Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet normal canım bugünü mutlaka değerlendir ama sakin bir şekilde sadece zevk almak odaklı ve kesinlikle ilişkiden sonra biraz yat inşallah bebiş haberi verirsin
Ya ben su iliskiden sonra yat olayini hic yapamadm ilk gebeligmde de. Nasil banyoya kaciyorm midem bulanio

Bugün 9.gun o zaman ben 11.gun erken gebelikte çok koyu gördüm

Erken gebelik testi yapmıştım yarın bat günüm, yarında test yaparken erken gebelik mi yapmalıyım?
Canım ya bu erken gebelıklere şahsen ben guvenemıyorum kasetde cıktıysa bence en guvenılırı o bıdaha yap bıdaha cokar bence sabah yap ilk idrarla yap bıttı gıttı

Evet onun için ve ayakta yapiyor ya siyah tshirtle onun için diyor dikkat edin bastırmayin
valla ben bu ay biraz baskı yaparak yaptım ve aklıma geldikçe oturdukça yaptım erkenden adet oldum ben gelen lekeyi yerleşme kanaması zannederken adet oldum. yapmıyım bari bu ay masaj falan

valla ben bu ay biraz baskı yaparak yaptım ve aklıma geldikçe oturdukça yaptım erkenden adet oldum ben gelen lekeyi yerleşme kanaması zannederken adet oldum. yapmıyım bari bu ay masaj falan
Bastırma sakın diyor yavaş yavaş yapcaz

Canım ya bu erken gebelıklere şahsen ben guvenemıyorum kasetde cıktıysa bence en guvenılırı o bıdaha yap bıdaha cokar bence sabah yap ilk idrarla yap bıttı gıttı
Yarın sabah yapayım inşallah Bugünkünü de ilk idrarla yapmamıştım hem belki koyulaşır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…