Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeste farkli belirti olabilir benim kramp gibi olmustu canim sag bacagim agridi rahimle birlikte 🤗
Merhaba canım bir sorum olucaktı rahmimde kramp yaşıyorum afedersin özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi bugün iki üç kere oturduğum yerden kalkamadım nerden baksan 1 dakika oturttu beni gebelik belirtisi mi bu

Merhaba canım bir sorum olucaktı rahmimde kramp yaşıyorum afedersin özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi bugün iki üç kere oturduğum yerden kalkamadım nerden baksan 1 dakika oturttu beni gebelik belirtisi mi bu
olabilir canım gebelik belirtileri herkeste farklılık gösterebilir... ben henüz hamile değilim ama mesela ilk hamileliğimde sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu onun dışında hiç bir belirtim yoktu...

adetinize kaç gün var ?

Yusra-61 Yusra-61 canım eski topiğe uğrayayım dedim. Nisan ayı aşılamadayım bu sefer 😅 buradan seni hatırlıyorum. Naptın en son ovulasyonu değerlendirmiştin. Bat ne zaman

olabilir canım gebelik belirtileri herkeste farklılık gösterebilir... ben henüz hamile değilim ama mesela ilk hamileliğimde sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu onun dışında hiç bir belirtim yoktu...

adetinize kaç gün var ?
Şuanda 8 9 gün var canım ama iki üç gecedir baş ağrısından ölüyorum dediğim gibi kramplar rahat bırakmıyor inşallah vardır şu mübarek günde seviniriz ❤️❤️🙏

Bilemedim ki kız yarın doktordan alırsın dedi arkadaşlar e nabıza düşer dedi bende bekliyorum çıkmamış ses yok. 🙈
Nerede yasiyorsunuz istanbuldaki asm ler numara veriyor labaratuar sonuclari yazan bir sayfa var tc ve verdikleri numara ile oradan bakiliyor birde e nabizda bugun asmye gittiginiz gozukuuormu

Nerede yasiyorsunuz istanbuldaki asm ler numara veriyor labaratuar sonuclari yazan bir sayfa var tc ve verdikleri numara ile oradan bakiliyor birde e nabizda bugun asmye gittiginiz gozukuuormu

Ordu canım asm numara vermedi bana yarın doktordan öğrenirsiniz dedi bende nabıza bakıyorum verdiğim kanlar idrar var ama sonuçu yok canım 🙄

Kizlar beni hastaneye yatirdilar spinal sonrasi omurilikte sızıntı varmis. Beyin omurilik sıvısı spinal olan yerden siziyormus dayanilmaz bas agriisi oluyor wv bile kalkamiyorum beynime su gitsin diye yüzükoyun ters yatiriolar dua edin bana lutfen
Canım benim çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, şimdi nasıl oldun? Umarım iyisindir.:dua:

Merhaba arkadaşlar size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyorum polikistik over hastasıyım 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep olumsuz.. bu ay 8 gün Klomen kullanmama rağmen yeterli büyüme sağlanamadı ve bu sebeple iğne vurulmadi. Çok üzüldüm ağladım. Artık hamile kalamam dedim doktorum yine de dene belki dedi bende gönülsuz olsada kafamiza göre günleri değerlendirdim bugün adetimden 2 gün geçti beta 187 çıktı çok şükür hamileyim🤲🏻Umudunuzu asla kaybetmeyin.Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur ve dua edin bol bol gerçekten gönülden isteyin o zaman Allah'ın izniyle kabul olacaktir. Tüm bebiş isteyenler dualarım her zaman sizinle olacak ❣️❣️
Kuzum hayırlı olsun, çok sevindim adına :)) Sağlıkla gelsin.

Hikayeni diğer arkadaşlara umut olması adına aşağıdaki sayfada paylaşabilir misin :KK200:

X