Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hayırlı olsun, çok sevindim adına :)) Sağlıkla gelsin.

Hikayeni diğer arkadaşlara umut olması adına aşağıdaki sayfada paylaşabilir misin :KK200:

Teşekkürler canım benim ❣️❣️

senin yaşın kaç yapma akışına bırak bak daha çok erteliyorsun stres en büyük sorun bunu bil bak diğer herşeyin tedavisi var ama stres senin elinde okuma araştırma aklına getirme yürüyüşe çık meşgul yani kendine yapıyorsun şuan sen hiç klomen kullandın mı birde onu dene eczaneden al adetin 3. günü başla hemen sabah akşam 5 gün iç sonra aktardan hayıt suyu al iç eşinede hemen çakşır suyu başlat yine aktardan sonra ver allahım elini bebek gelivermiş :) inşallah barek allah sen bu yazdıklarımı denemediysen bir dene lütfen
valla ben dr gitmeden aldım hapı dün de adetiin 3. günüydü başladım içiyorum sonra dr aradım dedim klomen içiyorum içebilirsin dedi klomen bittikten sonra 5 gün ara ver hemen çalışmalara başla dedi eczanede hemen reçetesiz veriyor :) hayıtsuyu aldım içiyorum ve çakşırı eşime veriyorum içiyor :) geçen ay ben bunlarla hamile kaldım kimyasal olmuş 14 şubatta yani 4 gün önce düşürmeye başladım şuan düşüyor bana ne istersen sorabilir sin benim yaşım 38 oğlum var 17 yaşında
Kızlar yapmayın Allah aşkına akıl var mantık var bu kadının yazışmalarını okumaya tahammül edemedim. Ne demek doktora gerek yok git eczaneden al iç ya. Peynir ekmek mi alıyoruz Allah aşkına. O ilaçların vücuda yan etkileri var hangi çağda yaşıyoruz ya gerekli tahlil yapılmadan muayene edilmeden kafasına göre herkese şunu al bunu al demiş. He uzaktan görüyorsun sanki insanların neye alerjisi var hangi sağlık sorunu var. Belki bu ilaç başka bi sağlık sorununu tetikleyecek. Lütfen bu tarz insanlara inanmayın doktorunuza danışın😤😤😤

Lekelenme gibi değil ama normal adet kanamam bu kadar hafif geçmez ve daha 10 gün var şuanda yok gelmedi fotoğrafını çektim doktora falan gösteririm diye çok aklım karıştı ya 😒
Hayirlisi olsun 10 günn onceden pek normalde olmuyor ama sitresten de olabilir sen bi takip et Bakalim ne olacak bugün belli olur

Selam kızlar :KK200: geçmiş mesajları çok okuyamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. Beyin omurilik sıvısında sızma varmış 1 hafta hastanede kaldım ilaç serum vs tedavisini yaptılar kendiliğinden kapanabilir takip edelim dediler. Omurilikten su alınıp basınca bakıldı basınç normalden az çıktı. Kapanmazsa o zaman küçük bi operasyonla beyin cerrahi kapatıyormuş orayı kan yaması diye birşeyle. Baş ağrılarım hala geçmedi ama en şiddetli olduğu anlara göre bin şükür şu an çok daha iyi. Sağlığıma tam kavuşamadım inşallah herşey normale güzele sağlıklı haline döner. Kafamın içinde basıncın az olduğunu hissediyorum zaten hem baş ve göz ağrılarımdan hem kulaklarımın az duymasından. Bebek planlarını en az 3 ay ertelemem gerekti kendimi izlemeye aldım. Geçen ay iyiki bebek olmamamış yoksa nasıl tomofgrafi röntgen vs çektirirdim ya da ilaç tedavisi de alamazdım. Herşeyde bir hayır var :dua: Tekrar atak yaşamamak için dua ediyorum. İnşallah aramızda yeni hamişler vardır. 3-4 ay sonra sahalara döndüğümde bana da çok bekletmeden gelir inşallah bebiş. Sağlıktan önemli hiçbirşey yok. Çok daha önemli sonuçlar olabilirdi bu halime şükür. Güzel günlere kavuşmayı umutediyorum son 1 yıl hem bebek kaybıyla hem ameliyatlar hastalıklarla beni çok yordu. Dilerim bu son olmuştur

Çok geçmiş olsun aklımız sende kaldı .en kısa sürede toparlanırsın eski sağlığına kavuşursun inşallah canım
Selam kızlar :KK200: geçmiş mesajları çok okuyamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. Beyin omurilik sıvısında sızma varmış 1 hafta hastanede kaldım ilaç serum vs tedavisini yaptılar kendiliğinden kapanabilir takip edelim dediler. Omurilikten su alınıp basınca bakıldı basınç normalden az çıktı. Kapanmazsa o zaman küçük bi operasyonla beyin cerrahi kapatıyormuş orayı kan yaması diye birşeyle. Baş ağrılarım hala geçmedi ama en şiddetli olduğu anlara göre bin şükür şu an çok daha iyi. Sağlığıma tam kavuşamadım inşallah herşey normale güzele sağlıklı haline döner. Kafamın içinde basıncın az olduğunu hissediyorum zaten hem baş ve göz ağrılarımdan hem kulaklarımın az duymasından. Bebek planlarını en az 3 ay ertelemem gerekti kendimi izlemeye aldım. Geçen ay iyiki bebek olmamamış yoksa nasıl tomofgrafi röntgen vs çektirirdim ya da ilaç tedavisi de alamazdım. Herşeyde bir hayır var :dua: Tekrar atak yaşamamak için dua ediyorum. İnşallah aramızda yeni hamişler vardır. 3-4 ay sonra sahalara döndüğümde bana da çok bekletmeden gelir inşallah bebiş. Sağlıktan önemli hiçbirşey yok. Çok daha önemli sonuçlar olabilirdi bu halime şükür. Güzel günlere kavuşmayı umutediyorum son 1 yıl hem bebek kaybıyla hem ameliyatlar hastalıklarla beni çok yordu. Dilerim bu son olmuştur

Söküldü mu yoksa lekenme gibi mi geliyor yerlesme olabilir mi ?
Lekelenme gibi değil ama normal adet kanamam bu kadar hafif geçmez ve daha 10 gün var şuanda yok gelmedi fotoğrafını çektim doktora falan gösteririm diye çok aklım karıştı ya
Canim bugun nasilsin ne durumdasi ?
Canım normal adet olmuşum bugün bi ebeye gittik rahim yapışıklığın var dedi falan bakalım nasip teşekkür ederim ❤️🙏

çok geçmiş olsun canım.Rabbim en yakın zamanda önce sağlılığına sonra da bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninle olacak canım :dua: :dua:

Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻🙏🏻

X