- 15 Şubat 2013
- 969
- 694
- 37
GünaydınnnnÖrnekmiş günaydın canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnÖrnekmiş günaydın canlar
Günaydın, ort bi saat belirle hep aynı saatlerde yapmaya çalış, ben öğlen 1 2 arası yapardim mesela.. koyulaşma arttıkça gerek duyarsam akşam bi daha yapardım.. testin cok ise günde 2 kez yapabilirsin
Eki Görüntüle 2806571
Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese benim anladıgım koyulaşmaya başlıyor dogruyum degılmı bu arada ıkı aydır ben hıc bu kadar erken baslamamıstım teste belkıde kaçırıyordum bılemedım sizce sabah akşam yapayım mı testi o değerli yorumlarınızı beklıyorum
Evet devam et ve incir ye bol su tüket tatlım en başta silik bile başladın aynen devam canım
Eki Görüntüle 2806571
Günaydın kızlar hayırlı haftalar herkese benim anladıgım koyulaşmaya başlıyor dogruyum degılmı bu arada ıkı aydır ben hıc bu kadar erken baslamamıstım teste belkıde kaçırıyordum bılemedım sizce sabah akşam yapayım mı testi o değerli yorumlarınızı beklıyorum
Tşk ederim hep 14 de yapıyrumGünaydın, ort bi saat belirle hep aynı saatlerde yapmaya çalış, ben öğlen 1 2 arası yapardim mesela.. koyulaşma arttıkça gerek duyarsam akşam bi daha yapardım.. testin cok ise günde 2 kez yapabilirsin
Tsk ederım canım ıncır ve su aynen devam edıuroım bu kadar erken koyulaşması bana göre ilginç geldi keske daha oncekınaylar daha erken yapsaydımEvet devam et ve incir ye bol su tüket tatlım en başta silik bile başladın aynen devam canım
Olsun geç kalmış sayılmazsın canım ben d ve C vitamini de kullandım sen vitamin kullanıyormusunTsk ederım canım ıncır ve su aynen devam edıuroım bu kadar erken koyulaşması bana göre ilginç geldi keske daha oncekınaylar daha erken yapsaydım
Canım çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun. İnşallah nasip olur bu ay hepimize canım. Dün çok üzüldüm ama bugün yeniden umutlandım. Canım ben hayıt otunu daha önce de kullanmıştım adetimi düzenlemişti. Geçen ay da kullandım ama bir de bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bunlar mı benim yumurtalamami geciktirdi zaten olacağı mu vardı bilmiyorum ama bu ay aslan pençesi civan perçemi ve hayıt otlarini içeceğim bir de saba aç karına bal propolis arı sütü karışımı yiyorum bakalım bu ay nasıl olacak. İnşallah bu ay hepimize bunlar vesile olurCanım benim üzülme bak biz yanındayız yalnız değilsin bizim de amacımız evlat sahibi olmak. Bende hayıt otu içiyorum şu an sabah akşam kullanıyorum. Aktardan aldım iyice ezdim bir kaşık katıyorum kaynamış suya dinleniyor içiyorum çok da rahatlatıyor adet düzeni sağlıyor rahmi temizliyor yumurtalıklara iyi geliyor. Aktarcı dedi bana çocuk için mi istiyorsunuz diye. Alan çoğu bayan çocuk için alıyor çok faydalı dedi sende kullan bir de böyle dene inşallah bebişlerimizin haberini vermek nasip olsun bize de
canım demir d kullanıyorum folık asıtıde bıraktım canım cok klullnadım cunkı 10.aydan gecen aya kadar kulanıyrdumOlsun geç kalmış sayılmazsın canım ben d ve C vitamini de kullandım sen vitamin kullanıyormusun
Ben varım cnm test yaptım ama negatif bakalım bekliyorum sen test yaptın mı belirtin var mıMarhaba kızlar batı 24ü olup bekleyen ve belirtisi olanlar var mı
günaydın canımm aminnnn inşallahhGünaydın güzel anneler ve anne adayları .haftaya inşallah güzel haberlerle başlarız .allahım herkesin kalbinden geçen duaları kabul etsin inşallah
Aynen bende bırakmıştım gebe olduğumu öğrenince geri başladım iyi yapmışsın tatlımcanım demir d kullanıyorum folık asıtıde bıraktım canım cok klullnadım cunkı 10.aydan gecen aya kadar kulanıyrdum
herşeyin fazlası zarar bıde burda kızlar bırseyler yazdı ılk gebelımde hıv kullanmamıstım hamıle kalana kadar bılemıorum ya eczacı arkadasım var oda dedı bırak hamıle kalınca kullan dedıAynen bende bırakmıştım gebe olduğumu öğrenince geri başladım iyi yapmışsın tatlım
Bence o vuasyonla takip edel bakalimBakalım neye işaret canım?
Bir tane kaldı elimde. Yapayım canım haklısın. Bakalım ne çıkacak?
Erken gebelik testi yapmayayım diyorum sonra moralim çok bozuluyor. Dayanabilirsem Bat ı beklicem inş.
Cnm bat ne zamandı olmadı gebelik testi yapsana belkide şimdi çıkacakKızlar ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim negatifti şimdi su gibi akıntı olmuş ihtimal var mı sizce ya? Tam kafadan siliyorum bişeyler oluyor. Olsa kanda çıkardı artık demi?