Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşinize keçiboynuzu çakşır harici kullandırdığınız bişey var mı Pharmaton filan veya arı sütü polen gibi

Kızlar eşinize keçiboynuzu çakşır harici kullandırdığınız bişey var mı Pharmaton filan veya arı sütü polen gibi
çinko içirin eşinizee :) çinko sperm sağlığı için çok önemli kendiniz de kullanın googledan da araştırabilirsiniz. Doğurganlık için çok önemli. Ben eşime çinko, q10, folik asit keçiboynuzu içiriyorum. Kendim de çinko, q10, folik asit, d vitamini bazen de b12 içiyorum. Bu ay hergün olmasa da bal çörekotu tarçın yicem. hergün yemeğe korkuyorum kist olur diye zaten erken yumurtluyorum çünkü

Adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım yine negatif. Bu hafta sonuna kadar bekleyip kan vericem. Bir de sıvı kokusuz saydam normal akıntının sebebi ne acaba

Bat a 3 gün var ama çok erken yumurtladım. Yumurtlama günümü bildiğim için 12 gün sonra kan verdim negatifti umudum yok o yüzden
canım kan sonucun 12. gün kaç çıkmıştı acaba :110: 2-3 filansa yeni yükselmiştir belki:dua::dua::dua:

0.100 tamamen negatifti
Benim de akıntım var şeffaf. Normalde sürekli akıntım olurdu ama şeffaf olmazdı pıhtı şeklinde olurdu, şu anda sadece şeffaf akıntım var dk başı günlük ped değiştiriyorum 🤦🏼‍♀️ Bat dündü, ama geç yumurtladım, testler negatif çıkıyor ne olacak bilemedim

Ignenin kacinci gunu bugun canim bende 24 subat da oldum igne ignenin 12 gunu test yaptim negatif 14 gunu pozitif cikti
Yok canım gecen ay iğne yapmıştım bu ay doktur oluruna bırakalım dedi bu ayda iki kere yumurtladım bakalım arık adetin 20. Günündeyim bugün

Ben varım cnm test yaptım ama negatif bakalım bekliyorum sen test yaptın mı belirtin var mı
Belirti denemez de belim ve sağ kasığım ağrıyor bide göğüslerim büyüdü yeşil damarımsılar oldu ama bilemiyorum adet belirtiside olabilir

çinko içirin eşinizee :) çinko sperm sağlığı için çok önemli kendiniz de kullanın googledan da araştırabilirsiniz. Doğurganlık için çok önemli. Ben eşime çinko, q10, folik asit keçiboynuzu içiriyorum. Kendim de çinko, q10, folik asit, d vitamini bazen de b12 içiyorum. Bu ay hergün olmasa da bal çörekotu tarçın yicem. hergün yemeğe korkuyorum kist olur diye zaten erken yumurtluyorum çünkü
Ben burda duyup çinko aldim bir de e vitamini aldım Q10 araştırayım. Ben de d vitamini almıştım ampul. Çörekotu bende gecikme yaptı sanırım iyi gelmedi diye düşünüyorum. Sen de temkinli ol yumurtalama problemin yoksa dikkat et

Çinkoyu kendin her gün içiyor musun aslında ben de görmüştüm bir iki kere içtim ama sonra bıraktım. Düzenli içsem mi ben de

aaaa bunu bilmiyordum artık bekliyorum bat 24 mart 24ü sabahı yaparım artık canım sen erken gebelik testi yapıcak mısın çıkar inşallah
Bugün almayı düşünüyorum merkezdeyden yapabilirsem bugün yada sabah ilk idrarla yapıcam canım normal kasetle 25inde yap garanti olsun boşa gitmesin testin 24ünde hemen çğkmayabilir yumurtlama çatlama birgün sapabiliyor

X