- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Cift cizgi iken yumurta girilmez bjr kapının arkasinda hazirolda bekliyor siliklesince rahme dogru inmeye başlıyor. Çift cizgi iken iliskiye girersenkapinin önünde spermler yumurtayi bekliyor olur. Siliklestigi gün iliskiye girersen yolda karsilasirlar.Kizlar ya benim anlamadigim nokta bilen varsa soylesin bu soruyu cok sordum ama net bilen yok yumurtlama zamaninda mi iliskide mi tutuyor bebek yoksa catlama zamaninda mi tutuyor?
Yani şöyle de sorayim çift cizgiyken mi yumurta dolleniyor yoksa cift çizgiden sonra siliklestigi surecte mi dollenme oluyor
Ben o kısmını hala anlamadim
İnşallah canım benim senden razı olsun. Ben ilaçtan ziyade doğal besinlerin tüketilmesinden yanayım zaten. Bal tarçın çörek otu adetliyken içiliyor diye biliyorum. Soğan kürü denedin mi hiç canımCanım çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun. İnşallah nasip olur bu ay hepimize canım. Dün çok üzüldüm ama bugün yeniden umutlandım. Canım ben hayıt otunu daha önce de kullanmıştım adetimi düzenlemişti. Geçen ay da kullandım ama bir de bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bunlar mı benim yumurtalamami geciktirdi zaten olacağı mu vardı bilmiyorum ama bu ay aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otlarini içeceğim bir de saba aç karına bal propolis arı sütü karışımı yiyorum bakalım bu ay nasıl olacak. İnşallah bu ay hepimize bunlar vesile olur
işte bu yüzden pik ve sonrası gunler dıyor ebru hanım ısrarla sanırım daha mantıklıSilikleşince yumurta çatlıyor kanala veriliyor. Kanalda ( tüplerde) sperm ile karşılaşırsa döllenme oluyor canim
Olgun yumurta belli bir boyutta yani pik olmalı kesinlikleKizlar ya benim anlamadigim nokta bilen varsa soylesin bu soruyu cok sordum ama net bilen yok yumurtlama zamaninda mi iliskide mi tutuyor bebek yoksa catlama zamaninda mi tutuyor?
Yani şöyle de sorayim çift cizgiyken mi yumurta dolleniyor yoksa cift çizgiden sonra siliklestigi surecte mi dollenme oluyor
SONRASI GÜNLER DERKEN ÇATLADIKTAN SONRAKİ 3 GÜN DİYE BİLİORUMişte bu yüzden pik ve sonrası gunler dıyor ebru hanım ısrarla sanırım daha mantıklı
Canm merhaba kan sulandırıcı iğnede doğumun nasıl oldu sezeryansa genel atestezi ile mi oldun bunu merak ediyorumBen oglumdan once iki dusuk yaptim canim o yuzden kan sulandirici igne kullanmistim doguma kadar bundada yine basladim
Hayıt otu ve soğan kürü diye biliyorum canımKizlar bisey sorcam dogal olarak adet söktürücü ne onerirsiniz var mi bildiginiz cay ot falan yemelik içmelik
Evet benim ilk kontrolde 10 du iki gun sonra 15 bi gun sonra catlatma ignesi oldumkızlar merhaba ben klomen kullandım bitti doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Sperm problemi yoksa pik ve siliklesme mutlaka değerlendirilmeli.işte bu yüzden pik ve sonrası gunler dıyor ebru hanım ısrarla sanırım daha mantıklı
doktorum en az 16 mm olması lazım dediEvet benim ilk kontrolde 10 du iki gun sonra 15 bi gun sonra catlatma ignesi oldum
Düyanamadım gebeyim sanırım
Benim 15 di en son kontrolde igne yazdi ertesi gun yap dedi ve yaptim suan hamileyim 23 subatta kontrolde 15 mm cikti 24 subatta catlatma ignesi oldum 10 martta hamileligimi ogrendimdoktorum en az 16 mm olması lazım dedi
ayy darısı başıma inşallah umut oluyor böyle duydukça sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canım bnm :)Benim 15 di en son kontrolde igne yazdi ertesi gun yap dedi ve yaptim suan hamileyim 23 subatta kontrolde 15 mm cikti 24 subatta catlatma ignesi oldum 10 martta hamileligimi ogrendim
Canim test yaptin mi yada doktora gittin mi bak bebis varsa icecegin seyler dusuk yaptirir hamilelik olmadigina eminsen oyle icHadi ya super aksam eve gidince deneyeyim adetim 28 gunde bir olurdu simdi 35. Gun hala adet olmadim sogan suyu ile birlikte kekik suyu da iceyim hepten sökülsün
Insallah amin canim darisi bebis bekleyen herkeze allah kimseye aratmasin 2 yildir bizde doktor doktor geziyoruz valla hepsi ameliyat deyip basindan savdi beni dermoid kistten dolayi bi doktor buldum allah razi olsun 5 ayda hamile biraktiayy darısı başıma inşallah umut oluyor böyle duydukça sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah canım bnm :)
Bende öyle canım valla 3 senedir doktor doktor dolaşıyorum ilk defa bu doktorum ilgili davrandiInsallah amin canim darisi bebis bekleyen herkeze allah kimseye aratmasin 2 yildir bizde doktor doktor geziyoruz valla hepsi ameliyat deyip basindan savdi beni dermoid kistten dolayi bi doktor buldum allah razi olsun 5 ayda hamile birakti
Onun cok bi onemi yok aslinda yumurtlama sen bu sureci degerlendir di isen pik gordusugunde yeterli cinki saglikli bir sperm 3 gun rahimde aktif kaliyor catlama oldugunda yumurtayla bulusuyor pikken yap bi gun bekle tekrar yapKizlar ya benim anlamadigim nokta bilen varsa soylesin bu soruyu cok sordum ama net bilen yok yumurtlama zamaninda mi iliskide mi tutuyor bebek yoksa catlama zamaninda mi tutuyor?