Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slntcr Slntcr canım sen çatlamadan 7 gün sonra herhangi birşey hisettin mi bende tık yok merak ettim ya

Günaydın kızlar.maalesef 3 gün gecikmeli regl oldum 😔😔 tüm umutlar çöp. Aman ya😔😔😔 yeni Bat 25 Nisan. Lavi12 Lavi12 günceller misin kuzum?
Bide kızlar bana ovülasyon markası önerir misiniz? Ne alayım? Geçen ay kullanmadım test. Ama bu ay regl bitiminde ovulasyon ve ateş takibi yapacağım.

Kızlar femara kullanıp yumurtasının gelişmediğini gören var mı? Femara 5 gün kullandım. İlaç biittikten 6. Gün kontrole gittim 10mm dedi onuda zar zor gördü baya kurcaladı:KK43: geçen ay böyle olmamıştı şak diye 18mm görmüştü zorlanmadan :KK43: Perşembe günü tekrar cagardi ;( bu ay da hüsran sanırım benim :KK43:(
günde 2 tane mi içtin

Günaydın kızlar.maalesef 3 gün gecikmeli regl oldum 😔😔 tüm umutlar çöp. Aman ya😔😔😔 yeni Bat 25 Nisan. Lavi12 Lavi12 günceller misin kuzum?
Bide kızlar bana ovülasyon markası önerir misiniz? Ne alayım? Geçen ay kullanmadım test. Ama bu ay regl bitiminde ovulasyon ve ateş takibi yapacağı
Daha neler deneyeceğiz neler neler yedik olmadı ya vallahi komple yorulduk bittik artık yapmadığımız şey kalmadı tükendik benim birde bu ay son bakalım olacak mı eşim 3 hafta yok gitti görevlendirme ile :KK43: 23 yumurtladım 24 çatladı değerlendirmeler tam bitti adam gitti Allahtan bu ay hem erken yumurtladım hem de çatladı hayırlısı Allah tan artık bekleyip görecez adam gitti 3 hafta yok gelecek yine sonra 4 hafta gidecek tekrar yok sonra tekrar gelip son şark için doğuya iki yıl gidecek benim bu ay köprüden önceki son çıkış artık deneme bile yapamıcam adam yok inşallah bu ay olur rabbim bekletmeden versin bu ay :KK43:((((((((

Kızlar femara kullanıp yumurtasının gelişmediğini gören var mı? Femara 5 gün kullandım. İlaç biittikten 6. Gün kontrole gittim 10mm dedi onuda zar zor gördü baya kurcaladı:KK43: geçen ay böyle olmamıştı şak diye 18mm görmüştü zorlanmadan :KK43: Perşembe günü tekrar cagardi ;( bu ay da hüsran sanırım benim :KK43:(
Femara pek bir işe yaramiyor canım tek basına insallah persembe günü büyüdünu görursün

Kızlar malesef ben elendim, sabah test yaptım negatifti, kliniği aradım kan testine gerek görmedi.. arkadaşlar sizlere bol şans diliyorum, inş güzel haberleri alırsınız :KK15: Eşimle karar verdik gelecek aylarda tüp bebeğe başlayacağız.
na kadar zamandır olmuyor da tüp bebek yapıyorsun

Yumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulme
Ya inşallah canım Dun asır yorulmuştum erken geldi regl ayın 31 i gösteriyordu

Daha neler deneyeceğiz neler neler yedik olmadı ya vallahi komple yorulduk bittik artık yapmadığımız şey kalmadı tükendik benim birde bu ay son bakalım olacak mı eşim 3 hafta yok gitti görevlendirme ile :KK43: 23 yumurtladım 24 çatladı değerlendirmeler tam bitti adam gitti Allahtan bu ay hem erken yumurtladım hem de çatladı hayırlısı Allah tan artık bekleyip görecez adam gitti 3 hafta yok gelecek yine sonra 4 hafta gidecek tekrar yok sonra tekrar gelip son şark için doğuya iki yıl gidecek benim bu ay köprüden önceki son çıkış artık deneme bile yapamıcam adam yok inşallah bu ay olur rabbim bekletmeden versin bu ay :KK43:((((((((
Valla canım bizde yok Aralık olmadı ocak şubat diye diye geldik Nisan a. Şubatta yumurta takibinde doktor çatlamış bu gece ilişki olsun dedi adam ankaraya göreve gitti filan. Martta yok polip operasyonu bilmem ne. Ay valla yıldım ya.
İnşallah bu ay seninde olur da güzel haberler alırız. Rabbim emeklilerini boşa çıkarmasın canım 🤗❤️
Kızlar malesef ben elendim, sabah test yaptım negatifti, kliniği aradım kan testine gerek görmedi.. arkadaşlar sizlere bol şans diliyorum, inş güzel haberleri alırsınız :KK15: Eşimle karar verdik gelecek aylarda tüp bebeğe başlayacağız.
Canım uzun zamandır mı deniyordun? Biz de Nisan ı da deneyelim olmazsa mayıs ta tüp bebek diye karar verdik. Hakkımızda hayırlısı 🙏

allah hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inş.

Kizlar ben bu ay sogan suyuna baslamistm ama kabizlik ve mide sorunu yarattigi icin yarinda yapip birakacam. Ama enfeksiyon belirtilerim kalmadi 😁

X