Canım benim sıkma canını ümidini de kaybetme, en yakın zamanda nasip olsun inşallah sana da
İnşallah diyorum... 1 yıldır olmadı diye de hiçbir sorunumuz yokken de klomen tedavisi alıyorum sırf süreç hızlansın diye.. Ama diyorm nasip değilmiş.. ben değilmişim seçtiği... keşke eşimin doğum gününde değil de başka gün verselerdi bu haberi.. daha az acıtırdı..Canım.. Allah en hayırlı zamanı tayin etmiştir. Sen üzme kendini.. Elbet çok güzel bir zamanlama da bu mutlu haberi vermek sana da kısmet olacak..
Ay yani yeni şans hemen bugün değerlendiriyim o zamn2. Ye yumurtlama oluyor canım nolcak hatta çatlamış
Hade inşallah ben bu ay incir tohumu kullandım cok iyi dediler ondandor galiba ilkkez iki kere yumurtluyorum o zamn bu vesiledir belki sağolunGorunuse gore 13 ve 18 de pik olmus iki kez yumurtlamis gibisin
Benimde bat 27 mart, 12 si yunurtlama 13 çatlama oldu. Dayanilibirsem salı yapcam bende. Inş güzel haberler alırız hepimizSağol canım. Salı filan yapayım ben o zaman. Ya bu kez oldu gibi geliyor ama bilmiyorum.resmen sanki rahmimi kazıyıp ta yer açış hissipolip vardı ayın başında operasyon ile aldı dr. Onla alakalı bir ağrı olmaz dedi bana Dr. Heveslendim ya bilmiyorum.
Cinsel ilişki esnasında erkeğin boşalması ile beraber vücut dışına çıkan sıvı yaklaşık 3 cc ile 5 cc arasında oluyo erkek kadının içerisine boşaldığnda bu sıvı vajina ile rahim ağzı (serviks) arasında toplanıyoKızlar merhaba benimde size çok farklı bi sorum olacak 8 yıllık evliyim ben vajinismıs hastasıydım ama çok şükür aştım ocaktan beri. Ocaktan beride korunmasız ilişki yaşıyoruz bebek istiyoruz. İlişki sonrası yatıyorum ben hep kalkmıyorum. Sizde akıntı hep içerdemi kalıyor yoksa dışarı da akıyormu ben bundan emin olamadm. Acaba diyorum ondanmı hamile kalamıyorum hiç dışarda olmamalımı
Çatlamadan değil yumurtlamadan 14 gün sonra değil miKızlar gerçekten de yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oldum artık nisan ayı hayırlı gelir umarım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahLavi12 canım benim yeni tarihimi de bat 22 nisan deneme 3. ay olacak şekilde değistirir misin
Tarihlerimiz aynı canımBenimde bat 27 mart, 12 si yunurtlama 13 çatlama oldu. Dayanilibirsem salı yapcam bende. Inş güzel haberler alırız hepimiz
Ya ikidir negatif olunca üzüldüm yarın sabah ola hayrolaSabah daha iyi olur ama ben dayanamaz yapardım tabi
Catlamadan sonra 2 3 gün kasik ağrım oldu. Şimdi hiç bisey yok canim..bugünde akinti var ama mantar olabilir arada oluyorum cunkuTarihlerimiz aynı canımçatlama da aynı valla. Salıya kadar sabır inş gönlümüze göre versin Rabbim peki herhangi bi belirti bişi var mı hissettiğin?
Markaları neydi acefotolsrı
Fotolarını atayım size bir gebenin günlüğünden aldım birini diğerini netten 30 lu almıştım. Bi gebenin günlüğünden aldığımda gördüm pikiMarkaları neydi aceba
Canm gerçekten insan üzülüyor seni çok iyi anlıyorum sizin uğraştığınizi biliyorlarmi neden o gün söylediler ki başka günde söyleyebilirler di buna benzer şeyler bende yaşadım insan sevinsede içinde bişey kalıyor bide utaniyo insan geri kıskanıyor gibi etraf hissetmesin diye geriliyorumKızlar kimler hamile.. güzel haberlere ihtiyacım var... Zor birkaç gün geçirdim sayfaya bakamadım...
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.....Ocak ortası benim doğum gümündü o zaman eşime hamilelik haberi veremedim, 14 şubat dedim veririm o da olmadı. Dua ettim -19 Mart için -eşimin doğum gününe olsa da güzel haber versem diye olmadı yine... Üstelik Allahım beni sanki sınıyordu, 19 Mart tam da o gün yeni evlenen Kaynım ve eşi bebek beklediklerinin haberini verdiler bize... Onlar adına mutlu oldum elbette ama göğsüme birşeyler oturdu, ağlamamak için çok zor durdum. Lavaboya gittim yüzümü yıkadım, Mutfağa gittim su içtim. sonra dedim ki.. Adaletin bu mu dünya... O gün bize yemeğe gelmişlerdi, kayınvalidemler görümcemler de bizdeydi.. herkes bir ağızdan tebriklerini sunuyordu 1 saat boyunca isim aradılar doğacak bebeğe.. Ben de katıldım tabi, çaktırmamaya çalıştım mutlu bir yüz çizdim.. lakin içimi Allah biliyor.. Zor kızlar çok zor...
Canım çöpe attım kaset testi ama bozuk galiba. diğeri duruyorAyni anda yaptıysan ikisini de atar misin bakalim biz de
Bu test pik olmuş ya da olmaya yakın görünen sen neden çöpe attın biriktirmiyomusunCanım çöpe attım kaset testi ama bozuk galiba. diğeri duruyor
Ovulasyon testi yapsana cnm nasıl çıkacak merak ettimSağol canım. Salı filan yapayım ben o zaman. Ya bu kez oldu gibi geliyor ama bilmiyorum.resmen sanki rahmimi kazıyıp ta yer açış hissipolip vardı ayın başında operasyon ile aldı dr. Onla alakalı bir ağrı olmaz dedi bana Dr. Heveslendim ya bilmiyorum.
Seni bi biz anlıyoruzdur anca birbirimizi anlarız ama napalım canını çok sıkma inşallah hepimize isteyen herkese nasip olsunKızlar kimler hamile.. güzel haberlere ihtiyacım var... Zor birkaç gün geçirdim sayfaya bakamadım...
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.....Ocak ortası benim doğum gümündü o zaman eşime hamilelik haberi veremedim, 14 şubat dedim veririm o da olmadı. Dua ettim -19 Mart için -eşimin doğum gününe olsa da güzel haber versem diye olmadı yine... Üstelik Allahım beni sanki sınıyordu, 19 Mart tam da o gün yeni evlenen Kaynım ve eşi bebek beklediklerinin haberini verdiler bize... Onlar adına mutlu oldum elbette ama göğsüme birşeyler oturdu, ağlamamak için çok zor durdum. Lavaboya gittim yüzümü yıkadım, Mutfağa gittim su içtim. sonra dedim ki.. Adaletin bu mu dünya... O gün bize yemeğe gelmişlerdi, kayınvalidemler görümcemler de bizdeydi.. herkes bir ağızdan tebriklerini sunuyordu 1 saat boyunca isim aradılar doğacak bebeğe.. Ben de katıldım tabi, çaktırmamaya çalıştım mutlu bir yüz çizdim.. lakin içimi Allah biliyor.. Zor kızlar çok zor...
Ebru hanım pik dedi kaset testleri atıyorum bozuk çıktılar onlarBu test pik olmuş ya da olmaya yakın görünen sen neden çöpe attın biriktirmiyomusun
Seni çok iyi anlıyorum canım ...benim bebeğim yoğun bakımda yatarken ikizim bir bebeği daha olacağını söyledi eltimin bebeği var görümcem de hamile Mayıs sonu bebeğini kucağına alacak ikizimin eşi de Haziran sonu bebeğini kucağına alacak benim bebeğim vefat etti dört ay önce ve ben doğumlarında yanlarında olacam onlar için mutluyum ama gel içime sor benim iki aylık canım kanım melek oldu Allah büyük bu da bizim sınavımız canım sıkma canını allahtan gelen baş tacı de geçKızlar kimler hamile.. güzel haberlere ihtiyacım var... Zor birkaç gün geçirdim sayfaya bakamadım...
Bu test pik olmuş ya da olmaya yakı
Canım Allah sana sabır versin ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin erken dogummuydu bebeğin o yüzden mi bide ovulasyon testin varsa sende yap ne çıkacak bakalimSeni çok iyi anlıyorum canım ...benim bebeğim yoğun bakımda yatarken ikizim bir bebeği daha olacağını söyledi eltimin bebeği var görümcem de hamile Mayıs sonu bebeğini kucağına alacak ikizimin eşi de Haziran sonu bebeğini kucağına alacak benim bebeğim vefat etti dört ay önce ve ben doğumlarında yanlarında olacam onlar için mutluyum ama gel içime sor benim iki aylık canım kanım melek oldu Allah büyük bu da bizim sınavımız canım sıkma canını allahtan gelen baş tacı de geç