Selam kızlar
geçmiş mesajları çok okuyamadım kendimi yeni yeni toparlıyorum soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. Beyin omurilik sıvısında sızma varmış 1 hafta hastanede kaldım ilaç serum vs tedavisini yaptılar kendiliğinden kapanabilir takip edelim dediler. Omurilikten su alınıp basınca bakıldı basınç normalden az çıktı. Kapanmazsa o zaman küçük bi operasyonla beyin cerrahi kapatıyormuş orayı kan yaması diye birşeyle. Baş ağrılarım hala geçmedi ama en şiddetli olduğu anlara göre bin şükür şu an çok daha iyi. Sağlığıma tam kavuşamadım inşallah herşey normale güzele sağlıklı haline döner. Kafamın içinde basıncın az olduğunu hissediyorum zaten hem baş ve göz ağrılarımdan hem kulaklarımın az duymasından. Bebek planlarını en az 3 ay ertelemem gerekti kendimi izlemeye aldım. Geçen ay iyiki bebek olmamamış yoksa nasıl tomofgrafi röntgen vs çektirirdim ya da ilaç tedavisi de alamazdım. Herşeyde bir hayır var
Tekrar atak yaşamamak için dua ediyorum. İnşallah aramızda yeni hamişler vardır. 3-4 ay sonra sahalara döndüğümde bana da çok bekletmeden gelir inşallah bebiş. Sağlıktan önemli hiçbirşey yok. Çok daha önemli sonuçlar olabilirdi bu halime şükür. Güzel günlere kavuşmayı umutediyorum son 1 yıl hem bebek kaybıyla hem ameliyatlar hastalıklarla beni çok yordu. Dilerim bu son olmuştur