Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar uyumayan varsa yardımcı olsun lütfen bacagımın iç kısmı damarlarda sertlik acı kasılma ağrı yapıyor.Adetim gecikecek diye mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon ilacımı böyle yapar yada baska sebebi olabılır mı lütfen basına gelen yazsın sızlıyor sert damarlarım
Gebelik varmiydi ilk gebeligimi sağ bacak aramdan kasığımda kramp giriyordu öyle ogrenmistm

Ben 2 incir ve bir avuç ceviz şeklinde yedim ve bol su içtim bal tarçın çörek otu adetken başlanıyor ona başlama bence o çok sonra yapılaçak bişi sen önce yumurtlamanı göre ve kaç gün pik oluyor onu gör bana da atarsın bakarım ben olur mı
Canım ben ovülasyon testi kullanamıyorum bu ay sabahları aynı saatte ateşimi ölçüyorum o şekilde anlayabilirim. Sana da ona göre pik gününü falan söylerim

Bu sabah ayni markanin testini yaptim yine negatif. Ben anlamiyorm bir negatif bir pozitif. Kafyi yiyecm sonunda

Merhaba ben ocak ayında ayın 5 inde adet gördüm daha sonraki şubat ayı ayın 11 inde gördüm ve bu ay martta 13 ünde gördüm adet döngü uzunluğum kaç oluyor kaç yazmam gerekiyor bu tarihlere göre

Merhaba ben ocak ayında ayın 5 inde adet gördüm daha sonraki şubat ayı ayın 11 inde gördüm ve bu ay martta 13 ünde gördüm adet döngü uzunluğum kaç oluyor kaç yazmam gerekiyor bu tarihlere göre
hemen hemen aynıyız hespalayıp doneyım

Girdiğiniz verilere göre adet döngünüz yaklaşık 34 gün sürüyor.
Bir sonraki adetiniz muhtemelen 15/4/2021 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 27/3/2021 tarihi ile yumurtlama gününüz olan 1/4/2021 tarihleri arasıdır.

ama tabiki bu otomatık hesaplıyor kasım aralık ocak perıyodumda ben 32 gunde oluyorudm
ocak subat mart perıyodunda 29 gun cıktı tahmını tarıhler yanı 1 gun önce 2gün sanırım normal kabul edılıyormuş.

Girdiğiniz verilere göre adet döngünüz yaklaşık 34 gün sürüyor.
Bir sonraki adetiniz muhtemelen 15/4/2021 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler 27/3/2021 tarihi ile yumurtlama gününüz olan 1/4/2021 tarihleri arasıdır.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

X