Herkese merhabalar buraya transfer oldum :) bol hamişli topik olsun inşMart ayında hamilelik planlayan güzel anne adayları
Birlikte takip edip güzel haberler alalım
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyeceğim
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?
Kullanıcı B.A.T. Yaş İlaç / Takviye Ne zamandır deniyor? Sonuç gguncesi
2.03.2021 26 FOLİDOCE 7 AY Feyzaanrr
2.03.2021 24 3 AY dilo00
3.03.2021 30FOLBİOL 6 AY SmhaY
3.03.2021 26 FERAMAT, ELEVİT, FOLBİOL,
ZİNCO, APİKOBALİLK AY Sen10
3.03.2021 32KLOMEN, FOLBİOL, OTRİVELLİ 6 YIL Black36
3.03.2021 27 2 AY zuzu kobay
4.03.2021 28 DVİT, Q10, FOLİK ASİT,
TİROİD İLACI18 AY Pungar35
5.03.2021 34 1,5 YIL berguzar34
5.03.2021 26 FOLACTİVE 7 AY caglaaaaaa
5.03.2021 31 FOLİCUS 2 AY
Golldd 5.03.2021 29 - 3 AY Sadglozgrr
6.03.202125 6 AY esuba
6.03.2021 29 DUBHASTON 1 AY sim84sim
6.03.2021 36 DVİT, FOLAT, ARISÜTÜ 3 AY 28mn
10.03.2021 28 FOLBİOL, FERRUM, DEVİT 3 2 AY Derin1111
12.03.2021 28 2 YIL Asli47
12.03.2021 30 BALIK YAĞI, DVİT, FOLİN 3 YIL
Lavi12 21.03.2021 31FOLATTRO, Q10, ARISÜTÜ İLK AY
Ben yapıcam canım laboquick bendekilerin markası genelde reglin 10-11. günü görüyorum pikiŞimdiden sipariş verdim, artımed ovulasyon testi. Takip yapacak olan var mı kızlar aranızda
Bende ilk kez geçen ay yaptım 14 15 de gördüm piki, bu ay da aynı mı olacak bakalımBen yapıcam canım laboquick bendekilerin markası genelde reglin 10-11. günü görüyorum piki
Benim testim de laboquick bende denicem hayırlısı olsunBen yapıcam canım laboquick bendekilerin markası genelde reglin 10-11. günü görüyorum piki
Tesadüf.. . Ben de Bat 9 mart ve bende de kan pıhtılaşması var Allah nasip eder de hamile kalırsam iğne kullanacağım şu anda coraspin kullanıyor musunuzMerhaba bat 9 Mart —kullandığım ilaçlar->folikosal ,eutrox, d vitamini 2 aydır istiyoruz ovilasyon takip yapıyorum (bir kızım var 8 yaşında , ekimde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalık zorunlu kürtaj oldum)kan pıhtılaşması varmış bende hamile kalınca iğne kullanacağım
Merhaba mesajları yeni okuyorum topikteki. Sizin de mesajınız dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun. Kaybetme sebebiniz neydi acaba. Bende kaybettim 20 haftalık kızımı maalesef 5 ay önceEkledim seni de kuzum. Bat 3 şubat olan arkadaşlar şubattan umudu kesti artık martı bekliyor. Bense melek annesiyim ❤ 20 haftalık hamileydim 6 ay önce kaybettim kızımı sezeryan olduğum için bekleme sürem vardı Mart'ı bekliyorum umutla.. ilk aydan olur mu bilmem ama gün gün duayla saydim bekledim günleri. Hepimize çok dua ediyorum
Ben varım canım 2014 ocakta doğum yaptım, senin gibi gece gündüz burdaydım :) uzun seneler sonra yeniden geldim ama 10 aydır tık yokArkadaşlar hepinize selam.Cok uzun yıllar geçmiş buralara gelmeyeli.8 yaşında bir oğlum var. O dönemlerde gece gündüz buradan çıkmadım.Var mi benim gibi 37 yaşına gelip boyu kadar çocuğu olup tekrar bebek isteyen.Umarim isteyen herkese isteği zaman nasip olur.Hepinize sevgiler.
Bende yapıyorum geçen ay labquickle takip ettim ama olmadıŞimdiden sipariş verdim, artımed ovulasyon testi. Takip yapacak olan var mı kızlar aranızda
Hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim sizin sebep neydi çok geçmiş olsunMerhaba mesajları yeni okuyorum topikteki. Sizin de mesajınız dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun. Kaybetme sebebiniz neydi acaba. Bende kaybettim 20 haftalık kızımı maalesef 5 ay önce
Çok zor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum Bizim sebep yokken birden kalbi durmuş ve vucudu ödem tutmuş fark etmediğimiz için.. Sorun olarak kan pıhtılaşması çıktı bende. Diğer testler temiz ama ben sezaryen olmadım normal düşük olduHipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim sizin sebep neydi çok geçmiş olsun
pıhtılaşma için şimdi önceden tedaviye başlanırsa hiç sorunsuz geçer inşallahÇok zor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum Bizim sebep yokken birden kalbi durmuş ve vucudu ödem tutmuş fark etmediğimiz için.. Sorun olarak kan pıhtılaşması çıktı bende. Diğer testler temiz ama ben sezaryen olmadım normal düşük oldu
Bende oyle aldığım pembe şeyler elimde kaldı çok zor gerçekten şimdi yine hep birşe olacak korkusu çok zor. Benim bundan once bide sürpriz hamilelik olmuştu haberim bile yoktu. Oğlum daha çok küçüktü istemeden oldu ve direk düştü bebek görünmeden. Çok aşırı üzülmedim. Yani üzülmemişim.şimdi koskaca bebeğimi kaybedince anladım. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahpıhtılaşma için şimdi önceden tedaviye başlanırsa hiç sorunsuz geçer inşallahinsan çok korkuyor. Çok isterdim ilk hamileliğimdeki gibi içim sevinç dolu olsun hiç korkum olmasın isterdim ama bu yaşanılanlardan sonra çok zor. Hamilelik nasip olursa umut bağlamaya bağlamaya atlatmaya çalışıcam hamileliği ben sanırım :)
Amin inşallah çok sağolGeçmiş olsun Lavi ve Black.Umarim bundan sonrası sorunsuz geçer.
Rose bu kadar uzun zaman ara vermemek gerekiyormuş gibi hisssettim.Ben henüz denemedim.Ben varım canım 2014 ocakta doğum yaptım, senin gibi gece gündüz burdaydım :) uzun seneler sonra yeniden geldim ama 10 aydır tık yok
Aynen canım öyle demişti herkesRose bu kadar uzun zaman ara vermemek gerekiyormuş gibi hisssettim.Ben henüz denemedim.