Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femara pek bir işe yaramiyor canım tek basına insallah persembe günü büyüdünu görursün
Tek başına derken? O zaman ilaç kullanmasam hiç buyumeyecekti yumurtam. İlaç ile böyleyse ilaç icmeden hiç buyumuyor mu o zaman of çok karışık kafam coooook bu arada geçen ay kullandım 18mm oldu gayet iyi demişti.

Kızlar selam
biliyorum erken ama yumurtalıklarımda sag ve sol agırlıklı olmakla beraber iğne batması agrı ve sıızm var.vajinama iğne batıp hemen cıkıyor bel agrım var lavabodan kalkarken agrım oluyo.oturdugum yerden kalkkarken yumurtalıgıma kramp giriyor.cumartesı gunu yuruyemedım agrıdan vucudum değil ama ayaklarım donuyor.bırde gögüs uclarım sızlıuor agrımıyor.az su içmeme ragmen 3.kez tuvalete gıttım.26/27/28 degerlendırıdm :)

Yumurtlama sırasında ki ilişkiden sonra ağrılar normalmiş

Hamile kalirsam belirtim yoktu ama gazim coktu diyecem sık idrar hepimizin derdi sanirim bi ayağım helada kaldı resmen

Bi de uyku saat 5den sonra gözlerimi açamıyorum cocugum bise anlatırken uyumuşum anne yine uyuyorsun diyo Simdi bile ağzım ayrılacak esnemekten
çok erken aslında yumurta rahme yerleşmemiştir daha ama yerleşmeye başlarken böyle belirtiler oluyorsa onu bilmiyorum inşallah bebiştir

ovulasyon testinde hangi marka daha iyi arkadaşlar. düzensiz kanamalar için kullanmak istiyorum.

ovulasyon testinde hangi marka daha iyi arkadaşlar. düzensiz kanamalar için kullanmak istiyorum.
Strip testler en iyisi bence
Ben instagramda Ebru ceylandan almıştım ama onda kalmamış üretim aşamasındaimiş birde minnak kurabiyeler diye bi sayfa var oda güvenilir strip test satıyor

Sonsuz şükür rabbime daha 6 hafta1 günlük minnakimin kalp atislari cok kuvvetli degil ama duyduk şükürler olsun rabbim isteyen dileyen herkese versin yavrusunu dualarım hep sizinle

Eklentiler

• 20210330_164705.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20210330-164210_Video Player.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20210330-164207_Video Player.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…