Ben bildiğimden sasmayacagim bu ay bildigim testi aldim kargo bekliyorum ama henüz adet olmadim olsam da bi rahatlasam ya sitresten olmuyorum büyük ihtimalleBende bir gebenin günlüğünden aldım testim var aslında akşam yaparım yinede
Benım Bat yarın 2 gun önce yapmıştım negatif kısmet artık. Siz hangi gunleri değerlendirdiniz acebaAmin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbimKızlar hepinize çok teşekkür aderim sayenizde bilgilendim ve gün aşırı yaptım onun etkisi olduğunu düşünüyorum hepinize teşekkür ederim
29 unda mı batın canım .benimde 29 u .belirtin falan var mıValla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemezhem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.
Yani bu ay önce polip ameliyatı olup adet ertesi. Ameliyattan bir hafta sonra yumurtlama oldu değerlendirdik ama bilemiyorum. Eşim de diyor üzülme olmazsa tüp yaparız uğraşmayı diye. Aman valla gerildim. 3 gün daha bekleyip test yapıcam Bat a 7 gün var.
Kaset testi sureleb marka sen hangi marka aldın canım ? Güzel bozuk çıkan olmadı şimdiye kadarBen bildiğimden sasmayacagim bu ay bildigim testi aldim kargo bekliyorum ama henüz adet olmadim olsam da bi rahatlasam ya sitresten olmuyorum büyük ihtimalle
Hayırlı olsun sağlıklı bi hamilik geçir ve sağlıcakla kucağına al inşallahDüyanamadım gebeyim sanırım
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıklı bi hamilik geçir ve sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım ben iki günde bir yaptım bide 9-10 yumurtlamamdı 11 çatladı 3 gün hep değerlendirdimBenım Bat yarın 2 gun önce yapmıştım negatif kısmet artık. Siz hangi gunleri değerlendirdiniz aceba
Tok karnina iciyoruz yemeklerden sonraTamam canım peki nasıl kullanıyorsun aç tok
çatlamadan sonra değerledirmedin mi canımCanım ben iki günde bir yaptım bide 9-10 yumurtlamamdı 11 çatladı 3 gün hep değerlendirdim
Benımde 8-9 Mart yumurtlama 10 Mart çatlama idi 7-9-10-11 hepsini değerlendirdim inşallah sürpriz olur yarına patlamazsamCanım ben iki günde bir yaptım bide 9-10 yumurtlamamdı 11 çatladı 3 gün hep değerlendirdim
Bende ilk certain kullandim cok memnun kaldim uzun süre pembelik olmuyor şak şak cizgiler cikiyor seni bekletmiyor bende memnun olduğum icin aldım bu ay yazdim strip kalmadigi icin kaset test almadim cunku laboquick markadan çok memnun kalmadim kötü degil ama bekleme süresi fazla o yüzden bu markayi tercih ettim :)Kaset testi sureleb marka sen hangi marka aldın canım ? Güzel bozuk çıkan olmadı şimdiye kadar
İnşallah canım ya çok teşekkür ediyoruminşallah çok güzel haberler alırsın canım benim
Benim bu aldığım kaset testte fazla bekletmiyor beş dakikada çıkartıyor aslındaBende ilk certain kullandim cok memnun kaldim uzun süre pembelik olmuyor şak şak cizgiler cikiyor seni bekletmiyor bende memnun olduğum icin aldım bu ay yazdim strip kalmadigi icin kaset test almadim cunku laboquick markadan çok memnun kalmadim kötü degil ama bekleme süresi fazla o yüzden bu markayi tercih ettim :)
Bu ay sipariş verdim bakalim olmazsa onumuzde ki ayda bunu denerim herseyi deniyorum sonuçtaBenim bu aldığım kaset testte fazla bekletmiyor beş dakikada çıkartıyor aslında
Bende tekrar aldım kalmamış deyince kaset test aldımYaa bende ordan alacaktim ama strip kalmamis kaset te istemiyordum kismet baska marka aldim bu ay bakalim
Rabbim kucana almayı da nasip etsin canimBatım 24 canım yaptığımda ilk buraya ve bizimkilere attım yeni yaptım karnım tok du
BEN HALA GOREMEDIM KOYULŞAMAYI NEGUZEL SEN YAKALIYORUSN:)Bende bir gebenin günlüğünden aldım testim var aslında akşam yaparım yinede
aynen stripler daha çok gidiyor internette de stripler yoktu bakalım bu ay bizi neler bekliyor...Bende tekrar aldım kalmamış deyince kaset test aldım