Teşekkür ederim canımAy tebrikler canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAy tebrikler canım..
bende geçen ay geciktim ovulasyonda yumurtalama gördüm 3 gün sonra adet oldumMerhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da
ayy var gibi kan testin nasıl çıkıcak bakalım kuzum inşallah vardır :)KIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa
Gebesin bence canım üstelik normal kaset tebrik ederim canımKIzlar bakar mısınız? Alttaki testin hassasiyeti daha yüksek, farklı markalar. Bugün yaptım. Kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum. Sizce negatif olma ihtimali var mı?? Hayret içindeyim inanamıyorum halaaa
Canim hic doktora gittin mi bu konuyla ilgili cunki yumurtlaman olabilir ama yumurtanin catlamasi icin 16 20 mm buyumesi lazim belki yumurtalarin yeteri kadar buyumuyordur benim sorunum buydu yumurtalarim sadece 9 mm buyuyordu olgunlasmuyordu bu yuzden pik olmuyorduEki Görüntüle 2806865
Kızlar ben bugun dahada koyuluk beklerken neden bole oldu
Canım değerlendirdim ama iki günde birçatlamadan sonra değerledirmedin mi canım
Aslında hep iki günde bir yaptım sadece 9-10-11 üst üste yaptımCanım değerlendirdim ama iki günde bir
Çok teşekkür ederiiimGebesin bence canım üstelik normal kaset tebrik ederim canım
İnşallaaah.. 2 saat sonra dediler sonuç için, yoook geçmiyor zamanayy var gibi kan testin nasıl çıkıcak bakalım kuzum inşallah vardır :)
ayyy çok heycanlı mutlaka yaz bak merak ederim benÇok teşekkür ederiiim
İnşallaaah.. 2 saat sonra dediler sonuç için, yoook geçmiyor zaman
Hadi güzel haberlerle gel bende sabah verecem heyecan yaptım şimdiÇok teşekkür ederiiim
İnşallaaah.. 2 saat sonra dediler sonuç için, yoook geçmiyor zaman
senin eki gördüm canım var bence kan testinde ne çıkıcak sendende haber bekliyorum :)Hadi güzel haberlerle gel bende sabah verecem heyecan yaptım şimdi
Teşekkür ederim canım inşallah Sabah sonuçları alınca haber ederim tabikisenin eki gördüm canım var bence kan testinde ne çıkıcak sendende haber bekliyorum :)
bekliyorum bende çarşamba gidicem yumoşlara bakmaya dua bekliyorum :)Teşekkür ederim canım inşallah Sabah sonuçları alınca haber ederim tabiki
Canım hiç gitmedim bunayda denıcem nasip olmaz ise gebelik gitmeyı dusunuyorum ovulasyon testını tam anlamıyşa ilk defa bu kadar kapsamlı takip edıyorum bırde testı tekrarladım daha ıyı cıktı sonuc eger pik görmez ise haklısın baktırıcamCanim hic doktora gittin mi bu konuyla ilgili cunki yumurtlaman olabilir ama yumurtanin catlamasi icin 16 20 mm buyumesi lazim belki yumurtalarin yeteri kadar buyumuyordur benim sorunum buydu yumurtalarim sadece 9 mm buyuyordu olgunlasmuyordu bu yuzden pik olmuyordu
Tüm dualarım seninle canım güzel haberlerle gelbekliyorum bende çarşamba gidicem yumoşlara bakmaya dua bekliyorum :)
inşallah kuzum gelişirse yumuşlarım bugün baktırdım 11 mm olmuş ama gelişir mi bilmiyorumTüm dualarım seninle canım güzel haberlerle gel
Valla en iyisi certain candir gerisi heyecanBende bu ay onu aldım canım :)
İnşallah inşallah ben test yapmamaya direniyorum sanırım adet günümü bekliycem 29 u sabah yaparım kısmet olursaCanım 27 si Bat. Döngüm 26-27 gün oluyor benim. 3 gün kasık ağrısı batma hissettim. Hatta rahmimde sanki bıçak gibi batma hissettim. Bilemiyorummmmm allahım inş vardır ya.