Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o bendede oldu şişkinlik kontrolün ne zaman kuzum ?
Benim doktorum kontrole çağırmadı. Yumurtaliklarin temiz ve yumurtaların oluşmaya başlamış dedi. Klomen bitiminde gebeliğin oluşacak büyük ihtimalle dedi. Tabi önce Rabbim nasip ederse... ama bugün sanki adet olacakmış gibi karnım şiş, kasiklarim hafif sancılı ve baş ve belim ağrıyor

Benim doktorum kontrole çağırmadı. Yumurtaliklarin temiz ve yumurtaların oluşmaya başlamış dedi. Klomen bitiminde gebeliğin oluşacak büyük ihtimalle dedi. Tabi önce Rabbim nasip ederse... ama bugün sanki adet olacakmış gibi karnım şiş, kasiklarim hafif sancılı ve baş ve belim ağrıyor
inşallah çok güzel haberler alırsın canım benim :anneadayı:

Kızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim negatifti şimdi su gibi akıntı olmuş ihtimal var mı sizce ya? Tam kafadan siliyorum bişeyler oluyor. Olsa kanda çıkardı artık demi?
bende 12. gün verdım negatif doktorum beklıycez bi kac gun daha dedı gec dollenme olabılır

Arkadaşlar merhaba benim ovulosyon testlerine bakarmisiniz 13 ünde pik gördüm öncesi sonrası degerlendirdim ama testi bırakmadım hala devam ediyorum 19 unda tekrar koyulaşti 20 sinde tekrar siliklesti şimdi bu 2 ci yumurtlamami?

Eklentiler

• IMG20210322134647.jpg
    IMG20210322134647.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20210322134659.jpg
    IMG20210322134659.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 41
Bide ben sol tarafıma yatamiyorum yumurtlamadan itibaren sürekli hareket halinde sol tarafım ve bacağımı karnıma çektiğinde rahatsız ediyor ama sağ tarafımda bu rahatsızlık yok yumurtlamaya kadar c life kullandım yumurtlamadan sonra biraktim ama vitamin kullanıyorum hergun bir tane medigard 30 vücudun bütün ihtiyacı olan vitaminler mevcut gerekli miktarda almış oluyorum buarada gogsum dolgunlasti hafif damarlarda belirginleşti bat 28 mart

Valla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemez🤭 hem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.
Yani bu ay önce polip ameliyatı olup adet ertesi. Ameliyattan bir hafta sonra yumurtlama oldu değerlendirdik ama bilemiyorum. Eşim de diyor üzülme olmazsa tüp yaparız uğraşmayı diye. Aman valla gerildim. 3 gün daha bekleyip test yapıcam Bat a 7 gün var.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bir yanımız umutlanıyor bir yanımız da halt yeme otur diyor. İnşallah böyle böyle göreceğiz bir gün çift çizgileri ve inşallah hepimize yakındır o günler. Yap testini bakalım güzel haber verirsin inşallah bize de

X