Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ya yumurta masaji nedr ne icin yapilir nasil yapilir

Merhaba canım yazdığını okuyunca baktım bende boynumda yok ama göğsümde var yeşil damar batım 24
Aaaa haydi insaAllah diyelim 🥰
Benim bat 28 mis 29 demişim yazdıktan sonra sonra fark ettim.
1 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, hayırlısıyla sağlıkla sihhatle gelsinler insaAllah🥰🙏🏾

Rica ederim canım öncelikle günde 2 tane içiyordum ben. İlacı 10 gün kullanacaktım 7.günde kahverengi lekenlenme ile başladı o gün bir iki damla geldi. Ertesi gün yine aynı şekilde ondan sonraki gün 9.gün daha da yoğunlaştı ama yine kahverengiydi. Sabahına yani ilacın bitti gün ise adet gibi yoğun ama kahverengi şekilde geldi ve iki güne kırmızı oldu pıhtılı ve parçalı şekilde geldi zaten ağrılı da oldu. Geciken adetle beraber içeride kalan kanın rengi kahverengi oluyor. Kısacası canım ilaç bittiği gün tamamen adet oldum adetimin 3.günü kırmızı gelmeye başladı
Ben Çarşamba gününden itibaren kullanmaya başladım 5. Gün doktorum kullanım süresi için bir şey söylemedi ama eczanede 5 gün kullanıcaksınız doktor öyle yazmış dediler benimde inşallah kırmızıya döner ya 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kizlar ya yumurta masaji nedr ne icin yapilir nasil yapilir
Canım ebru ceylanın videosu var adetliyken adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyen masaji var o yapılıyormuş adet bittikten iki üç gün sonra da yumurtlama masajı var oturarak siyah kiyafetle videosu var YouTube da ikisi de var. Ben de bu ay ikisini yapıcam inşallah 😊

Canım ben hepsini denedim boşverdim çok pozitif düşündüm üzülmeyeyim diye umutsuzmuş gibi yaptım. Mesguliyetlerim oldu geçti tam 3 yıl oldu her duyguyu denedim ama hep sonu hüsran neden böyle bilemiyorum.Dua dilimden hiç düşmez bu ay bir de 41 kere Meryem suresi okumuştum. Yaşım da geçiyor diye endişem artıyor her geçen ay ama bu ay rahatlamak için herşeyi yapacağım bakalım becerebilecek miyim. Teşekkür ederim cevaplarınız destekleriniz için
Canım benim üzülme bak biz yanındayız yalnız değilsin bizim de amacımız evlat sahibi olmak. Bende hayıt otu içiyorum şu an sabah akşam kullanıyorum. Aktardan aldım iyice ezdim bir kaşık katıyorum kaynamış suya dinleniyor içiyorum çok da rahatlatıyor adet düzeni sağlıyor rahmi temizliyor yumurtalıklara iyi geliyor. Aktarcı dedi bana çocuk için mi istiyorsunuz diye. Alan çoğu bayan çocuk için alıyor çok faydalı dedi sende kullan bir de böyle dene inşallah bebişlerimizin haberini vermek nasip olsun bize de🥰

Onu farketmedim ama bende de bat tarihinden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarındaki koyu kısımda çok az büyüme oldu

Çok teşekkür ederim canım 😍Allah razı olsun, İnşallah Allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin 🤲hamile olan herkese de isteyen herkesi de Rabbim tez vakitte hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun inşallah😌🤲
Ne demek canım Allah senden razı olsun güzel duaların için de😍 İnşallah Rabbim bize de nasip etsin🤲🏻❤️

Ben Çarşamba gününden itibaren kullanmaya başladım 5. Gün doktorum kullanım süresi için bir şey söylemedi ama eczanede 5 gün kullanıcaksınız doktor öyle yazmış dediler benimde inşallah kırmızıya döner ya 🤷‍♀️🤷‍♀️
Evet canım doktor gerekli gördüğü kadar kullanıyorsun ben çok araştırdım ilaç bittikten 5-7 gün arasında da adeti gelen çok var benim biter bitmez geldi inşallah rahatlarsın zor bir durum rahatsız hissediyorsun şişiyorsun gerçekten

Canım ebru ceylanın videosu var adetliyken adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyen masaji var o yapılıyormuş adet bittikten iki üç gün sonra da yumurtlama masajı var oturarak siyah kiyafetle videosu var YouTube da ikisi de var. Ben de bu ay ikisini yapıcam inşallah 😊
Tamm cnm arastirayim hele

Valla bende adet olmadim hala anlamadim dün test yaptim negatif çıktı elimde son bi test var yapmaya korkuyorum esime test al dedim oda gecen beni yaniltan testten almış korkuyorum yine cift cizgi cikar yanlış olurda beni boşuna heyecanlandırır diye
Anladım kuzum benım inşallah gebeliktir benım artık olmadıgı netleşti haziranda denicem artık bende nasip bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20210321-180633_Instagram.jpg
    Screenshot_20210321-180633_Instagram.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 60
Eki Görüntüle 2806075 sizce ne oluyor bu testlere göre 😒
Gorunuse gore 13 ve 18 de pik olmus iki kez yumurtlamis
Benim de bat 18 marttı. Bugün 3 gün geçti iki tane test yaptım negatif. Benim bir rahatsızlığım yok sadece prolaktin yüksek çıkmıştı. Onun için ilaç kullandım. Artı klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bu ay. Bakalım biraz daha bekleyeceğim sanırım kan testi için.
Catlatma ignesinden sonra 14 ve 19 gunleri arasinda gelir adet

Göğüs ucu hassasiyeti yaşamaya başladım ama belirti olarak saymasamda olur sanırım. Forumda biraz okudumda pozitif gören de var negatif görende var bu belirtiyle.

X