Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar testlerim bittigi icin dunle bugun yapamadim ama suan yumurta aki gibi akintim var her wc ye geçişimde geliyo dun iliski oldu bugun olmicakdi ne yapsam acaba bu sabah dami degerlendirsem bilemedim 14 yumrtlama gunum akil verin bigun arayla diye duzene almıştım halbuki buay

Yok sanmıyorum canım ya korunun diyeceğini hatta rahim filminden sonra gebe kalma ihtimalin artabilir bile.. olası bi basit tıkanıklık vs varsa açılıyormuş ve spermlerin yolu açılıyor😊 inşallah sorun çıkmaz çok güzel sonuçlar alırsın ⭐
İnşallah canım bu ay yüzümüz gülsün hepimizin, 🤲🏻🙏🏻❤️😊

Bursadayım ben siz nerdesiniz, adetin kaçıncı günü sizin,sorgu sual 😁
İzmir canım.ben bir ay evvel gitmiştim doktora eğer gebelik olmazsa adetin olsun bitince geri gel 5 günü geçirme dedi.bu kez rahim filmi çekicez anestezili dedi ama adetim bi türlü başlayamadı doğru düzgün.sızıntı gibi geliyo .bi gün gelmiyor ertesi gün geri leke geliyo.yani tam sökülse şöyle bitecek de ..ben de hemen gidicem valla şimdiye kadar çekilmediğime pişman oldum zaten

İzmir canım.ben bir ay evvel gitmiştim doktora eğer gebelik olmazsa adetin olsun bitince geri gel 5 günü geçirme dedi.bu kez rahim filmi çekicez anestezili dedi ama adetim bi türlü başlayamadı doğru düzgün.sızıntı gibi geliyo .bi gün gelmiyor ertesi gün geri leke geliyo.yani tam sökülse şöyle bitecek de ..ben de hemen gidicem valla şimdiye kadar çekilmediğime pişman oldum zaten
Onun bi kürü yokmuydu ya, maydanoz suyu flan iyi geliyordu sanki🙄 biran önce gelsin o zman 😁

Amh’ın düşük olmasından kaynaklanıyor değilmi bu ay benimde öyle sıkıntım mevcut. Vücut alarm veriyor acil hamile kal diye😥

Onun bi kürü yokmuydu ya, maydanoz suyu flan iyi geliyordu sanki🙄 biran önce gelsin o zman 😁
Maydanoz suyu enfeksiyonu geçiriyor. Hayır Suyu iyi geliyor bu durumlarda. Ah kardeşim araştırmaktan yarı doktor olduk artık hepimiz. Bir muradımıza ersek rahatlayacaz da 🙈😀

Ya ben baya geç kaldım bu işlere gercekten de 🙈 geç evlendim bebek için özel bişiy yapmadık olur mu diye bekledik..olmayınca bir kaç doktora gittim yaşın ilerlemiş şansın düşük dediler tüp bebeğe yönelmemi istiyorlar ama maliyetli ve şu an durumlar uygun değil..Yaş39 zamanım az kalmış gibi hissediyorum ama yine de ümitsiz olmak tarzım değil😊😊😊 Allah dilerse neler olmaz ki ..Yeter ki yazımıza yazmış olsun..Dilerim bu topik uğurlu olur ve ben de dahil herkesin güzel haberlerini duyarız🙏🏻
AMH kaç canım. Yaşa takılma sağlıklı beslen koenzim omega 3 folik asit d vit sebze iyi geliyor diye biliyorum

Kizlar testlerim bittigi icin dunle bugun yapamadim ama suan yumurta aki gibi akintim var her wc ye geçişimde geliyo dun iliski oldu bugun olmicakdi ne yapsam acaba bu sabah dami degerlendirsem bilemedim 14 yumrtlama gunum akil verin bigun arayla diye duzene almıştım halbuki buay
Bence sabaha olsun canım benim fikrim böyle tabi sen daha iyi bilirsin en güzel karar senin ama sadece fikrim😊.dün ilişki olmuş bu gece olmasındansa sabah olması daha iyi gibi spermler açısından.zaten en verimli anlar erkeklerde sabah saatleri oluyormuş spermler daha güçlü olacak ..13 Şubat sabahı ve 14 Şubat gecesi ilişki olabilir ..ara da geçmiş oluyor..bir de şöyle düşün kalbini ferah tut spermler içeriye yerine ulaştığında 72 saat canlı kalabilecekler..14 Şubatta bile yumurtlasan 13 sabahı olan spermler yumurtanı karşılarlar😊Kendini ferah tut stres yapma ⭐

Yaa çok güzel anestizi olmadan yaptırdınız sanırım, ya doktorunuz gördümü sonucunuzu yani korunun gibi bi öneride bulundumu 10-15 gün
Anestezi diye bir seçenek yoktu. C kollu makine diye geçiyor. Doktorum sonuçlarıma baktı kendisi de tekrar usg ile baktı. Korunun veya deneyin demedi. Pazartesi ya da Salı günü yumurta takibine gideceğim. Belki pazar günü denemeye başlarız 🙈😅

Bence sabaha olsun canım benim fikrim böyle tabi sen daha iyi bilirsin en güzel karar senin ama sadece fikrim😊.dün ilişki olmuş bu gece olmasındansa sabah olması daha iyi gibi spermler açısından.zaten en verimli anlar erkeklerde sabah saatleri oluyormuş spermler daha güçlü olacak ..13 Şubat sabahı ve 14 Şubat gecesi ilişki olabilir ..ara da geçmiş oluyor..bir de şöyle düşün kalbini ferah tut spermler içeriye yerine ulaştığında 72 saat canlı kalabilecekler..14 Şubatta bile yumurtlasan 13 sabahı olan spermler yumurtanı karşılarlar😊Kendini ferah tut stres yapma ⭐
İnan ferahladım bu yorumuna tmm oyle yapayim❣️😘

AMH kaç canım. Yaşa takılma sağlıklı beslen koenzim omega 3 folik asit d vit sebze iyi geliyor diye biliyorum
Canım hepsini yapacağım inşallah.folik asit aksatmıyorum zaten..🤩 bu ay planlıyorum vitaminler diyet hayıt çakşır adlan pençesi...adetim sökülsün adetimin son günlerinde başlayacağım inşallah

X