İkiye kesiyorlar makasla uzunlamasina bende deneyeceğim bı sabah bı akşam yaparım tek testle iki testNasıl oluyormuş öyle canım yeni duydum
Bal çörek otu tarifi nasıl bende yapayım erken yumurtlatiyirsaEvet pik olmuş
Yok daha varKızlar adetim dün bitti daha.. bugün test yaptım sizce erken mi yumurtalacağımm
Ya canikom yaa oh şifa olsun inşallahBen bennndün başladım kullanmaya. Etkilerini yazarım
Woww pik olmus. Ben o bal corek otunu yapamadim cok midemi bulandirdi oyuzden aslan pencesi cayini iciyorum bakalim adetiimin son gunleri kismetKoyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
Bu ay olmazsa ben de hayıt ve caksir siparis verdim. Bal corek otuna ek onlara baslicamWoww pik olmus. Ben o bal corek otunu yapamadim cok midemi bulandirdi oyuzden aslan pencesi cayini iciyorum bakalim adetiimin son gunleri kismet
Evet canım korkma yani insan tedirgin oluyor ama gerçekten zor değil. Evet Ben geçen sene martta hamile kaldım ama kimyasal oldu sonra zaten pandemi vs düşünmedik belki arkasına deneseydin olurdu bilmşyorum ama kısmet olmadı şimdi yeniden denemeye başladık bu ay olmadı bakalım inşallah martta yine bir süpriz yapıp bu sefer sağlıkla gelirYaa banada öyle dediler adet ağrısı gibi oluyormuş, peki siz ne durumdasınız, denemeye başladınızmı
Ay caksir da iciyorum sabahlari unuttum onu yazmayi .hayit ne icin di? Ama digeri migdemi bulandirdi. Onun yerine tahin pekmez ceviz avokado yumurta falan tuketmeye calisiyorum hazir evden calisiyorken bu firsati degerlendirmeye ozen gosteriyorumBu ay olmazsa ben de hayıt ve caksir siparis verdim. Bal corek otuna ek onlara baslicam
Canım ben bal+arısütü+polen karışımı aldam onu yiyorum, hayıt otu suyu var birde testere dişli aslan pençesine başlıcam pazartesiBal çörek otu tarifi nasıl bende yapayım erken yumurtlatiyirsa
İnşallah hayırlısıyla bu ay olur o zamanEvet canım korkma yani insan tedirgin oluyor ama gerçekten zor değil. Evet Ben geçen sene martta hamile kaldım ama kimyasal oldu sonra zaten pandemi vs düşünmedik belki arkasına deneseydin olurdu bilmşyorum ama kısmet olmadı şimdi yeniden denemeye başladık bu ay olmadı bakalım inşallah martta yine bir süpriz yapıp bu sefer sağlıkla gelir
Adet bitene kadar kullansak sadece bisey olur mu acaba cunku corek otu var icinde belki iyi gelmeye bilir adet sokturur cunku corek otu bilemedimİkinci gün baslayip 12 gün yapılıyor sanirim. Ben de ikinci gün basladim
AMh kaç oluncA öneriyor onu Doktorlar birde ne işe yarıyor?Ben bennndün başladım kullanmaya. Etkilerini yazarım
Çok iyi yaa gerçekten olabilirİkiye kesiyorlar makasla uzunlamasina bende deneyeceğim bı sabah bı akşam yaparım tek testle iki test
Adetin basindan itibaren kullanirsan adet söktürmez bence ya. Regle yakin kullanirsan belki corek otunun adet söktürücü özelliği oldugunu bilmiyordum acikcasiAdet bitene kadar kullansak sadece bisey olur mu acaba cunku corek otu var icinde belki iyi gelmeye bilir adet sokturur cunku corek otu bilemedim
Ben kullandim bi donem gecikmemesi icin ordan biliyorum ama bisey olmaz insaAllahAdetin basindan itibaren kullanirsan adet söktürmez bence ya. Regle yakin kullanirsan belki corek otunun adet söktürücü özelliği oldugunu bilmiyordum acikcasi
Hayıt hormonlari düzenliyormus. Bal corek otu da cok aci oluyor diyorlardi ama benim yaptığım karisim cok tatli olduAy caksir da iciyorum sabahlari unuttum onu yazmayi .hayit ne icin di? Ama digeri migdemi bulandirdi. Onun yerine tahin pekmez ceviz avokado yumurta falan tuketmeye calisiyorum hazir evden calisiyorken bu firsati degerlendirmeye ozen gosteriyorum
O halde ben yumurtladigimdan emin olursam icmeyi birakayim 12 gune tamamlamaya calismayayim hiçBen kullandim bi donem gecikmemesi icin ordan biliyorum ama bisey olmaz insaAllah