Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün transferim oldu arkadaşlar, heyecanla sonucumu bekliyorum, doktor 10.gün kan testi yap dedi ama daha önce yapsam çıkar mı ? Siz kaçıncı günde yaptınız ?

Eki Görüntüle 2889344
Kızlar ben doğru mu görüyorum ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı ?
Transferin 9. Günü kaset testte bundan bile silik çıkmıştı benim sonra erken gebelik testi yaptım çok net çıktı. Yarın da keseyi göreceğiz inşallah. Sizinki de çok net kan verdiniz mi?

Bugün transferim oldu arkadaşlar, heyecanla sonucumu bekliyorum, doktor 10.gün kan testi yap dedi ama daha önce yapsam çıkar mı ? Siz kaçıncı günde yaptınız ?
Ben de 10. Gün yaptım 187 çıktı. Doktorum 14. Gün yap demişti bana ama dayanamadım. Erken gebelik testinde de çok net çift çizgiyi görmüştüm 10. Gün.

Transferin 9. Günü kaset testte bundan bile silik çıkmıştı benim sonra erken gebelik testi yaptım çok net çıktı. Yarın da keseyi göreceğiz inşallah. Sizinki de çok net kan verdiniz mi?
Kan vermedim yarın tekrar kaset test yapacağım kan vermeye korkuyorum hadi kimyasal olursa diye açıkcası inşallah sağlıklı olur siz hangi marka kaset test kullandınız

Kızlar bugünle beraber adetim 2 günn gecikti albi marka normal test yaptım nnegatifti 2 buçuk saat sonra pembe Bi çizgi gördüm ama ilk 1 saatten sonra bakmadım hiç teste.. Bi gariplik var iki çizgi bu kadar yakın olabilir mi ki yardımcı olabilir misiniz çok rica ediyorum,🙏😘

Eklentiler

• IMG_20210717_154745.jpg
    IMG_20210717_154745.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugünle beraber adetim 2 günn gecikti albi marka normal test yaptım nnegatifti 2 buçuk saat sonra pembe Bi çizgi gördüm ama ilk 1 saatten sonra bakmadım hiç teste.. Bi gariplik var iki çizgi bu kadar yakın olabilir mi ki yardımcı olabilir misiniz çok rica ediyorum,🙏😘
Pek bir şey görülmüyor kuruma çizgisidir :)

Kan vermedim yarın tekrar kaset test yapacağım kan vermeye korkuyorum hadi kimyasal olursa diye açıkcası inşallah sağlıklı olur siz hangi marka kaset test kullandınız
Predictor erken gebelik testi kullandım hemen çıktı çift çizgi ve çok belirgindi. Sizin transfer sonrası kaçıncı gün?

Günaydın arkadaşlar arefe günümüz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günde kabul olmayı bekleyen ne kadar duamız varsa kabul etsin inşallah. Şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.

X