siz en azından adet oldunuz benim 34. gün hala adet olmadım ya bi olsam da rahatlasam da 3. sezona başlasak sitresten gecikiyor farkındayım :)BEN HALA GOREMEDIM KOYULŞAMAYI NEGUZEL SEN YAKALIYORUSN:)
Merak etme dalgalı oluyor zaten silikleşiyor geri koyulaşıyorEki Görüntüle 2806865
Kızlar ben bugun dahada koyuluk beklerken neden bole oldu
Koyulaşır o devam et birde günde bir tane hep aynı saatte yap ben saat bir gibi sıvı alımını kesiyorum iki buçukta yapıyorum testiEki Görüntüle 2806865
Benimde bu ikinci denemem ilk ay denedik olmadı bu ay dedim ovülasyonla takip edeyim :)Bu ay sipariş verdim bakalim olmazsa onumuzde ki ayda bunu denerim herseyi deniyorum sonuçta
BENDE HEP AYNI SAATDE YAPIYRUM gece yaptgımda akıntım olmustu o yuzde yaoptımKoyulaşır o devam et birde günde bir tane hep aynı saatte yap ben saat bir gibi sıvı alımını kesiyorum iki buçukta yapıyorum testi
tşk ederimMerak etme dalgalı oluyor zaten silikleşiyor geri koyulaşıyor
Bende bu ay onu aldım canım :)Bende ilk certain kullandim cok memnun kaldim uzun süre pembelik olmuyor şak şak cizgiler cikiyor seni bekletmiyor bende memnun olduğum icin aldım bu ay yazdim strip kalmadigi icin kaset test almadim cunku laboquick markadan çok memnun kalmadim kötü degil ama bekleme süresi fazla o yüzden bu markayi tercih ettim :)
Seninki surelab mı peki?Benim bu aldığım kaset testte fazla bekletmiyor beş dakikada çıkartıyor aslında
Belki de iki kez yumurtladinBat a 3 gün var ama çok erken yumurtladım. Yumurtlama günümü bildiğim için 12 gün sonra kan verdim negatifti umudum yok o yüzden
Canım 27 si Bat. Döngüm 26-27 gün oluyor benim. 3 gün kasık ağrısı batma hissettim. Hatta rahmimde sanki bıçak gibi batma hissettim. Bilemiyorummmmm29 unda mı batın canım .benimde 29 u .belirtin falan var mı
Tamam canım sağolasın ben de başlayayımTok karnina iciyoruz yemeklerden sonra
11' den sonra değerlendirmeyi bıraktınız mıCanım ben iki günde bir yaptım bide 9-10 yumurtlamamdı 11 çatladı 3 gün hep değerlendirdim
Canım bu bende de oldu buraya atınca dalgalanma normal dediler hem ben daha bile koyusunu görüp ertesi gün yine silik görmüştüm. Senin daha erken 11. gün olmuş daha 15-16. günlerde görebilirsinEki Görüntüle 2806865
Ay tebrikler canım..
tsk ederim :)Canım bu bende de oldu buraya atınca dalgalanma normal dediler hem ben daha bile koyusunu görüp ertesi gün yine silik görmüştüm. Senin daha erken 11. gün olmuş daha 15-16. günlerde görebilirsin
Evet canım benimki surelab bende memnunum hemen beliriyor zaten :)Seninki surelab mı peki?Geçen ay surelab kullandım çok iyi çıkmıştı iki çizgi yavaş yavaş 5 dk da beliriyor
Silikleşince yumurta çatlıyor kanala veriliyor. Kanalda ( tüplerde) sperm ile karşılaşırsa döllenme oluyor canimKizlar ya benim anlamadigim nokta bilen varsa soylesin bu soruyu cok sordum ama net bilen yok yumurtlama zamaninda mi iliskide mi tutuyor bebek yoksa catlama zamaninda mi tutuyor?
Yani şöyle de sorayim çift cizgiyken mi yumurta dolleniyor yoksa cift çizgiden sonra siliklestigi surecte mi dollenme oluyor
Ben o kısmını hala anlamadim