Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cift cizgi iken yumurta girilmez bjr kapının arkasinda hazirolda bekliyor siliklesince rahme dogru inmeye başlıyor. Çift cizgi iken iliskiye girersenkapinin önünde spermler yumurtayi bekliyor olur. Siliklestigi gün iliskiye girersen yolda karsilasirlar.
Yol: fallop tüpleri
kapı: yumurtalik

İhtimallerden biri tutsun diye hem cift cizgi iken hem de siliklestigi gun iliski deniyoruz.

İnşallah canım benim senden razı olsun. Ben ilaçtan ziyade doğal besinlerin tüketilmesinden yanayım zaten. Bal tarçın çörek otu adetliyken içiliyor diye biliyorum. Soğan kürü denedin mi hiç canım

Olgun yumurta belli bir boyutta yani pik olmalı kesinlikle o yumurta çatladıktan sonra hazır sprem ile yumurta döllenir. Ama yumurta pik değil ise çatlama olur fakat döllenme olmaz. Benim anladığım bu yanlış da anlamış olbrm durumu benim merak ettiğimde yumurta hemen çatlaması mı iyi birşey uzun süre pik olması mı?

kızlar merhaba ben klomen kullandım bitti doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Evet benim ilk kontrolde 10 du iki gun sonra 15 bi gun sonra catlatma ignesi oldum

Benim 15 di en son kontrolde igne yazdi ertesi gun yap dedi ve yaptim suan hamileyim 23 subatta kontrolde 15 mm cikti 24 subatta catlatma ignesi oldum 10 martta hamileligimi ogrendim
ayy darısı başıma inşallah umut oluyor böyle duydukça sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canım bnm :)

Merhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da

Eklentiler

• 40F6E86E-FB6A-4753-8910-0CFF7C26047B.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 36
Hadi ya super aksam eve gidince deneyeyim adetim 28 gunde bir olurdu simdi 35. Gun hala adet olmadim sogan suyu ile birlikte kekik suyu da iceyim hepten sökülsün
Canim test yaptin mi yada doktora gittin mi bak bebis varsa icecegin seyler dusuk yaptirir hamilelik olmadigina eminsen oyle ic

ayy darısı başıma inşallah umut oluyor böyle duydukça sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canım bnm :)
Insallah amin canim darisi bebis bekleyen herkeze allah kimseye aratmasin 2 yildir bizde doktor doktor geziyoruz valla hepsi ameliyat deyip basindan savdi beni dermoid kistten dolayi bi doktor buldum allah razi olsun 5 ayda hamile birakti

Insallah amin canim darisi bebis bekleyen herkeze allah kimseye aratmasin 2 yildir bizde doktor doktor geziyoruz valla hepsi ameliyat deyip basindan savdi beni dermoid kistten dolayi bi doktor buldum allah razi olsun 5 ayda hamile birakti
Bende öyle canım valla 3 senedir doktor doktor dolaşıyorum ilk defa bu doktorum ilgili davrandi

Onun cok bi onemi yok aslinda yumurtlama sen bu sureci degerlendir di isen pik gordusugunde yeterli cinki saglikli bir sperm 3 gun rahimde aktif kaliyor catlama oldugunda yumurtayla bulusuyor pikken yap bi gun bekle tekrar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…