- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 42
çokmuş selin ya 10 daha mı 10. gün müDaha cikmaz bebeğim 10 gun gecsin sonrq baktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokmuş selin ya 10 daha mı 10. gün müDaha cikmaz bebeğim 10 gun gecsin sonrq baktir
hatundaki sabıra bak peygamber sabrı kız nasıl beklicenBende aynı durumdayım mart 20-21 yumurtlama 22sinde çatlama olmuştu ama Hafta sonuna kadar bekleyeceğim kendimi tutacağım hasta olmazsam test yapcam üzülüyorum sonra
kız 10. gün yaparım ozaman aha da fazla beklemem 23 yumurtlama 24 çatlamaCanım zaten 1 hafta 10 gün içinde rahme yerleşiyor sonra landa yükselmeye başlıyor biraz daha bekle istersen
23 yumurtlama 24 çatlama tarın yapayım össem :)))))))))Catlamadan sonraki 7-10 gün arası gebelik testi erkenolandan veya kan testinde kesin cikaryarı
sabah sabah :) ne güldün kuzum nasıl çıksın sen benide geçmişsinDün erken gebelik testinde çıkmayan bugün kaset testte çıkar mı?
ne hisettin yazsana nasıl anladın ben hiç bişi hisetmiyoum yaBenim 12. Gunde 84.99 cikti anca yani 10. Gun filan
günde 2 tane mi içtinKızlar femara kullanıp yumurtasının gelişmediğini gören var mı? Femara 5 gün kullandım. İlaç biittikten 6. Gün kontrole gittim 10mm dedi onuda zar zor gördü baya kurcaladı geçen ay böyle olmamıştı şak diye 18mm görmüştü zorlanmadan Perşembe günü tekrar cagardi ;( bu ay da hüsran sanırım benim (
Daha neler deneyeceğiz neler neler yedik olmadı ya vallahi komple yorulduk bittik artık yapmadığımız şey kalmadı tükendik benim birde bu ay son bakalım olacak mı eşim 3 hafta yok gitti görevlendirme ile 23 yumurtladım 24 çatladı değerlendirmeler tam bitti adam gitti Allahtan bu ay hem erken yumurtladım hem de çatladı hayırlısı Allah tan artık bekleyip görecez adam gitti 3 hafta yok gelecek yine sonra 4 hafta gidecek tekrar yok sonra tekrar gelip son şark için doğuya iki yıl gidecek benim bu ay köprüden önceki son çıkış artık deneme bile yapamıcam adam yok inşallah bu ay olur rabbim bekletmeden versin bu ay ((((((((Günaydın kızlar.maalesef 3 gün gecikmeli regl oldum tüm umutlar çöp. Aman ya yeni Bat 25 Nisan. Lavi12 günceller misin kuzum?
Bide kızlar bana ovülasyon markası önerir misiniz? Ne alayım? Geçen ay kullanmadım test. Ama bu ay regl bitiminde ovulasyon ve ateş takibi yapacağı
Ya valla kafayı yedim ama 7 gündür göğüslerim şiş ve hassas napıyım Bugün biraz azaldı gibi. Ben bi dahaki aya konsantre olayım artık canım sana başarılarsabah sabah :) ne güldün kuzum nasıl çıksın sen benide geçmişsin
Femara pek bir işe yaramiyor canım tek basına insallah persembe günü büyüdünu görursünKızlar femara kullanıp yumurtasının gelişmediğini gören var mı? Femara 5 gün kullandım. İlaç biittikten 6. Gün kontrole gittim 10mm dedi onuda zar zor gördü baya kurcaladı geçen ay böyle olmamıştı şak diye 18mm görmüştü zorlanmadan Perşembe günü tekrar cagardi ;( bu ay da hüsran sanırım benim (
na kadar zamandır olmuyor da tüp bebek yapıyorsunKızlar malesef ben elendim, sabah test yaptım negatifti, kliniği aradım kan testine gerek görmedi.. arkadaşlar sizlere bol şans diliyorum, inş güzel haberleri alırsınız Eşimle karar verdik gelecek aylarda tüp bebeğe başlayacağız.
Ya inşallah canım Dun asır yorulmuştum erken geldi regl ayın 31 i gösteriyorduYumurtlamamak cokta sorun degil ve asla tek sansinda degil bi klomen bi catlatma ignesine bakar bu kadar sorun yapma krndine bende sen gibiyim yumurta sadece 9 cm buyuyor gerisi pis hayatim boyinca asla ilacsiz adet olmadim tarlusal ile anca adet oldum ama klomen ve catlatma ignesi ile hamileyim suan sakin uzulme
Valla canım bizde yok Aralık olmadı ocak şubat diye diye geldik Nisan a. Şubatta yumurta takibinde doktor çatlamış bu gece ilişki olsun dedi adam ankaraya göreve gitti filan. Martta yok polip operasyonu bilmem ne. Ay valla yıldım ya.Daha neler deneyeceğiz neler neler yedik olmadı ya vallahi komple yorulduk bittik artık yapmadığımız şey kalmadı tükendik benim birde bu ay son bakalım olacak mı eşim 3 hafta yok gitti görevlendirme ile 23 yumurtladım 24 çatladı değerlendirmeler tam bitti adam gitti Allahtan bu ay hem erken yumurtladım hem de çatladı hayırlısı Allah tan artık bekleyip görecez adam gitti 3 hafta yok gelecek yine sonra 4 hafta gidecek tekrar yok sonra tekrar gelip son şark için doğuya iki yıl gidecek benim bu ay köprüden önceki son çıkış artık deneme bile yapamıcam adam yok inşallah bu ay olur rabbim bekletmeden versin bu ay ((((((((
Canım uzun zamandır mı deniyordun? Biz de Nisan ı da deneyelim olmazsa mayıs ta tüp bebek diye karar verdik. Hakkımızda hayırlısıKızlar malesef ben elendim, sabah test yaptım negatifti, kliniği aradım kan testine gerek görmedi.. arkadaşlar sizlere bol şans diliyorum, inş güzel haberleri alırsınız Eşimle karar verdik gelecek aylarda tüp bebeğe başlayacağız.
8 aydır belirti bulup sürekli test yapıyorum sonuç hüsran napayım artık kendimi tutmam lazım testlere dünya para veriyoruzhatundaki sabıra bak peygamber sabrı kız nasıl beklicen
allah hayırlısını ve gönlünüze göre olanı versin inş.Daha neler deneyeceğiz neler neler yedik olmadı ya vallahi komple yorulduk bittik artık yapmadığımız şey kalmadı tükendik benim birde bu ay son bakalım olacak mı eşim 3 hafta yok gitti görevlendirme ile 23 yumurtladım 24 çatladı değerlendirmeler tam bitti adam gitti Allahtan bu ay hem erken yumurtladım hem de çatladı hayırlısı Allah tan artık bekleyip görecez adam gitti 3 hafta yok gelecek yine sonra 4 hafta gidecek tekrar yok sonra tekrar gelip son şark için doğuya iki yıl gidecek benim bu ay köprüden önceki son çıkış artık deneme bile yapamıcam adam yok inşallah bu ay olur rabbim bekletmeden versin bu ay ((((((((