Kaçtık verdi iğne canım başka ne ilaç yazdıAynen sancilar oluyordu lekeler oluyordu bide beta duzgun artmiyordu sonsuz şükür rabbime oyle bi sorun olmadi iğneyide vuruncam artik gülü seven dikenine katlanir yeterki o iyi olsunda
Valla enox 4000lik yazdi birde elenatal 1 aldim canim hersey var icinde kalp atislarini duyunca bikac baska takviyede verecegini soyledi simdilik elenatal yeterli dedi ama icinde hersey var netten bakabilirsinKaçtık verdi iğne canım başka ne ilaç yazdı
Erken gebelik hiç kullanmadım ama ilk idrarla yapsan daha güzel olur. 3 gün kalmış zaten varsa çıkabilir.Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım Bat 23 mart birde sabah ilk idrarla mı olmalı
Maalesef 29u 30u gibi bat. Daha çook bekleyeceğimKaç gün kaldı cnm bataGolldd
Maalesef 29u 30u gibi bat. Daha çook bekleyeceğim
Yarın sabah yapayım o zaman korkunun ecele faydası yok varsa da yoksa da öğrenmiş olurum. inşallah yarın sabah bana da mutlu haber vermek nasip olurErken gebelik hiç kullanmadım ama ilk idrarla yapsan daha güzel olur. 3 gün kalmış zaten varsa çıkabilir.
Canım inşallah çıkar biz de neşeleniriz inan ki, baksana ne kadar sessizzzYarın sabah yapayım o zaman korkunun ecele faydası yok varsa da yoksa da öğrenmiş olurum. inşallah yarın sabah bana da mutlu haber vermek nasip olur
Ayy bak ne güzel söyledin işte bu. Yarın ilk idrarla yap varsa büyük ihtimal belli olur canımYarın sabah yapayım o zaman korkunun ecele faydası yok varsa da yoksa da öğrenmiş olurum. inşallah yarın sabah bana da mutlu haber vermek nasip olur
İlk çocuğum için cabalarken ben de ayni böyle düşünüyordum canim sonra bir şekilde nasip oluyor. Üzme kendini.İnşallah artık cidden hiç umudum kalmadı benim herkesin olur da benim olmaz gibi geliyor gerçekten hiç olmayacak gibi hissediyorum. Olsa tam hazır mıyım onu bile bilmezken olmamasına çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum. Gerçekten eksik hissediyorum. Dün silik çizgi gördüğümde bile inanasım gelmemişti hiç umutlanmamıştım
canım senle benim bat günümüz aynıydı ben 10. gün yumurtladım senin çok geç oldu bakalım regl gecikecek mi senin. İnşallah bebiş vardır da gelmez tabi. Ben Nisan'ı bekliyorum artıkİlk çocuğum için cabalarken ben de ayni böyle düşünüyordum canim sonra bir şekilde nasip oluyor. Üzme kendini.
Ne kadar uğraştınız olması için? Doğal yollarla mı oldu biraz tavsiye verebilir misiniz?İlk çocuğum için cabalarken ben de ayni böyle düşünüyordum canim sonra bir şekilde nasip oluyor. Üzme kendini.
Herkes ayni düşüncede emin ol benim çocuğum var mesela şuan 2. Çocuğu istiyoruz olmuyor eksiklik degil o herseyin zamani var rabbim yazmış o günü bekliyoruzİnşallah artık cidden hiç umudum kalmadı benim herkesin olur da benim olmaz gibi geliyor gerçekten hiç olmayacak gibi hissediyorum. Olsa tam hazır mıyım onu bile bilmezken olmamasına çok üzülüyorum kendimi eksik hissediyorum. Gerçekten eksik hissediyorum. Dün silik çizgi gördüğümde bile inanasım gelmemişti hiç umutlanmamıştım
Evet tamamen gelmeye başladı ağrımda var. Sizler en azından bir çocuğunuz olduğu için olabileceğini hamile kalabileceğinizi biliyorsunuz ben diyorum ki ya hiç olmazsa gerçekten çok üzülüyorum. Peki ilk çocuğunuz hemen mi olduHerkes ayni düşüncede emin ol benim çocuğum var mesela şuan 2. Çocuğu istiyoruz olmuyor eksiklik degil o herseyin zamani var rabbim yazmış o günü bekliyoruzdua edip beklemekten baska bisey gelmiyor elden biz elimizden geleni yapalım suan son durum nedir söküldü mü adetiniz
Rabbim hepimize bu güzel haberi vermeyi nasip etsin inşallahCanım inşallah çıkar biz de neşeleniriz inan ki, baksana ne kadar sessizzz
Yaa kıyamam bilirim insanın hevesinin kursağında kalması ne demek ama inşallah vardır canımAynen. Esim dun testi bulmus sewinio ortaligi kaldiriyor. Dedm hemen heyecanlanma yarin bakalm falan. Boyle iste
Benim ilk cocuk çok sukur hemen oldu ilk denememizdi doktor bu ay hamile kalmaman lazim dedi kalirsam miyom vardi cok büyüktü miyomum sen riskli bir gebelik gecirirsin dedi o ay kalir miyim diye düşünürken hamile kaldığımı öğrendim yani çok sukur ilk gebeligimde beklemedim ama bu sefer 3. Denememiz olacak hala adet olmadim olsam rahatsam diyorum bir sonra ki denemeye gecsem olmadigini bildigim halde adetimi beklemem cok zorEvet tamamen gelmeye başladı ağrımda var. Sizler en azından bir çocuğunuz olduğu için olabileceğini hamile kalabileceğinizi biliyorsunuz ben diyorum ki ya hiç olmazsa gerçekten çok üzülüyorum. Peki ilk çocuğunuz hemen mi oldu