- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 42
ah benim canım yaaa amin hepimize versin ne zor beklemek rabbim bekletmeden versinallah hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inş.
aminnnnnallah hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inş.
Evet canım iki tane ictimgünde 2 tane mi içtin
Tek başına derken? O zaman ilaç kullanmasam hiç buyumeyecekti yumurtam. İlaç ile böyleyse ilaç icmeden hiç buyumuyor mu o zamanFemara pek bir işe yaramiyor canım tek basına insallah persembe günü büyüdünu görursün
Canım bir şeyler mi var sende çok yorum var kaçırdım benSlntcr banacvp yaz kız merak ettim sen ilişkiden bir hafta sonra bişey hissettin miii
Benimde hep negatif kırmızılar hala yok akşam doktora gidicem bakalım neymişMeme hassasiyetimin 7.gününden herkese merhaba. Bu testler neden negatif?
Yumurtlama sırasında ki ilişkiden sonra ağrılar normalmişKızlar selam
biliyorum erken ama yumurtalıklarımda sag ve sol agırlıklı olmakla beraber iğne batması agrı ve sıızm var.vajinama iğne batıp hemen cıkıyor bel agrım var lavabodan kalkarken agrım oluyo.oturdugum yerden kalkkarken yumurtalıgıma kramp giriyor.cumartesı gunu yuruyemedım agrıdan vucudum değil ama ayaklarım donuyor.bırde gögüs uclarım sızlıuor agrımıyor.az su içmeme ragmen 3.kez tuvalete gıttım.26/27/28 degerlendırıdm :)
Kızlar selam
biliyorum erken ama yumurtalıklarımda sag ve sol agırlıklı olmakla beraber iğne batması agrı ve sıızm var.vajinama iğne batıp hemen cıkıyor bel agrım var lavabodan kalkarken agrım oluyo.oturdugum yerden kalkkarken yumurtalıgıma kramp giriyor.cumartesı gunu yuruyemedım agrıdan vucudum değil ama ayaklarım donuyor.bırde gögüs uclarım sızlıuor agrımıyor.az su içmeme ragmen 3.kez tuvalete gıttım.26/27/28 degerlendırıdm :)
Gaz bende de yA şaşırtıcı derecedeHamile kalirsam belirtim yoktu ama gazim coktu diyecem sık idrar hepimizin derdi sanirim bi ayağım helada kaldı resmen
Gaz bende de yA şaşırtıcı derecede
çok erken aslında yumurta rahme yerleşmemiştir daha ama yerleşmeye başlarken böyle belirtiler oluyorsa onu bilmiyorumBi de uyku saat 5den sonra gözlerimi açamıyorum cocugum bise anlatırken uyumuşum anne yine uyuyorsun diyo Simdi bile ağzım ayrılacak esnemekten
Strip testler en iyisi benceovulasyon testinde hangi marka daha iyi arkadaşlar. düzensiz kanamalar için kullanmak istiyorum.
artı medovulasyon testinde hangi marka daha iyi arkadaşlar. düzensiz kanamalar için kullanmak istiyorum.
Onuncu gunu canim en erkençokmuş selin ya 10 daha mı 10. gün mü
Valla benim hafif akinti hafifte gogus agrisi vardi arada birde basim agrirdi baska bisey yoktu kuzumSlntcr banacvp yaz kız merak ettim sen ilişkiden bir hafta sonra bişey hissettin miii