Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey dikkatimi çekti bu kadar ilaç, kür, takviye karaciğerinizi mafeder. Umarım bunu dikkate alarak alıyorsunuzdur.

Ovulasyon testi kullanmadan Valla bata kadar hergün yapanda var bata kadar gün aşırı yapanda ve ov. Testi ile birlikte yumut ve çatlama döneminin 5 gün peşpeşe değerlendirip sonra bata kadar bacı-gardaş olan da var 😂 bence gün aşırı iyidir 🥳🥳 ihtimalin çok fazla ve kaçırmazsın o günleri bence denk gelir her türlü 🎈
Gorev gibi oluyor diye sormak istedim cunku bu bir sureç , ne kadar zamanda bebegin gelecegi de belli degil 🙄

Koyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
Ben de tam bunu soracaktım çörek otu bal tarçın 😌 hangi ölçüler de ve hangi zamanlar da kullandın anlatır mısın canım
Maşallah böyle pik görmedim vallahi

Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
@Birmühendisinrüyası kullanıyor canım
Beni de bilgilendirin lütfen

Bir şey dikkatimi çekti bu kadar ilaç, kür, takviye karaciğerinizi mafeder. Umarım bunu dikkate alarak alıyorsunuzdur.
Canım ben bir zamanlar hayıt suyu kullanmıştım 😊 onun dışında daha birşey kullanmadım henüz ..şu an araştırıyorum sadece 😎

Pik gordugunuzde canim yani degil mi ? Daha oncesi serbest atış mı 😇😇🙈
Evet canım yumurtlama gördüğünüz gün, ondan sonraki gün koyuluk devam ediyorsa bizde devam, yumurtlama bazen 2 gün sürebiliyor, sonraki gün silikleşirse o günü yine değerlendiriyoruz, biz geçen ay ilk ovüle başladık bu ay tekrar denicez 🙈

Ben bir kere sormuştum burada. Bir arkadaş kullandığı ay hamile kaldığını söylemişti. Bir kaç yerde de okudum övenler var. Zaten suda çözülenlerden ve tadı portakal suyunu andırıyo fena değil. Banada doktor vermişti ee onu da kullanayım kombo olsun dedim😂 içerisinde 20 çeşit vitamin, 400 mg Folik asit var. Tavsiye ederim ❤️
İlacın Adı neydi tam olarak canım
Bir de benim de amh düşük her isteyen kullanabilir mi sadece vitamin mi içeriyor

İlacın Adı neydi tam olarak canım
Bir de benim de amh düşük her isteyen kullanabilir mi sadece vitamin mi içeriyor
PROWOMEN Evet takviye amaçlı bütün vitaminler var içerisinde. Doktor tavsiye etmişti. Herkes kullanabilir. Oluşan yumurtanın daha kaliteli olmasını ve büyümesini sağlıyormuş. Tabi bende yeni kullanmaya başladım. İnşallah faydasını görürsem yazarım ☺️

Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Merhaba ben 3 ay kullandım. Benim kan değerlerim güzel oldu vitaminler eksiklikler açısından. Hamilelik olmadı ama herhalde yumurtaların kaliteli olmasına yaramıştır🙄Şimdi değiştirdim vitamini

Karaciğeri mahfedeceğim bir ürün kullanmıyorum. Aksine iyi geleceğini düşünüyorum. Burada kürleri konuşuyoruz ama hepsini birden yapmıyoruz. Ben vitamin, hayıt suyu ve arı sütü kullanıyorum. Hepsinin aslında yumurta büyütmekte ziyade çeşitli faydaları mevcut. Yememe içmemede dikkat ediyorum mis gibi :)

X