Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sperm sorunu olanlar için dogyy diyorlar onu dene arada bir valla normalde geçen ay herşeyi yaptım olmadı ya demoralize oldum dün akşam iş bitince kalktım gittim bir sigara içtim sonra gidip yattım çabalamadım yani aman kalkmıyım kalsın diye belkide yapmamak lazım ne bilim ben ya bu ara modum düşük saldım ama herşeyi yemeye ve testlere devam sadece ilişki sonrası yatma bilmem ne onu bıraktım
Doggy ben yapamıyorum ya ama ters rahimi olanlarda öyle yatmasını istiyorlar

MERAKLI MELO MERAKLI MELO takvime güvenmemek lazım tabi .her ay farklı günlerde yumurtlama olabilir. bu ay erken gelmiş seninki . ben geçen sene doktora gittiğimde kadın şey demişti bana. 24 günde bir adet oluyorum dedim o zaman sen adeti 1 sayarsak 6.günden itibaren 2 hafta boyunca 1 dolu 1 boş olacak şekilde değerlendirmen gerek demişti. haklıymış . bu test tust işlerine girişmeden önce . adetim bittikten tam 1 hafta sonra yoğun akıntım oluyordu. şimdi takip etmekten o yoğunluğu yakalayamıyorum

MERAKLI MELO MERAKLI MELO takvime güvenmemek lazım tabi .her ay farklı günlerde yumurtlama olabilir. bu ay erken gelmiş seninki . ben geçen sene doktora gittiğimde kadın şey demişti bana. 24 günde bir adet oluyorum dedim o zaman sen adeti 1 sayarsak 6.günden itibaren 2 hafta boyunca 1 dolu 1 boş olacak şekilde değerlendirmen gerek demişti. haklıymış . bu test tust işlerine girişmeden önce . adetim bittikten tam 1 hafta sonra yoğun akıntım oluyordu. şimdi takip etmekten o yoğunluğu yakalayamıyorum
her bünye farklı kuzum işte benim ovulasyon dan haberim mi vardı bu siteye girene kadar buradan duydum da yapmaya başladım bu ay bu ay diyorum çünkü geçen ay 5 tane test yaptım oda işe yaramadı teşekküllü olarak bu ay ilk olacak test işi bu test olmayıp ta ben o takvimde yazan tarihi baz azsam belki de uğraşıp duracam aylarca inşallah işe yarar testler

her bünye farklı kuzum işte benim ovulasyon dan haberim mi vardı bu siteye girene kadar buradan duydum da yapmaya başladım bu ay bu ay diyorum çünkü geçen ay 5 tane test yaptım oda işe yaramadı teşekküllü olarak bu ay ilk olacak test işi bu test olmayıp ta ben o takvimde yazan tarihi baz azsam belki de uğraşıp duracam aylarca inşallah işe yarar testler
aynen öyle o takvimleri yapanları da şikayet edesim var. tahmini deyin bari yada farklılık gösterebilir diyin bilmeyen yeni başlayanlar yanılıyor böyle ben de dahil.

Ben bu ayda belki tutmaz diye strip almak istedim Ebru Ceylan'da kalmamıştı kaset almak zorunda kaldım adet olursam bitince kaset yapıcam mecbur ama pek güvenemiyorum. Başka strip alabileceğimiz yer var mı
ben instagramda bir sayfadan strip aldım bu ay. burdan sayfanın adını verebiliyor muyum

Bende arifoğlundan çakşır suyu aldım onu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu üstünde ki orana göre tadında bişe yok hafif esanslı gibi koklamadan içiyorum 😂
yaa çakşırı nasıl içiyosunuz acaba. ne zaman başlayıp ne zaman bitirceksiniz. yumurtlama görünce mi bırakcaksınız. bende eşim için aldım ama kendim de mi kullansan bilemedim :KK70:

Evet ona şükrediyorum bende 25. Gün gördüm bende üzülüyordum görünce sevindim ama normalde adet olmam gereken tarihte yumurtlama oldu adet olursam doktora gidip soracağım
Peki senin daha önce az bişey koyulaşma filan oldu mu hiç. Benim 22. gün baya koyulaşmıştı ama tam pik değildi. Ertesi gün de silikleşti. Sanırım ben o gün yumurtladım ama küçük kalitesiz bir yumurtaydı çünkü o günden tam 14 gün sonra adet gördüm. 25. gün tekrar yumurtladım hatta 28. gün çatladı ama 8 gün sonra adet oldum. Yani 36. günümde. İlk yumurtam kalitesiz olmuş ikinci yumurtam da tutmadı demek ki. Bak yükleyeyim fotoğrafını. Sen de hepsini sırayla dizip atsana fotosunu senle benzer şeyler yaşıyoruz.

Eklentiler

• IMG_20210316_171009.jpg
    IMG_20210316_171009.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 43
X