Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam 12. Gündü. Haklısınız miratech marka güvenlirdir, 6 gün öncesinden çıkarır ama belki idrara geç geçer bilemiyorum ki . Umut taciri gibi konuşuyorum bende. aslına bakarsanız sizin yaptığınız doğru çünkü ben psikopat gibi yaa değilse yaa olursa diye 6 test yaptığımı biliyorum bu aralar. Bu en beteri valla. Siz en azından olmadı, dediniz kafada bitirdiniz olursa müjdeli haber olur sizin için. Valla bende bu ay bat’a kadar hiç bir şekilde test yapmamayı gecikirse yapmayı düşünüyorum. Hem maddi hem manen yıpratıcı bir süreç.

Siz hamile değil misiniz? Silik çizgi gördüm demiştiniz

Kızlar erken gebelik testlerini enine kesip iki kere kullanıyorlar mantıklı bende şuan 11 tane predictor var zamanı gelince ilk testlerimi bende kesip yapacam

Yaa banada öyle dediler adet ağrısı gibi oluyormuş, peki siz ne durumdasınız, denemeye başladınızmı

Çok saolun kızlar valla siz yazınca daha rahatladım bakalım bana ne diyecekler

Yok. Bir kere o çizgiyi görmüştüm ama 7 ay önceydi daha görmek nasip olmadı
İnşallah tekrar nasip olur. Bende 8 aydır deniyorum ama olmuyor eşim de ve bende bir sıkıntı yok hormonlar normal ve yumurtlama günlerini elimden geldiğince değerlendirdim ama olmuyor nasipte yok demekki bu ay farklı bişey yapacağım Instagram da BİR EBENİN GÜNLÜĞÜ diye bir sayfa var ordan ovu testi satın alacağım .. Ebru hanimimn bayağı müşterisi var ve çok yardımcı oluyor

Evet bende takip ediyorum bu aralar. Çok faydalı bilgiler paylaşıyor ve hamile kalan çok takipçisi var. Hatta oradaki röp. Okuyorum. Umut veriyor cidden Kim bilir size uğurlu gelir belki

Kızlar adetim dün bitti daha.. bugün test yaptım sizce erken mi yumurtalacağımm

Eklentiler

• IMG_20210213_140729.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı

Kızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Ben bennn dün başladım kullanmaya. Etkilerini yazarım

Kızlar selam Kırmızılar 1 gün önce geldi bende. Tüm belirtiler fos çıktı inşallah bu ay mutlu haberler verebilirim. pek umudum yok ama... Lavi12 beni de listeye ekleyebilir misin
1- bat 13 mart
2- yaş 31
3- kullandığım ilaç folbiol (pazartesi kadın doğuma gidicem başka bişey verirse haber veririm)
4- 3 aydır deniyoruz
inşallah bu topic uğurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…