Tebrik ederim erken gebelik testi mi birde ne zaman Bat gününüzDüyanamadım gebeyim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim erken gebelik testi mi birde ne zaman Bat gününüzDüyanamadım gebeyim sanırım
Şansımız düşük mü bilmiyorum bunu doktora sormak lazım. Evet ben kırmızıları gördüm maalesef yumurtalamadan 11 çatlamadan 8 gün sonraYaa geç yumurtlama da şansımız düşük sanırım gebelik için kırmızıları görmüştünüz değil mi
Canım göğsüm büyüdü yeşil damarlandı mide yanması ateş bazması çok su içtim için yanıyordu bel ağrısı çok kasıım ağrımadı arada ağrıyordu ya ben bu sefer çok yormadım ama bugünde yediklerim ağzıma gelince dedim avmdeydik dönecez eve test alayım wc de yaptım ilk saniyede çıktı beklemiş halinide atayım heyeçandan görünce hemen çekip cıkmıştım çok heyecanlıyım ya rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikleeeer peki kaçıncı günün ve belirtin var mıydııııı bekliyoruz
Batım 24 ü çanım evet 6 gün öncesine olanlardan testTebrik ederim erken gebelik testi mi birde ne zaman Bat gününüz
Evet canim 3 gundur pik görünüyor sen degerlendir siliklestigi gunu de değerlendir testin hangi markakızlar 3 gündür pik mi sizce neden böyle oldu
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbimKızlar hepinize çok teşekkür aderim sayenizde bilgilendim ve gün aşırı yaptım onun etkisi olduğunu düşünüyorum hepinize teşekkür ederimTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
Henüz tam pik olmamış ama aksama sabaha pik olur takip et en gec yarin pik görürsün ama bu aksami da degerlendirin derim t cizgisi ile ayni olmali yada daha koyu olmaliEki Görüntüle 2806793
Kızlar yumurtlama mı ?
Aynen bugünü değerlendircem yinede akşama tekrar test yaparımHenüz tam pik olmamış ama aksama sabaha pik olur takip et en gec yarin pik görürsün ama bu aksami da degerlendirin derim t cizgisi ile ayni olmali yada daha koyu olmali
Kekik çayı da söktürüyorKizlar bisey sorcam dogal olarak adet söktürücü ne onerirsiniz var mi bildiginiz cay ot falan yemelik içmelik
Bu aksam degerlendireceksen testin azsa hic yapma yarin sabah yaparsin ama icim rahat etsin dersen aksamda yap cunku pik cok nadir kisilerde 12 saat suruyor cogu kiside 2 gun oluyor sonra silikleşiyorAynen bugünü değerlendircem yinede akşama tekrar test yaparım
Bir gebenin günlüğünden almıştımEvet canim 3 gundur pik görünüyor sen degerlendir siliklestigi gunu de değerlendir testin hangi marka
Çatlaması geç olmuştur geç döllenme olmuştur belki 2,3 gün sonra tekrar test yap canım inşallah pozitifi görürsünBat a 3 gün var ama çok erken yumurtladım. Yumurtlama günümü bildiğim için 12 gün sonra kan verdim negatifti umudum yok o yüzden
Hadi ya super aksam eve gidince deneyeyim adetim 28 gunde bir olurdu simdi 35. Gun hala adet olmadim sogan suyu ile birlikte kekik suyu da iceyim hepten sökülsünKekik çayı da söktürüyor
Ben bat günümde pik oldum bakalım ne zaman adet olacağım inşallah olmam da gebe kalırım ya hepimize nasip olsunŞansımız düşük mü bilmiyorum bunu doktora sormak lazım. Evet ben kırmızıları gördüm maalesef yumurtalamadan 11 çatlamadan 8 gün sonra
Bende bir gebenin günlüğünden aldım testim var aslında akşam yaparım yinedeBu aksam degerlendireceksen testin azsa hic yapma yarin sabah yaparsin ama icim rahat etsin dersen aksamda yap cunku pik cok nadir kisilerde 12 saat suruyor cogu kiside 2 gun oluyor sonra silikleşiyor
Yaa bende ordan alacaktim ama strip kalmamis kaset te istemiyordum kismet baska marka aldim bu ay bakalimBir gebenin günlüğünden almıştım