Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa

Eklentiler

• 2C975298-1DEB-47C3-BD4D-3AB0CACFE85D.jpeg
    2C975298-1DEB-47C3-BD4D-3AB0CACFE85D.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 67
KIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa
ayy var gibi kan testin nasıl çıkıcak bakalım kuzum inşallah vardır :)

Canim hic doktora gittin mi bu konuyla ilgili cunki yumurtlaman olabilir ama yumurtanin catlamasi icin 16 20 mm buyumesi lazim belki yumurtalarin yeteri kadar buyumuyordur benim sorunum buydu yumurtalarim sadece 9 mm buyuyordu olgunlasmuyordu bu yuzden pik olmuyordu
Canım hiç gitmedim bunayda denıcem nasip olmaz ise gebelik gitmeyı dusunuyorum ovulasyon testını tam anlamıyşa ilk defa bu kadar kapsamlı takip edıyorum bırde testı tekrarladım daha ıyı cıktı sonuc eger pik görmez ise haklısın baktırıcam

Canım 27 si Bat. Döngüm 26-27 gün oluyor benim. 3 gün kasık ağrısı batma hissettim. Hatta rahmimde sanki bıçak gibi batma hissettim. Bilemiyorummmmm😁 allahım inş vardır ya.
İnşallah inşallah 🙏 ben test yapmamaya direniyorum sanırım adet günümü bekliycem 29 u sabah yaparım kısmet olursa 😀😀

X