHerkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikte
olabilir canım gebelik belirtileri herkeste farklılık gösterebilir... ben henüz hamile değilim ama mesela ilk hamileliğimde sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu onun dışında hiç bir belirtim yoktu...Merhaba canım bir sorum olucaktı rahmimde kramp yaşıyorum afedersin özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi bugün iki üç kere oturduğum yerden kalkamadım nerden baksan 1 dakika oturttu beni gebelik belirtisi mi bu
Bugün kan verdim bakalım ne çıkar test yapmadım canım bat yarın. Benim nisanda son günlerimYusra-61 canım eski topiğe uğrayayım dedim. Nisan ayı aşılamadayım bu sefer buradan seni hatırlıyorum. Naptın en son ovulasyonu değerlendirmiştin. Bat ne zaman
Ayyy hadi inşşş pozitif çıkar Haber ver bana da olur muBugün kan verdim bakalım ne çıkar test yapmadım canım bat yarın. Benim nisanda son günlerim
Şuanda 8 9 gün var canım ama iki üç gecedir baş ağrısından ölüyorum dediğim gibi kramplar rahat bırakmıyor inşallah vardır şu mübarek günde sevinirizolabilir canım gebelik belirtileri herkeste farklılık gösterebilir... ben henüz hamile değilim ama mesela ilk hamileliğimde sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu onun dışında hiç bir belirtim yoktu...
adetinize kaç gün var ?
Tamam canım veririm çıksın da.Ayyy hadi inşşş pozitif çıkar Haber ver bana da olur mu
Ayyy canim hadi hayirlisi merak ettim sonucu bizede söyle ne zaman cikacak sonuçBugün kan verdim bakalım ne çıkar test yapmadım canım bat yarın. Benim nisanda son günlerim
Daha cok erken ben 9 gun kala gebelik testi yaptim kan tahlili verdim negatif cikti aceleci olmamak lazimŞuanda 8 9 gün var canım ama iki üç gecedir baş ağrısından ölüyorum dediğim gibi kramplar rahat bırakmıyor inşallah vardır şu mübarek günde seviniriz
Ayyy canim hadi hayirlisi merak ettim sonucu bizede söyle ne zaman cikacak sonuç
Ozelde yaptirdiysan barkod ile sitesinw girerek sonu ogrenebilirsin kiz ben çatlarımBilemedim ki kız yarın doktordan alırsın dedi arkadaşlar e nabıza düşer dedi bende bekliyorum çıkmamış ses yok.
Nerede yasiyorsunuz istanbuldaki asm ler numara veriyor labaratuar sonuclari yazan bir sayfa var tc ve verdikleri numara ile oradan bakiliyor birde e nabizda bugun asmye gittiginiz gozukuuormuBilemedim ki kız yarın doktordan alırsın dedi arkadaşlar e nabıza düşer dedi bende bekliyorum çıkmamış ses yok.
Nerede yasiyorsunuz istanbuldaki asm ler numara veriyor labaratuar sonuclari yazan bir sayfa var tc ve verdikleri numara ile oradan bakiliyor birde e nabizda bugun asmye gittiginiz gozukuuormu
Aynen canım bende erken gebelik yaptım pek bakamadım koydum rvde duruyor ama sonradan pozitife mi döndü senin yoksaaaDaha cok erken ben 9 gun kala gebelik testi yaptim kan tahlili verdim negatif cikti aceleci olmamak lazim
Yok henüz dönmedi test yapmaya devam ediyorum tek çıbıkla isi götürüyorumAynen canım bende erken gebelik yaptım pek bakamadım koydum rvde duruyor ama sonradan pozitife mi döndü senin yoksaaa
Canım benim çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, şimdi nasıl oldun? Umarım iyisindir.Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Hayırlı olsun canım, tebr,k ediyorum, sağlıkla ilerlesin inş :)))En son geçen hafta cumartesi doktora gittiğimde 4,5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Kese oluşmuş dedi. 22 nisanda kalp atışlarını duymak için yine çağırdı
Kuzum hayırlı olsun, çok sevindim adına :)) Sağlıkla gelsin.Merhaba arkadaşlar size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum polikistik over hastasıyım 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep olumsuz.. bu ay 8 gün Klomen kullanmama rağmen yeterli büyüme sağlanamadı ve bu sebeple iğne vurulmadi. Çok üzüldüm ağladım. Artık hamile kalamam dedim doktorum yine de dene belki dedi bende gönülsuz olsada kafamiza göre günleri değerlendirdim bugün adetimden 2 gün geçti beta 187 çıktı çok şükür hamileyimUmudunuzu asla kaybetmeyin.Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur ve dua edin bol bol gerçekten gönülden isteyin o zaman Allah'ın izniyle kabul olacaktir. Tüm bebiş isteyenler dualarım her zaman sizinle olacak
O nasıl oluyor ykızYok henüz dönmedi test yapmaya devam ediyorum tek çıbıkla isi götürüyorum