Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar umut var herzaman ben bu ay doktora gitmeye ara verdim o da geriyor beni. Kendi kendime bos verdim her gece youtube ta bir meditasyon var onu yapiyorum hamilelik ve pozitif dusunme icin tavsiye ederim bilinc olarak cok faydasini gordum. Hep olacak diyip asla negatifi cagirmayin biz rahatlayacagiz mi hormonlarimizda dengesini bozmasin

Yaa banada öyle dediler adet ağrısı gibi oluyormuş, peki siz ne durumdasınız, denemeye başladınızmı
Evet canım korkma yani insan tedirgin oluyor ama gerçekten zor değil. Evet Ben geçen sene martta hamile kaldım ama kimyasal oldu sonra zaten pandemi vs düşünmedik belki arkasına deneseydin olurdu bilmşyorum ama kısmet olmadı şimdi yeniden denemeye başladık bu ay olmadı bakalım inşallah martta yine bir süpriz yapıp bu sefer sağlıkla gelir

Bu ay olmazsa ben de hayıt ve caksir siparis verdim. Bal corek otuna ek onlara baslicam
Ay caksir da iciyorum sabahlari unuttum onu yazmayi .hayit ne icin di? Ama digeri migdemi bulandirdi. Onun yerine tahin pekmez ceviz avokado yumurta falan tuketmeye calisiyorum hazir evden calisiyorken bu firsati degerlendirmeye ozen gosteriyorum

İnşallah hayırlısıyla bu ay olur o zaman eşim test vercek pazartesieğer bir sorun yoksa bu aydan umutluyum

Kizlar selam ,bisey danismak istiyorum.Adet bitince iliski duzeniniz nasıl oluyor ? Yumurtlamaya kadar duzenli mi ? Gun aşırı ,hergün yada iki gunde bir vs (Yani bu düzen nasıl olmalı ?) Yada bata kadar tam gaz devam mı

Adet bitene kadar kullansak sadece bisey olur mu acaba cunku corek otu var icinde belki iyi gelmeye bilir adet sokturur cunku corek otu bilemedim
Adetin basindan itibaren kullanirsan adet söktürmez bence ya. Regle yakin kullanirsan belki corek otunun adet söktürücü özelliği oldugunu bilmiyordum acikcasi

Ay caksir da iciyorum sabahlari unuttum onu yazmayi .hayit ne icin di? Ama digeri migdemi bulandirdi. Onun yerine tahin pekmez ceviz avokado yumurta falan tuketmeye calisiyorum hazir evden calisiyorken bu firsati degerlendirmeye ozen gosteriyorum
Hayıt hormonlari düzenliyormus. Bal corek otu da cok aci oluyor diyorlardi ama benim yaptığım karisim cok tatli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…