Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam ,bisey danismak istiyorum.Adet bitince iliski duzeniniz nasıl oluyor ? Yumurtlamaya kadar duzenli mi ? Gun aşırı ,hergün yada iki gunde bir vs (Yani bu düzen nasıl olmalı ?) Yada bata kadar tam gaz devam mı
Ben adetim bittiği günden sonra gün aşırı yapmaya başladım canım bu ay,önerilende öyle diyorlar ama bakalım .İlk gebeliğimde yumurtlamadan sonra ilişki olmuştu bir yada iki gün sonra ,hatta kafamda bu ay olmadı birdahaki ay iyi değerlendirecem filan demiştim ama o ay hamile kalmıştım.Rahatlıktan mı yoksa olacağından mı bilmiyorum ama Bu ay inatla ovulasyon yapmıyorum zaten gün aşırı oluyor bide akıntımı takip ediyorum ,eşim almış gelmiş dün test ısrarla yapmıyorum ama O testler beni daha çok strese sokuyor gibi geliyor gün aşırı devam bakalım

Ya canikom yaa oh şifa olsun inşallah Ben de istiyorum kullanmak pazartesi alayım diyorum deneyip görücez sanırım
Ben bir kere sormuştum burada. Bir arkadaş kullandığı ay hamile kaldığını söylemişti. Bir kaç yerde de okudum övenler var. Zaten suda çözülenlerden ve tadı portakal suyunu andırıyo fena değil. Banada doktor vermişti ee onu da kullanayım kombo olsun dedim içerisinde 20 çeşit vitamin, 400 mg Folik asit var. Tavsiye ederim

Kizlar selam ,bisey danismak istiyorum.Adet bitince iliski duzeniniz nasıl oluyor ? Yumurtlamaya kadar duzenli mi ? Gun aşırı ,hergün yada iki gunde bir vs (Yani bu düzen nasıl olmalı ?) Yada bata kadar tam gaz devam mı
Canım ben ovülasyon takibi yapıyorum, yumurtlamayı gördüğümüzde ard arda 3 gün gibi deniyoruz, yumurtlama sonrası çatlama vs diğer günler normal

AMh kaç oluncA öneriyor onu Doktorlar birde ne işe yarıyor?
Aslında Amh’la ilgili değil de acil hamile kalınması gerektiğinde doktorlar takviye olarak veriyor. Yumurtalar daha kaliteli oluyormuş vede büyüyormuş. İçerisinde 400mg folik asit de var ek kullanmaya gerek yok. Tavsiye ederim

Bu konuda ben de önerileri merak ediyorum açıkçası :) Bir de çatlama görüldükten sonra ilişkiye ne kadar süre daha devam edilmeli 2-3 gün mü yoksa garanti olsun diye bat a kadar devam mı

Bu konuda ben de önerileri merak ediyorum açıkçası :) Bir de çatlama görüldükten sonra ilişkiye ne kadar süre daha devam edilmeli 2-3 gün mü yoksa garanti olsun diye bat a kadar devam mı
Sık sık yani günaşırı ilişkide spermin kalitesini düşüyormuş. Banada doktor 1 gün ara ile ilişki önermişti. Genellikle burada da gördüğüm kadarıyla pik günü ve sonraki 2 gün değerlendiriliyor. Gerisi artık keyfi olsun canım mecbur olacak diye hem erkeği zorlamak oluyor hemde ne bileyim işte keyfide kaçıyor bi yerde bana göre

Bende şunu sorayım hayıt otunu internetten aldım. İçerisinde civanperçemi ve aslanpençesi var yani karışık. Bu şekilde karışık kullanan var mı aramızda? Ya da bu markayı kullanan?

Eklentiler

• 50E1C195-D0D1-4294-8C8C-55D7DAD02825.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 18
  • F93873C7-DE8D-4C72-B6FA-2336994864A2.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 19
Sağol canım verdiğin bilgiler için

Canım günaşırı dediğimiz zaten bir gün yapıp bir gün yapmamak,hani bazen o bile fazla gelmiyor değilde napalım

Ovulasyon testi kullanmadan Valla bata kadar hergün yapanda var bata kadar gün aşırı yapanda ve ov. Testi ile birlikte yumut ve çatlama döneminin 5 gün peşpeşe değerlendirip sonra bata kadar bacı-gardaş olan da var bence gün aşırı iyidir ihtimalin çok fazla ve kaçırmazsın o günleri bence denk gelir her türlü

Canikom kesin alıyorum bunu inşallah Pazartesi günü Bir de Biestron dhea var şimdi onu da araştırıyorum gerekir mi diye ..ama prowomen tamamdır

Merhaba
Yaş 33
Yeni deniyceğiz
İlaç folik asit d vitamini beni de eklerseniz sevinirim

Canikom kesin alıyorum bunu inşallah Pazartesi günü Bir de Biestron dhea var şimdi onu da araştırıyorum gerekir mi diye ..ama prowomen tamamdır
O ne ki duymamıştım hiç. Ya da hiç söyleme alırım başka birşey istemiyorum artık yoksa büyüteyim derken kist oluşacak

Bir gun boş bir gün dolu degil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…