- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 32
İnşallah ama ben pek umutlu değilimEvet öyle canım yarın test yapınca bekliyorum haberini inşallah gebelik vardır. Ve senin için seviniriz burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama ben pek umutlu değilimEvet öyle canım yarın test yapınca bekliyorum haberini inşallah gebelik vardır. Ve senin için seviniriz burda
Umudunu yitirme hemen ama...İnşallah ama ben pek umutlu değilim
Transferin 9. Günü kaset testte bundan bile silik çıkmıştı benim sonra erken gebelik testi yaptım çok net çıktı. Yarın da keseyi göreceğiz inşallah. Sizinki de çok net kan verdiniz mi?Eki Görüntüle 2889344
Kızlar ben doğru mu görüyorum ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı ?
Ben de 10. Gün yaptım 187 çıktı. Doktorum 14. Gün yap demişti bana ama dayanamadım. Erken gebelik testinde de çok net çift çizgiyi görmüştüm 10. Gün.Bugün transferim oldu arkadaşlar, heyecanla sonucumu bekliyorum, doktor 10.gün kan testi yap dedi ama daha önce yapsam çıkar mı ? Siz kaçıncı günde yaptınız ?
Kan vermedim yarın tekrar kaset test yapacağım kan vermeye korkuyorum hadi kimyasal olursa diye açıkcası inşallah sağlıklı olur siz hangi marka kaset test kullandınızTransferin 9. Günü kaset testte bundan bile silik çıkmıştı benim sonra erken gebelik testi yaptım çok net çıktı. Yarın da keseyi göreceğiz inşallah. Sizinki de çok net kan verdiniz mi?
Transfer sonrası hangi iğneyi vuruyordunuz ?Transferin 9. Günü kaset testte bundan bile silik çıkmıştı benim sonra erken gebelik testi yaptım çok net çıktı. Yarın da keseyi göreceğiz inşallah. Sizinki de çok net kan verdiniz mi?
Pek bir şey görülmüyor kuruma çizgisidir :)Kızlar bugünle beraber adetim 2 günn gecikti albi marka normal test yaptım nnegatifti 2 buçuk saat sonra pembe Bi çizgi gördüm ama ilk 1 saatten sonra bakmadım hiç teste.. Bi gariplik var iki çizgi bu kadar yakın olabilir mi ki yardımcı olabilir misiniz çok rica ediyorum,
Gözler çizgi aramaktan çizgi görür olmuş canım umut dünyası işte ama normalde görünüyor gerçektenPek bir şey görülmüyor kuruma çizgisidir :)
Hepimiz aynıyız canım Allah kucağımızı doldursun:))Gözler çizgi aramaktan çizgi görür olmuş canım umut dünyası işte ama normalde görünüyor gerçekten
Predictor erken gebelik testi kullandım hemen çıktı çift çizgi ve çok belirgindi. Sizin transfer sonrası kaçıncı gün?Kan vermedim yarın tekrar kaset test yapacağım kan vermeye korkuyorum hadi kimyasal olursa diye açıkcası inşallah sağlıklı olur siz hangi marka kaset test kullandınız
Ben transfer yaptırmadım canımPredictor erken gebelik testi kullandım hemen çıktı çift çizgi ve çok belirgindi. Sizin transfer sonrası kaçıncı gün?
Birde ben o gebelik testine pek güvenmiyorum kaset testler bence daha güvenilir istersen birde öyle denePredictor erken gebelik testi kullandım hemen çıktı çift çizgi ve çok belirgindi. Sizin transfer sonrası kaçıncı gün?
Yok yahu keseyi bile gördükBirde ben o gebelik testine pek güvenmiyorum kaset testler bence daha güvenilir istersen birde öyle dene
Hayırlı olsun :) olabilir tabi ama yanlış sonuç verdiğide çok onu anlatmaya çalışıyorum :)Yok yahu keseyi bile gördük
Yok muhakkak öyledir yanlış sonuçtan ziyade kimyasal gebelikleri erken yakalamış oluyosun. Ben kaset test dene dediğiniz için öyle dedim o aşamayı geçtik anlamındaHayırlı olsun :) olabilir tabi ama yanlış sonuç verdiğide çok onu anlatmaya çalışıyorum :)
Tekrardan hayırlı olsun :)Yok muhakkak öyledir yanlış sonuçtan ziyade kimyasal gebelikleri erken yakalamış oluyosun. Ben kaset test dene dediğiniz için öyle dedim o aşamayı geçtik anlamında
Teşekkür ederim :)Tekrardan hayırlı olsun :)