- 26 Kasım 2020
- 131
- 107
- 28
Canıömm seni geçen topikten hatırlıyorumm hamile misinnTeşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canıömm seni geçen topikten hatırlıyorumm hamile misinnTeşekkür ederim canım
Evet canımmCanıömm seni geçen topikten hatırlıyorumm hamile misinn
Hayirlisi olsun inşallah sağlıkla gelsinSonsuz şükür rabbime daha 6 hafta1 günlük minnakimin kalp atislari cok kuvvetli degil ama duyduk şükürler olsun rabbim isteyen dileyen herkese versin yavrusunu dualarım hep sizinle
Canım ben sadece femara kullandım ay tam büyumedi igneyle bir kullaninca sonuc aldim şükürTek başına derken? O zaman ilaç kullanmasam hiç buyumeyecekti yumurtam. İlaç ile böyleyse ilaç icmeden hiç buyumuyor mu o zaman of çok karışık kafam coooook bu arada geçen ay kullandım 18mm oldu gayet iyi demişti.
Yok canim karindan baktı vajinal baksa daha net duyulurdu gerci baya ney duyduk ama erken oldugu icin yavaş biraz on gun sonra güçlü duyarız insallahHayirlisi olsun inşallah sağlıkla gelsin
Vajinal ultrasonla mı duydun kalp atışını bende 6.5 haftalik gebeyim alttan baktı doktorum o şekilde kalp atışını duyduk
1 yıl cnmna kadar zamandır olmuyor da tüp bebek yapıyorsun
Ebru ceylandan alicam ben surelab satiyormusGünaydın kızlar.maalesef 3 gün gecikmeli regl oldum tüm umutlar çöp. Aman ya yeni Bat 25 Nisan. Lavi12 günceller misin kuzum?
Bide kızlar bana ovülasyon markası önerir misiniz? Ne alayım? Geçen ay kullanmadım test. Ama bu ay regl bitiminde ovulasyon ve ateş takibi yapacağım.
Benim de negatif yine. Sasirdim ama doktorlar genelde günün gecsin kan ver diyrlar sana gerek yok demisler. Ben birkac ay takviye gidalarla denicem olmazsa gönül rahatligiyla asilama tüp diye giderimKızlar malesef ben elendim, sabah test yaptım negatifti, kliniği aradım kan testine gerek görmedi.. arkadaşlar sizlere bol şans diliyorum, inş güzel haberleri alırsınız Eşimle karar verdik gelecek aylarda tüp bebeğe başlayacağız.
1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))Canım uzun zamandır mı deniyordun? Biz de Nisan ı da deneyelim olmazsa mayıs ta tüp bebek diye karar verdik. Hakkımızda hayırlısı
Takviye ne aldınız1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))
Beklemek yıpratıyor evet. Yok ya bu idrar testlerine güvenmiyorum... regl öncesi kanamam da yok daha az da olsa umut var, Allah ol derse olur...Benim de negatif yine. Sasirdim ama doktorlar genelde günün gecsin kan ver diyrlar sana gerek yok demisler. Ben birkac ay takviye gidalarla denicem olmazsa gönül rahatligiyla asilama tüp diye giderim
Inofolic kombi, Folik asit aldım ben, eşim de Profertil aldı.. ovülasyon günlerinde hem ben hem de eşim keçiboynuzu özü içiyorduk.Takviye ne aldınız
Ben minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım çok net ilk yaptım bugunStrip testler en iyisi bence
Ben instagramda Ebru ceylandan almıştım ama onda kalmamış üretim aşamasındaimiş birde minnak kurabiyeler diye bi sayfa var oda güvenilir strip test satıyor
Tebrikler canım. Maaşallah.. Ay içimi bi heyecan kapladıHayirlisi olsun inşallah sağlıkla gelsin
Vajinal ultrasonla mı duydun kalp atışını bende 6.5 haftalik gebeyim alttan baktı doktorum o şekilde kalp atışını duyduk
Luboquick sipariş verdim canım. Hayırlısı ile başlayalımEbru ceylandan alicam ben surelab satiyormus
Anladım kuzum. 1 yıl olmuş. Hakkında hayırlısı. Bende bir ay daha demicem. Olmazsa mayıs a tüp bebek. Beklemekten sıkıldım.1 yıl oldu neredeyse canım, ilk başlarda tüm testleri yaptık takviye destek ilaç vs aldık hazırlandık.. sonra 6 7 ay olmadı.. kliniğe başvurduk son 3 4 aydır klomen kullandım yine olmadı... fazla beklemek istemiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur kuzum :)))
Bakalım cnm ne zaman bize randevu veririer... Klinik hemen veremez tahminimce yüzlerce insan var.. bizde de öyle sarkar diye düşünüyorum :)Anladım kuzum. 1 yıl olmuş. Hakkında hayırlısı. Bende bir ay daha demicem. Olmazsa mayıs a tüp bebek. Beklemekten sıkıldım.
Nerede yaptırmayı planlıyorsun canım? Özel mi devlet mi? Ben Mayıs ta ya Bahceci tüp bebek merkezi ya da Acıbadem diye planlıyorum.Bakalım cnm ne zaman bize randevu veririer... Klinik hemen veremez tahminimce yüzlerce insan var.. bizde de öyle sarkar diye düşünüyorum :)