Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim🤲🏻Kızlar hepinize çok teşekkür aderim sayenizde bilgilendim ve gün aşırı yaptım onun etkisi olduğunu düşünüyorum hepinize teşekkür ederim❤️💋
Benım Bat yarın 2 gun önce yapmıştım negatif kısmet artık. Siz hangi gunleri değerlendirdiniz aceba

Valla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemez🤭 hem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.
Yani bu ay önce polip ameliyatı olup adet ertesi. Ameliyattan bir hafta sonra yumurtlama oldu değerlendirdik ama bilemiyorum. Eşim de diyor üzülme olmazsa tüp yaparız uğraşmayı diye. Aman valla gerildim. 3 gün daha bekleyip test yapıcam Bat a 7 gün var.
29 unda mı batın canım .benimde 29 u .belirtin falan var mı

Ben bildiğimden sasmayacagim bu ay bildigim testi aldim kargo bekliyorum ama henüz adet olmadim olsam da bi rahatlasam ya sitresten olmuyorum büyük ihtimalle 🤷🏼‍♀️
Kaset testi sureleb marka sen hangi marka aldın canım ? Güzel bozuk çıkan olmadı şimdiye kadar

Canım ben iki günde bir yaptım bide 9-10 yumurtlamamdı 11 çatladı 3 gün hep değerlendirdim
Benımde 8-9 Mart yumurtlama 10 Mart çatlama idi 7-9-10-11 hepsini değerlendirdim inşallah sürpriz olur yarına patlamazsam 😁😁sizinle aynıymış günlerimiz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Kaset testi sureleb marka sen hangi marka aldın canım ? Güzel bozuk çıkan olmadı şimdiye kadar
Bende ilk certain kullandim cok memnun kaldim uzun süre pembelik olmuyor şak şak cizgiler cikiyor seni bekletmiyor bende memnun olduğum icin aldım bu ay yazdim strip kalmadigi icin kaset test almadim cunku laboquick markadan çok memnun kalmadim kötü degil ama bekleme süresi fazla o yüzden bu markayi tercih ettim :)

Bende ilk certain kullandim cok memnun kaldim uzun süre pembelik olmuyor şak şak cizgiler cikiyor seni bekletmiyor bende memnun olduğum icin aldım bu ay yazdim strip kalmadigi icin kaset test almadim cunku laboquick markadan çok memnun kalmadim kötü degil ama bekleme süresi fazla o yüzden bu markayi tercih ettim :)
Benim bu aldığım kaset testte fazla bekletmiyor beş dakikada çıkartıyor aslında

Kizlar ya benim anlamadigim nokta bilen varsa soylesin bu soruyu cok sordum ama net bilen yok yumurtlama zamaninda mi iliskide mi tutuyor bebek yoksa catlama zamaninda mi tutuyor?

Yani şöyle de sorayim çift cizgiyken mi yumurta dolleniyor yoksa cift çizgiden sonra siliklestigi surecte mi dollenme oluyor

Ben o kısmını hala anlamadim 🤷🏼‍♀️

X