Ya ben su iliskiden sonra yat olayini hic yapamadm ilk gebeligmde de. Nasil banyoya kaciyorm midem bulanioEvet normal canım bugünü mutlaka değerlendir ama sakin bir şekilde sadece zevk almak odaklı ve kesinlikle ilişkiden sonra biraz yat inşallah bebiş haberi verirsin
Bugün 9.gun o zaman ben 11.gun erken gebelikte çok koyu gördümAyın 10unda kopkoyu oldu t çizgisi. O gün hem gece hem gündüz denedik. Aslında beni gaza getren 3-4 gün önce kabız olmam, halsizliğim, memelerimin de yayık yayık büyümesiydi. Ama şimdi diyorum ki hepsini kendi kendime uydurup belirti sanmış olabilirim.
Aynen ben acemiyken bile buna pik demem ya mümkün degilYok kız yazıyı yazamadım sen demedın buraya kadar gıttım bu senın testın
Bat yarın benim bu şekilde çıktı bugün yaptığım erken gebelik testiİnsallh yarin tekrar yapalm bakalm. Sizin batiniz ne zamandi
Millet akintisi ni eline alıyor o ne ki igrencYa ben su iliskiden sonra yat olayini hic yapamadm ilk gebeligmde de. Nasil banyoya kaciyorm midem bulanio
teşekkür ederim bugün biraz moralim bozuldu ama ne yapalım artık..Bugün 9.gun o zaman ben 11.gun erken gebelikte çok koyu gördüm
Canım ya bu erken gebelıklere şahsen ben guvenemıyorum kasetde cıktıysa bence en guvenılırı o bıdaha yap bıdaha cokar bence sabah yap ilk idrarla yap bıttı gıttıErken gebelik testi yapmıştım yarın bat günüm, yarında test yaparken erken gebelik mi yapmalıyım?
Kaçma kuzum asıl birkaç hafta sonra miden bulanacak inşallahYa ben su iliskiden sonra yat olayini hic yapamadm ilk gebeligmde de. Nasil banyoya kaciyorm midem bulanio
valla ben bu ay biraz baskı yaparak yaptım ve aklıma geldikçe oturdukça yaptım erkenden adet oldumEvet onun için ve ayakta yapiyor ya siyah tshirtle onun için diyor dikkat edin bastırmayin
Canım kendimi buraya yazdım sürekli bir günle bile fark oluyor sen bugün erken gebelik yapmamışsin benim ayın 8 i negatifti kan 9 unda erken gebelik koyu pozitiftiCanm erken gebelk dun de yaptm onceki gunde cikmadi. Ben artk erken gebelige inanmiyorm
Var gibi gülüm yaaa hadi insallahYa ne güzel inşallah darısı bize olsun benimde adete bir gün kala test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama çok mu baktım anlayamadım sizinde mi böyleydi
Adetin 21. Günü anca pik oldu ama cok koyu bu sanki garip geldi bana ondan sordumregl nızmı yakın ondanmı soruyorısunuz
Bastırma sakın diyor yavaş yavaş yapcazvalla ben bu ay biraz baskı yaparak yaptım ve aklıma geldikçe oturdukça yaptım erkenden adet oldumben gelen lekeyi yerleşme kanaması zannederken adet oldum. yapmıyım bari bu ay masaj falan
Yarın sabah yapayım inşallah Bugünkünü de ilk idrarla yapmamıştım hem belki koyulaşır bilemiyorumCanım ya bu erken gebelıklere şahsen ben guvenemıyorum kasetde cıktıysa bence en guvenılırı o bıdaha yap bıdaha cokar bence sabah yap ilk idrarla yap bıttı gıttı
Aynen böyleydi canim hadi hayirlisi gitgide koyulasiyor varsa zatenYa ne güzel inşallah darısı bize olsun benimde adete bir gün kala test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama çok mu baktım anlayamadım sizinde mi böyleydi
Melom öle deme kız bazen ınsanlar yapmak zorunda kalıyorur belkıMillet akintisi ni eline alıyor o ne ki igrenc
Hımm anladım aynen cok koyu olmuş maşallahAdetin 21. Günü anca pik oldu ama cok koyu bu sanki garip geldi bana ondan sordum
ben yanlış yapmışım demek.tüh. önümüzdeki yumurtlamalara bakcaz artıkBastırma sakın diyor yavaş yavaş yapcaz
Cnaım tek tek baktım 20 soydı yada 25 sanırım sımdı eve gecıyorım bakıcsm telrarCanım sen ne zaman atmıştın o resmî hatırlıyormusun tarihinilove06