- 27 Aralık 2019
- 105
- 99
Hakkımızda hayırlisı inşallahBenim de klomenin 4 günü ve bugün benim de karnımda şişlik gaz var. Karnımı içime çekemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlisı inşallahBenim de klomenin 4 günü ve bugün benim de karnımda şişlik gaz var. Karnımı içime çekemiyorum.
Benim doktorum kontrole çağırmadı. Yumurtaliklarin temiz ve yumurtaların oluşmaya başlamış dedi. Klomen bitiminde gebeliğin oluşacak büyük ihtimalle dedi. Tabi önce Rabbim nasip ederse... ama bugün sanki adet olacakmış gibi karnım şiş, kasiklarim hafif sancılı ve baş ve belim ağrıyoro bendede oldu şişkinlik kontrolün ne zaman kuzum ?
inşallah çok güzel haberler alırsın canım benimBenim doktorum kontrole çağırmadı. Yumurtaliklarin temiz ve yumurtaların oluşmaya başlamış dedi. Klomen bitiminde gebeliğin oluşacak büyük ihtimalle dedi. Tabi önce Rabbim nasip ederse... ama bugün sanki adet olacakmış gibi karnım şiş, kasiklarim hafif sancılı ve baş ve belim ağrıyor
bende 12. gün verdım negatif doktorum beklıycez bi kac gun daha dedı gec dollenme olabılırKızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim negatifti şimdi su gibi akıntı olmuş ihtimal var mı sizce ya? Tam kafadan siliyorum bişeyler oluyor. Olsa kanda çıkardı artık demi?
Ay lütfen beni umutlandırma biraz daha bekleyeyim normal gebelik testi yaptım ben bişe çıkmadı dünCanım sen bı test yapsana ne çıkacak bı bakalım bu bildiğin gebelik halı bugün yap bende çok merak ettm
Ay inan umutlandirmak istemem ama bende ovulasyonla ogrenmistim daha evvelAy lütfen beni umutlandırma biraz daha bekleyeyim normal gebelik testi yaptım ben bişe çıkmadı dün
Düyanamadım gebeyim sanırım
ayyy çıkmış çok sevindim adına cnm erken gebelik testi miDüyanamadım gebeyim sanırım
Tebrik ederim canım kacıncı günü yaptın testiDüyanamadım gebeyim sanırım
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bir yanımız umutlanıyor bir yanımız da halt yeme otur diyor. İnşallah böyle böyle göreceğiz bir gün çift çizgileri ve inşallah hepimize yakındır o günler. Yap testini bakalım güzel haber verirsin inşallah bize deValla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemez hem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.
Yani bu ay önce polip ameliyatı olup adet ertesi. Ameliyattan bir hafta sonra yumurtlama oldu değerlendirdik ama bilemiyorum. Eşim de diyor üzülme olmazsa tüp yaparız uğraşmayı diye. Aman valla gerildim. 3 gün daha bekleyip test yapıcam Bat a 7 gün var.
Bu testlerden çok anlamıyorum canım ama benim de 3 gün koyuydu 4. gün silindi. 3. günü akşam da yaptım ama test bozuk çıktı göremedimkızlar 3 gündür pik mi sizce neden böyle oldu
Tamam canım peki nasıl kullanıyorsun aç tokDuzenli icmeni tavsiye ederim 15 mg benimki günlük ihtiyac dozu kadar yani o yuzden hic bi zarari olmaz
Yaa geç yumurtlama da şansımız düşük sanırım gebelik için kırmızıları görmüştünüz değil miBu testlerden çok anlamıyorum canım ama benim de 3 gün koyuydu 4. gün silindi. 3. günü akşam da yaptım ama test bozuk çıktı göremedim
Ama öncesinde yumurtlama görmüşsündür değil miAy inan umutlandirmak istemem ama bende ovulasyonla ogrenmistim daha evvel
Tebrikleeeer peki kaçıncı günün ve belirtin var mıydııııı bekliyoruz