- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
inşallah mucizeler gelir adet olmadıgın her gün ümit varOvulasyon testi de yapiyorum bidaha yumurtlama olmadi ama su gibi akinti oldu renksiz kokusuz bu kdr cok olmazdi hayir olsun bakalım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah mucizeler gelir adet olmadıgın her gün ümit varOvulasyon testi de yapiyorum bidaha yumurtlama olmadi ama su gibi akinti oldu renksiz kokusuz bu kdr cok olmazdi hayir olsun bakalım ya
Teşekkür ederim canım, durumlar gerçekten çok benzer, beni çok iyi anlamışsın hatta bizzat yaşamışsın diyebilirim. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alacağımıza inanıyorum. Desteğin için çok teşekkür ederimMerhaba, evleneli 2 yıl olacak, daha 2 aylık evliyken eşimin ailesi bebek demeye başladı. Tabi ki çok erkendi daha, en az 1 yıl olsun sonra dedim. Sağolsun eşim saygı duydu bana. Denediğimiz ilk ay adetim 1 ay kadar gecikti, geç döllenmedir falan die düşünüyorum hala umutluydum. Bu arada Pkoluyum ama kendi içinde bir düzeni vardı yine de adetimin. Ablam da 2.yi düşünüyordu. Bugün adet günüm akşama gelmezse test yapcam sana da alayım dedi. ikimiz de yaptık, onun pozitif:) Neyse adet oldum. Sonrasında daha düzenli denemeye çalıştık. Başka bir ay benim de, kardeşimin de gecikmişti. Test alcam sana da alayım mı dedim. İkimiz de test yaptık, onun pozitif:) Bu arada kardeşim 2,5 yıldır deniyordu. Kilodan dolayı dediler 30 kilo kadar verdi ve hiç aklında bile yoktu. Hatta test aldırmak bile istemedi yoktur diye. Biz de bir kaç ay daha denedik, benim adetler de düzensizleşti iyice doktora gittik beraber. Rahim filmi çekildi hormon testi falan derken, senin bişeyin yok dedi doktor. Sadece glifor verdi. Eşimin hareketlilik sorunu çıktı 0 değil ama olması gereken değerin altında. Ultrason dedi doktor, istemedi.. Neyse keçiboynuzu kürü içirdim 15 gün bıkmadan. O ay ovulasyon testi yaptım ama hiç pozitif görmedim ağrım başladı hafiften, bir hafta sonra da adet oldum. Ama çok kısa sürdü ve az oldu. Bu ay yine ovulasyon testi kullandım 20. günde yumurtlama gördüm ve sadece o günü değerlendirdik. O günden beri değişik hissettim hep. Ağrılar, batmalar, göğüste hassaslık... 2 gün önce silik çizgiyi gördüm ve yarın kan vermeyi düşünüyorum. Ablamda da kardeşimde de, birilerine hamile olduğu müjdesini verirken içimden bişey koptu hep, kıskançlık değil kendim için burukluk. Özellikle de eşimin ailesine. Benim ailem sormaz çünkü ve olması gereken de odur. Ama sürekli ima edilmesi ve sorulması insanı gerçekten yıpratıyor. Farkındayım uzun oldu ama hepimiz farklıyız her anlamda, kardeşler bile. Kendini kimseyle karşılaştırma lütfen. Uygun bir dille bunu soranlara cevabını verince soramıyorlar tekrar. En yakın zamanda sen de güzel haberi alcaksın inşallah, o güne kadar eşinle yalnız olmanın keyfini çıkar:)
İnşallah, dileğin için teşekkürler canım. Allah sana da kalbindekini versin. :)Canım benim üzülme sakın ümidini kaybetme, tez zamanda sağlıkla sihhatle gelir bebeğin insaAllah hayırlı güzel haberler sanada, bizlere de nasip olsun insaAllah
Canım kırmızılar gelene kadar belli olmaz. Umudunu kaybetme sen yinedeOvulasyon testi de yapiyorum bidaha yumurtlama olmadi ama su gibi akinti oldu renksiz kokusuz bu kdr cok olmazdi hayir olsun bakalım ya
Aynen öyle. Benim de bir haftadır adet ağrısı vardı aslında adet olacağımı anlamıştım ama yine de bir umut işte belki de gebelik belirtisidir diyordum. Belirtilere hiç takılmadım bu ay ama insan o kadar uğraşıyo umutsuz da olmuyor bu yüzden ama adet gelince çok fena hayal kırıklığı. İnşallah seninki adetten değildir canım hayırlısı olsun bakalım hepimiz içinAllah hepimizin kalbine göre versin kızlar.. Cidden beklemek zor. Umudun boşa çıkması zor.
Belirtiler o kadar karışıyor ki. Adet ve hamilelik belirtileri resmen paralel ya. Kasık ağrısı hem tabakanın sökülmesi olablir hem de yerleşme rahmin genişlemesi olabilir. Ayırt edici değil ya sinir oluyorum cidden
Valla canım geçen aylarda hep umut ettim. Her belirtiye aha bu kez kesin farklı dedim ister istemez hem dedim yok gebelik belirtisi bu kesin, hemde içten içe adet oluyorum yine of kahretsin dedim.Aynen öyle. Benim de bir haftadır adet ağrısı vardı aslında adet olacağımı anlamıştım ama yine de bir umut işte belki de gebelik belirtisidir diyordum. Belirtilere hiç takılmadım bu ay ama insan o kadar uğraşıyo umutsuz da olmuyor bu yüzden ama adet gelince çok fena hayal kırıklığı. İnşallah seninki adetten değildir canım hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Ya bence sende hamilelik var gibi erken gebelik yaptinmikızlar 3 gündür pik mi sizce neden böyle oldu
Yaaa çok meraktayım şuan, yumurtalamadan mı çatlamadan mı?Kızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim negatifti şimdi su gibi akıntı olmuş ihtimal var mı sizce ya? Tam kafadan siliyorum bişeyler oluyor. Olsa kanda çıkardı artık demi?
Yapmadım ama adet bitiminden beri ovülasyon yapıyorum canım ilk kez pik gördüm keşke olsa 8. Ayım bu ay çok isterim olmasınıYa bence sende hamilelik var gibi erken gebelik yaptinmi
Ve akıntım da çok kaşık ağrımda çok patlayacak gibi şişkin hissediyorum yumurtlamadır inşallah bi sorun yokturYa bence sende hamilelik var gibi erken gebelik yaptinmi
Duzenli icmeni tavsiye ederim 15 mg benimki günlük ihtiyac dozu kadar yani o yuzden hic bi zarari olmazÇinkoyu kendin her gün içiyor musun aslında ben de görmüştüm bir iki kere içtim ama sonra bıraktım. Düzenli içsem mi ben de
Canim yumurtlamadan 12 catlamadan 11 gun sonra kan testim negatifti. Dayanamadim gittim test aldim simdi yine catlamadan sonra 13. Gun bugun yine yokYaaa çok meraktayım şuan, yumurtalamadan mı çatlamadan mı?
Canım sen bı test yapsana ne çıkacak bı bakalım bu bildiğin gebelik halı bugün yap bende çok merak ettmVe akıntım da çok kaşık ağrımda çok patlayacak gibi şişkin hissediyorum yumurtlamadır inşallah bi sorun yoktur
Benim de klomenin 4 günü ve bugün benim de karnımda şişlik gaz var. Karnımı içime çekemiyorum.Kızlar iğnenin 8 günü karnımda sislik var iğnenin etkisi böyle olan var mı
o bendede oldu şişkinlik kontrolün ne zaman kuzum ?Benim de klomenin 4 günü ve bugün benim de karnımda şişlik gaz var. Karnımı içime çekemiyorum.
Bende klomen kullanıyorum ama benim doktorum kontrol için çağırmadı. Bugün klomen kullanalı 4 gün oldu. Ve iki gündür bel ağrısı kasık ağrım var. Bugün sabahtan beri bi de karnım şişti gaz var içinde... sanırım Bugün çatlama olacakkızlar merhaba ben klomen kullandım bitti doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
benim bildiğim mutlaka çağırıyorlar ama adetin kaçıncı günü başladın klomene bide ovulasyon testin varsa onlada bi kontrol et benceBende klomen kullanıyorum ama benim doktorum kontrol için çağırmadı. Bugün klomen kullanalı 4 gün oldu. Ve iki gündür bel ağrısı kasık ağrım var. Bugün sabahtan beri bi de karnım şişti gaz var içinde... sanırım Bugün çatlama olacak