- 9 Şubat 2021
- 105
- 143
Canım aynen bir tek yumurta bile varsa umut var ..Rabbim istesin yeter kiKesinlikle öylee canım Valla öyle enerjiksin ki umutlandırıyorsun da beni. Umut her daim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynen bir tek yumurta bile varsa umut var ..Rabbim istesin yeter kiKesinlikle öylee canım Valla öyle enerjiksin ki umutlandırıyorsun da beni. Umut her daim var
Sevgili arkadaşım amh kaderdaşım bu amh larla gebe kalalım gönül partisi yapıcaz seninle1’in altına indiğinde alarm derler ama yine rahat bir 10 yılınız var sizin. Hem yumurta rezervinden önce oluşan kaliteli yumurta daha iyidir. Benim 0,01 olduğu için acelem. Bakalım herşey nasip
Yapalımmmm kaderdaşımmmm hemde ne parti yapıcaz Çünkü hakettikkk , zafer inananlarındırSevgili arkadaşım amh kaderdaşım bu amh larla gebe kalalım gönül partisi yapıcaz seninle
çok katıldımYapalımmmm kaderdaşımmmm hemde ne parti yapıcaz Çünkü hakettikkk , zafer inananlarındır
inşallah bu ay olur bende sizi takipteyimAnestezi diye bir seçenek yoktu. C kollu makine diye geçiyor. Doktorum sonuçlarıma baktı kendisi de tekrar usg ile baktı. Korunun veya deneyin demedi. Pazartesi ya da Salı günü yumurta takibine gideceğim. Belki pazar günü denemeye başlarız
Canım bende yaptırdım anestezi almadan. Hatta benim sağ da tıkanıklık çıktı ve açtılar o anda ilaç verip adet ağrısı gibi ağrım oldu ilaç verirken ve yaptırdığım yer Ped vs her şeyi verdi kanamaya karşı çok hafif bir kanamam oldu benşmde o gün sızıntı gibi sonra geçti. Korunma için doktorum şöyle dedi tedbir amaçlı bu ayı atla sonra ki ay dene dedi bazısı hemen dene diyor doktora göre değişiyor bu durum. Sonucu zaten rapor olarak veriyorlar ordan kendinde bakabiliyorsun.Yaa çok güzel anestizi olmadan yaptırdınız sanırım, ya doktorunuz gördümü sonucunuzu yani korunun gibi bi öneride bulundumu 10-15 gün
Benim mesela filmi çektirdiğim ay korunmamk istedi doktorum sonraki ay hamile kalmıştım rahim filmi çektirince tıkalı kanallar açıldığı için hamilelik olasılığı artıyormuş ve anestezisiz çektirdim öyle büyük bir ağrısı olmuyor hafif bi regli ağrısı gibi korkucak hiç birşey yok merak etmeyinYaa çok güzel anestizi olmadan yaptırdınız sanırım, ya doktorunuz gördümü sonucunuzu yani korunun gibi bi öneride bulundumu 10-15 gün
Evet öyle bir akıntıydı bugün takvimine göre yumurtlamam hayıt otununda etkisi varmıdır tam kestiremiyorum ilk kez içtim yumurtlama testinide doktorum yapmamı istemedi strese girme artık diye kızdı rahat bırakmak bazen daha doğrusu diyoryumurta akı kıvamındaki akıntıdan bahsediyrosun herhalde değil mi
Düzenli adet oluyrm pik goruyorum ovulasyonda ama tutmadı 3 aydır1’in altına indiğinde alarm derler ama yine rahat bir 10 yılınız var sizin. Hem yumurta rezervinden önce oluşan kaliteli yumurta daha iyidir. Benim 0,01 olduğu için acelem. Bakalım herşey nasip
Bu rahim filminde kanal sonradan tıkanır mi bide neyle tıkanıyor benim bir oglum var doğumdan sonra tıkanmış olabilir miBenim mesela filmi çektirdiğim ay korunmamk istedi doktorum sonraki ay hamile kalmıştım rahim filmi çektirince tıkalı kanallar açıldığı için hamilelik olasılığı artıyormuş ve anestezisiz çektirdim öyle büyük bir ağrısı olmuyor hafif bi regli ağrısı gibi korkucak hiç birşey yok merak etmeyin
Olabiliyormuş.. bununla ilgili instagramda bir canlı yayın izlemiştim ordaki doktor ilk bebekten sonra anne herhangi bir enfeksiyon geçirmiş olsada tüplerde yapışıklık yapabilir o yüzden ilk çocuk ikinci çocuk farketmez hsg çekmeyi gerekli görürüz dedi..izlemek istersen bir gebenin günlüğü hesabında yayının kaydı varBu rahim filminde kanal sonradan tıkanır mi bide neyle tıkanıyor benim bir oglum var doğumdan sonra tıkanmış olabilir mi
aboov o ney gız maşşalah arşa çıkmış pikKoyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
Bal corek otu tarçin kurunu ne zaman baslayip kac gun yapiyorsunuz benim adetimin 1. Gunu bende baslamak istiyorumKoyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
İlk defa bu kadar koyu gördüm. Öylesine bi yapayim demistim daha vaktine vardi çünküaboov o ney gız maşşalah arşa çıkmış pik
Maşallah güzel pik değerlendirme başlasınKoyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
Sizin 4 gün varmış bata. Erken mi yumurtladınız belki çıkardı adet günü ve ya 2 gün kala? Ben bata 1 kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim beta 70 di.Günaydın arkadaşlar bende Şubat topiginden buraya transfer oldum bat 17 Şubat bu Sabah test yaptım ve ne yazık ki NEGATİF şu an âdeti bekliyorum .. 35 yaşındayım ..şimdiye kadar 2 gebelik geçirdim biri kürtajla sonuçlandı bir tanede 3 yaşında kızım var .. kendiligimden hamile kalıyorum ama çok Zor kalıyorum ovu testi takıp etmeme rağmen inşallah burda güzel haberler veririz birbirimize bol bebisli bir topik olur
Benim yumurtam 2 Şubat'ta çatladı en azından azıcık bir pembe silik çizgi gormeliydim ama bembeyaz testin markası miratech.. tâbi gebe olursam çok mutlu olurum ama açıkçası umudum kırıldı.. zamanı var demekki siz yumurtlamanin kaçıncı günde silik çizgi gördünüzSizin 4 gün varmış bata. Erken mi yumurtladınız belki çıkardı adet günü ve ya 2 gün kala? Ben bata 1 kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim beta 70 di.