- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Bozma daha vakit varteşekkür ederim bugün biraz moralim bozuldu ama ne yapalım artık..
Umutlanmak da istemiyorum sonra çok üzülüyorum inşallah hayırlısı olurVar gibi gülüm yaaa hadi insallah
İnşallah benim de sebebi hamileliktirBenim yumurtlamadan 5 gün sonra felan bel sırt bacak sancısı ağrısı vardı başka hiç belirti olmadı akıntı göğüs ağrısı olmadı hala yok 5+2 yim
Ben bulcam şimdi sanaCnaım tek tek baktım 20 soydı yada 25 sanırım sımdı eve gecıyorım bakıcsm telrar
Ben çok tiksinirim herseyden çabucak hayatta yapmam öyle birşey ben ya biraz titizim ben evi bile plastik eldivenle saatlerce temizlerim hastalık biraz bendeki o yüzden yapamam asla öyle şeyler kuzum yaMelom öle deme kız bazen ınsanlar yapmak zorunda kalıyorur belkışahsen benım gerekse ben bakarım zaten benden cıkıyor ayy bıde o ilişki sonrası yatma cok mantıklı ben yapabıldıhım kadar yapıyorım
Bakalım hayırlısı artıkBozma daha vakit var
Bana öyle yazdı hemen dedim size dikkatli olsun herkes akım derken bokum olmasınben yanlış yapmışım demek.tüh. önümüzdeki yumurtlamalara bakcaz artık
İnşallah hayırlısı olurAynen böyleydi canim hadi hayirlisi gitgide koyulasiyor varsa zaten
Amin canim allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin❤❤❤İnşallah hayırlısı olurbebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Beni neden bu kadar tiye aldınız çok merak ediyorum. Akıntının bir çok çeşidi var. Bazi akıntılar uzamiyor mantar veya enfeksiyon olabilir. Internette yumurtlama akıntısını belirtmek icin uzayan akıntıdan bahsetmiş. Hem bu benden çıkıyor benim vücudumun ürettiği şeyden neden tiksineyim. Mikrop veya virüs üretmiyor. Sonuçta elimi de yıkıyorum. Burada daha anlaşılır olması için elimden geleni yapıyorum halbuki aşkolsun beni bu halimde üzdünüzMillet akintisi ni eline alıyor o ne ki igrenc
Allah hepimize kolaylık versin canım. Ben baya zorlandım bu ay. Çocuk olunca ertesi gün işe gidecek olunca zor geldi yoruldum. Ne diyelim inşallah çok beklemeyelim artık. Her zorluğun ardından bir kolaylık vardır. Kolaylıklar yaklaşmıştır artık inşallahAynen ya biraksam 9 da yatar da 10.30 a kade tutuyorm sabah erken uyanmasn die. Yani firsat bulurdk da. Ben de okula gittgm icin 2 gun annemdeyim. 3 gun kizkardeslerm gelio yumurtanin catlamasina denk gelmemiz zor oluyor
İnşallah hayalet çizgisi bile heyecanlandırdı ellerim buz kesti bi garip oldum kim bilir hissetmek nasıldır Allah bize de nasip etsin inşallahAmin canim allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin❤❤❤
14 Mart 217 16 Mart 465 18 Mart 902 çıktı canım 31 ine randevu aldım ay sonu iğne mi hapımı vitaminimi kullanıp yatıyorum çok şükür hiç bilim yokIlla agri olacak diye bisey yok canim kendini yorsan belki olur ama yorulmayinca bendede olmuyor cok sukur. Sen kan takibi yaptinmi betalar nasil cikti
Aynen benim bokum oldu işte. İyi yaptın attın buraya hemen. Yoksa ben bu ay da aynı şekilde devam etcektim masajaBana öyle yazdı hemen dedim size dikkatli olsun herkes akım derken bokum olmasın
Sen hala benim mizacimi anlayamadın mi günlerdir konuşuyoruz burda ben yapım gereği tiksinirim bu tarz seylerden bu yazışma dili yanında olmak gibi olmuyor sanırım ben burda akşama kadar kendimle dalga geçiyorum bunda ne var benim yapım bu dilim sivridır ama amacım sana laf sokmak değil emin ol tiye alsam bunları yazmam dik dik konuşurum buraşı resmi devlet dairesi mi yahu latife yapıyorum latife zamanla tanırsın beni canimBeni neden bu kadar tiye aldınız çok merak ediyorum. Akıntının bir çok çeşidi var. Bazi akıntılar uzamiyor mantar veya enfeksiyon olabilir. Internette yumurtlama akıntısını belirtmek icin uzayan akıntıdan bahsetmiş. Hem bu benden çıkıyor benim vücudumun ürettiği şeyden neden tiksineyim. Mikrop veya virüs üretmiyor. Sonuçta elimi de yıkıyorum. Burada daha anlaşılır olması için elimden geleni yapıyorum halbuki aşkolsun beni bu halimde üzdünüz
Ah yavrum ya olsun bu ay daha bilinçli yaparsın bana demese bende daha çok yumurta olsun diye yontardim yeminle iyiki yazmış kız bari de yırttıkAynen benim bokum oldu işte. İyi yaptın attın buraya hemen. Yoksa ben bu ay da aynı şekilde devam etcektim masaja
Amin canm insallh. Hayrlisiyla ewlatlarimiza kavusalim.yeni telaslarimz olsunAllah hepimize kolaylık versin canım. Ben baya zorlandım bu ay. Çocuk olunca ertesi gün işe gidecek olunca zor geldi yoruldum. Ne diyelim inşallah çok beklemeyelim artık. Her zorluğun ardından bir kolaylık vardır. Kolaylıklar yaklaşmıştır artık inşallah
Umut var diyorsn yani. Yarin kalan kaset testimi yapayim.Canım kendimi buraya yazdım sürekli bir günle bile fark oluyor sen bugün erken gebelik yapmamışsin benim ayın 8 i negatifti kan 9 unda erken gebelik koyu pozitifti
Kaçma kuzum asıl birkaç hafta sonra miden bulanacak inşallah
Mizacını çok iyi anlıyorum hatta yeri geliyor gülüyorum emin ol keyifle de okuyorum mesajlarını. Ama ne bilim iğrenç felan demen ağırıma gitti. Belki de hamileliğin vermiş olduğu hassaslikla alakalı oldu bu durum. Neyse öyle olsun bakalım. No problem!!Sen hala benim mizacimi anlayamadın mi günlerdir konuşuyoruz burda ben yapım gereği tiksinirim bu tarz seylerden bu yazışma dili yanında olmak gibi olmuyor sanırım ben burda akşama kadar kendimle dalga geçiyorum bunda ne var benim yapım bu dilim sivridır ama amacım sana laf sokmak değil emin ol tiye alsam bunları yazmam dik dik konuşurum buraşı resmi devlet dairesi mi yahu latife yapıyorum latife zamanla tanırsın beni canim