Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle hangi gün çatladı
Ayın 10unda kopkoyu oldu t çizgisi. O gün hem gece hem gündüz denedik. Aslında beni gaza getren 3-4 gün önce kabız olmam, halsizliğim, memelerimin de yayık yayık büyümesiydi. Ama şimdi diyorum ki hepsini kendi kendime uydurup belirti sanmış olabilirim.

Canim benim tam 8 gun once kıl gibiydi cizgi bes gun öncede net çıktı adete 2 gun kalada 84.99 cikti beta
Ya ne güzel inşallah darısı bize olsun benimde adete bir gün kala test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama çok mu baktım anlayamadım sizinde mi böyleydi

Eklentiler

• 5580C6DD-6289-4220-9D2A-50AC7994A54F.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 45
  • 018DD719-EA74-4A8F-BA39-013814FA6056.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar ya. Kizkardesm zorladi test yaptm cok cok az cizgi var mi. Dun en iyi erken gebelik testlerini yaptim cikmadi. Ben anlamadim bu ay tam olmuyor diyorm yine bir umut isigi.
Hemen çıktıysa hamilesin şuan erken gebelik varsa yap benimde böyleydi ama erken gebelik çok daha koyuydu

Benim yumurtlamadan 5 gün sonra felan bel sırt bacak sancısı ağrısı vardı başka hiç belirti olmadı akıntı göğüs ağrısı olmadı hala yok 5+2 yim

Ya ne güzel inşallah darısı bize olsun benimde adete bir gün kala test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama çok mu baktım anlayamadım sizinde mi böyleydi
Canım ikinci resimde bır cızgı var yarın tekrarla tecrubelı olanlar yazar zaten koyulaşması gerekıyor gunden gune ama var gıbı duruyor

Yani kasette silik cikiyor erkende bombos kuruma cizgisi bile yok. Adetim 2 gun gecti t cizgisinin cok koyu olmasi gerekmiyir mu peki. Benm oglanda oyleydi. Senin nasildi
Canım benim kanda 30 çıktığında senin suanki silik testinle aynıydı ama erken gebelik çok koyu pembeydi predictor ile yaptım

bu masaj yerde oturup diz altına minder koyduğu masaj mı. yumurtaya saat yönünde masaj yapıyorsunuz diyo o video için mi böyle söylüyo
Evet onun için ve ayakta yapiyor ya siyah tshirtle onun için diyor dikkat edin bastırmayin

Canım ikinci resimde bır cızgı var yarın tekrarla tecrubelı olanlar yazar zaten koyulaşması gerekıyor gunden gune ama var gıbı duruyor
Erken gebelik testi yapmıştım yarın bat günüm, yarında test yaparken erken gebelik mi yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…